LELO Soraya 2 Vibrator Sort – TESTVINDER

DKK 1.629,00

 • Glæd dig til en helt dimension af en rabbit vibrator
 • Kraftigere end nogensinde før- Hele 12 forskellige vibrationer med forbedret funktionalitet
 • Specielt designet til at ramme g-punktet hos enhver kvinde
 • LELO har brugt ultralyd i den tekniske proces til at opbygge et nøjagtigt billede af den kvindelige intime anatomi
 • Bredere og tykkere skulpturelt tip for endnu bedre g-punkts stimulering
 • Få den vildeste dobbeltstimulering – Den du altid har drømt om

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22069 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075027956

LELO Soraya 2 vibrator sort – en luksus dobbeltvibrator

Mød den ultimative dobbeltvibrator. LELO Soraya 2 vibrator sort er et luksus sexlegetøj udover det sædvanlige. Ikke nok med at vibratoren er en skønhed uden lige, så er den også en af de mest effektive vibratorer, du længe har stødt på.

Udformningen og designet af vibratoren er lavet med udgangspunkt en grundig undersøgelse af, hvor g-punktet oftest sidder hos kvinder. Soraya 2 er derfor optimeret, så den kan ramme g-punktet hos så mange kvinder som muligt. Dertil får du selvfølgelig en fleksibel klitoris stimulator for intens dobbeltorgasme.

Sådan bruger du LELO Soraya 2 vibrator sort

Et flot og stilfuldt design er naturligvis ikke nok. Derfor er LELO Soraya 2 vibrator sort også udstyret med et enkelt og brugervenligt interface. Tre knapper er alt, hvad du behøver for at opnå den helt rette stimulering. Inden du kommer for godt i gang, anbefaler vi, at du bruger din vibrator sammen med en vandbaseret glidecreme.

Som det første skal du deaktivere vibratorens lås. Dette gøres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter kan du tænde vibratoren ved at trykke på + knappen. Du kan skifte mellem 12 vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen. Hvert mønster kan justeres i intensitet med +/- knapperne.

Optimeret design

Soraya 2 er en videreudvikling af den originale model, og der er flere gode grunde til at opgradere dit udstyr, hvis du har den gamle liggende derhjemme. Med 2’eren får du nemlig et optimeret design, der giver dig endnu bedre mulighed for at ramme g-punktet helt rigtigt.

Med grundig research er LELO kommet frem til den ideelle udformning til g-punkt stimulering. Skaftets top er blevet bredere og tykkere, og længden samt vinklen er ligeledes blevet forbedret. Hele designet er blevet finpudset og forbedret, så din nydelse kan blive større.

Blødere overflade og mere fleksibel

En blød overflade og et fleksibelt design er vigtigt, før du kan få den bedste oplevelse med dit sexlegetøj. Derfor har LELO Soraya 2 vibrator sort også både blødhed og smidighed. Klitorisvibratoren er for eksempel ekstra fleksibel, så den kan tilpasses din kropsform.

Vibratoren er lavet af silikone af højeste kvalitet, og er endnu blødere end før. Du vil mærke en silkeblød overflade, der vækker lysten, og pirrer sammen med de stimulerende vibrationer. Brug den sammen med en vandbaseret glidecreme for en endnu bedre oplevelse.

Dobbelt stimulering for dobbelt så meget nydelse

Der er god grund til at prøve en dobbeltvibrator som denne. Ved at blive stimuleret på klitoris og g-punktet på samme tid kan du opnå en særlig intens orgasme – og med 12 vibrationsindstillinger kan du få det, præcis som du har brug for.

Hvert af de 12 vibrationsmønstre kan justeres i intensitet i hele 12 vibrationsniveauer. Du kan derfor skræddersy din nydelse. Samtidig har vibratoren et ergonomisk håndtag, så du har et fast og behageligt greb, der gør, at du kan styre vibratoren lige derhen, hvor du ønsker det.

Sådan rengør du LELO Soraya 2 vibrator sort

Det er vigtigt, at du rengør og opbevar dit sexlegetøj korrekt. På den måde sikrer du, at det holder så længe som muligt samt, at det altid er hygiejnisk at bruge. Efter brug skyller du derfor vibratoren ren i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den lægges væk igen. Du kan enten lade den lufttørre eller tørre den af med et håndklæde, der ikke fnulrer. Brug gerne den medfølgende stofpose til opbevaring – så er den fin og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt540 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

12 mønstre, 12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Glæd dig til en helt dimension af en rabbit vibrator
 • Kraftigere end nogensinde før- Hele 12 forskellige vibrationer med forbedret funktionalitet
 • Specielt designet til at ramme g-punktet hos enhver kvinde
 • LELO har brugt ultralyd i den tekniske proces til at opbygge et nøjagtigt billede af den kvindelige intime anatomi
 • Bredere og tykkere skulpturelt tip for endnu bedre g-punkts stimulering
 • Få den vildeste dobbeltstimulering – Den du altid har drømt om

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

3 anmeldelser af LELO Soraya 2 Vibrator Sort – TESTVINDER

 1. Mie

  Ret tilfreds
  Den kan alt det jeg forventede dog er den ikke helt så lydsvag som jeg kunne ønske.

 2. Maj

  Wow wow wow
  Jeg kan kun sige at jeg er imponeret både over kvaliteten og hvordan den stimulere. Jeg var lidt nervøs over prisen, men synes nu at jeg har fået noget for pengene. Den er virkelig blød og fleksibel, og synes generelt den lever op til mine forventninger.

 3. Katrine

  Luksus for alle pengene
  Det er virkelig det lækreste sexlegetøj jeg nogensinde har ejet. Det var lidt et ekstravagant køb men jeg fortryder slet ikke. Den er super lækker at bruge og jeg får nogle fantastiske orgasmer fordi den fylder mig ud og rammer klitoris på samme tid. Jeg kan virkelig anbefale den hvis du skal forkæle dig selv med noget ekstra lækkert.

Tilføj en anmeldelse af varen