LELO Soraya Wave Vibrator – Pink

DKK 1.629,00

 • SORAYA WAVE ™ er verdens mest luksuriøse rabbit, der tilbyder en orgasmeoplevelse i hele kroppen.
 • Med WaveMotion-teknologi – Inspireret af det mandelige ‘finger touch’
 • Forelsk dig i de mange forskellige vibrations mønstre og find din favorit
 • Ekstrem lydløs vibrator i silkeblød silikone
 • En af de kraftigste vibratorer på markedet
 • Ingen anden vibrator rammer dit g-punkt på samme måde

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31008 Kategorier: , , , ,

LELO Soraya Wave vibrator – en eksklusiv dobbeltvibrator

Med en LELO Soraya Wave vibrator i skuffen har du altid luksuriøs nydelse lige ved hånden. Den smukke vibrator er ikke bare en fryd for øjet. Den byder også på et væld af stimulerende oplevelser og gør brug af innovativ teknologi til at ramme dine sensitive punkter helt rigtigt.

Vibratoren er LELOs svar på den populære rabbitvibrator. Som altid har det svenske mærke lagt vægt på et elegant design med tanke på funktion og brugervenlighed. Du får derfor også et begynderligt produkt med en smidig pasform og ergonomisk udformning for din komfort og nydelse.

Sådan bruger du din LELO Soraya Wave vibrator

For at få den bedste oplevelse med din Soraya Wave vibrator anbefaler vi, at du bruger en god vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre en god mængde på både dildoen og klitorisvibratoren. På den måde er du sikret, at de skønne vibrationer og bevægelser føles endnu bedre.

Inden du kan tænde vibratoren, skal du deaktivere rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Du kan nu tænde vibratoren ved at trykke på + knappen. Du skifter mellem de forskellige vibrationsindstillinger ved at trykke på () knappen. Vibrationernes intensitet justeres med +/- knapperne, og du slukker vibratoren ved at holde () knappen nede.

Smidigt og silkeblødt design for din nydelse

LELO Soraya Wave vibrator er fremstillet af medicinsk silikone af højeste kvalitet. Udover at være et materiale der er 100% kropsikkert, så er materialet også utrolig blødt. Det føles fantastisk mod den sensitive hud, og vil kun føles endnu bedre, når det smøres ind i en lækker vandbaseret glidecreme.

Dertil er vibratoren også dejlig smidig. Den udvendige vibrator der skal ramme klitoris, er særlig fleksibel. Dette sikrer dig, at den rammer lige præcis din klitoris rigtigt. Vi er alle forskellige og den fleksible vibrator gør, at der er større chance for, at den rammer rigtigt på dig.

Mærk den stimulerende WaveMotion-teknologi

Vibratoren er udstyret med den smarte WaveMotion-teknologi fra LELO. Denne teknologi er inspireret af en partners berøringer ved stimulering af G-punktet. Teknologien gør, at dildoen laver en forførende kom-her bevægelse. Denne bevægelse går op, og rammer og masserer G-punktet med vibrationer.

Denne bevægelse igangsættes eller stoppes, alt efter hvilket vibrationsmønster du vælger. Der er altså rigeligt at udforske og eksperimentere med, når du får denne vibrator i hånden. Brug derfor gerne god tid første gang du skal lære din vibrator at kende.

Dobbelt stimulering er lig med dobbelt nydelse

Hvorfor nøjes, når man kan få det hele. Med en dobbelt vibrator skal du ikke vælge mellem stimulering af klitoris eller G-punktet. Vibratoren er skabt til at forkæle begge områder lige meget. Dette kan give anledning til nogle særligt intense orgasmer.

Denne vibrator har et fleksibelt og ergonomisk design, der sikrer dig en god pasform såvel som komfort under brug. Den kurvet form gør, at den rammer G-punktet helt rigtigt, samtidig med at det smarte loop-håndtag giver dig fuld kontrol over stimuleringen.

Pas godt på din LELO Soraya Wave vibrator

Vibratoren er 100% vandtæt. Dette gør det ikke bare muligt at tage den med i badet, men gør også rengøringen meget nemmere. Du kan nemlig nemt skylle den grundigt efter brug. Vi anbefaler altid, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj til rengøringen.

Når du har gjort din LELO Soraya Wave vibrator ren, er det vigtigt, at den er helt tør, inden du pakker den væk igen. Lad den gerne lufttørre. Når vibratoren er tør, kan du med fordel opbevare den i den medfølgende stofpose.

Vægt404 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

120 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

12 mønstre, 12 hastigheder

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • SORAYA WAVE ™ er verdens mest luksuriøse rabbit, der tilbyder en orgasmeoplevelse i hele kroppen.
 • Med WaveMotion-teknologi – Inspireret af det mandelige ‘finger touch’
 • Forelsk dig i de mange forskellige vibrations mønstre og find din favorit
 • Ekstrem lydløs vibrator i silkeblød silikone
 • En af de kraftigste vibratorer på markedet
 • Ingen anden vibrator rammer dit g-punkt på samme måde

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator
 2. Deaktiver rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder
 3. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 4. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 5. Juster intensitet ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde () eller – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Soraya Wave Vibrator – Pink”