LELO Soraya 2 Vibrator Sort – TESTVINDER

DKK 1.629,00

 • Eksklusiv dobbeltvibrator
 • Perfekt udformet til g-punkt stimulering
 • Lavet af ekstra blødt medicinsk silikone
 • Simpelt og brugervenligt interface
 • Genopladelig og 100% vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22069 Kategorier: , , , , , , GTIN: 7350075027956

LELO Soraya 2 vibrator sort – en luksus dobbeltvibrator

Mød den ultimative dobbeltvibrator. LELO Soraya 2 vibrator sort er et luksus sexlegetøj udover det sædvanlige. Ikke nok med at vibratoren er en skønhed uden lige, så er den også en af de mest effektive vibratorer, du længe har stødt på.

Udformningen og designet af vibratoren er lavet med udgangspunkt en grundig undersøgelse af, hvor g-punktet oftest sidder hos kvinder. Soraya 2 er derfor optimeret, så den kan ramme g-punktet hos så mange kvinder som muligt. Dertil får du selvfølgelig en fleksibel klitoris stimulator for intens dobbeltorgasme.

Sådan bruger du LELO Soraya 2 vibrator sort

Et flot og stilfuldt design er naturligvis ikke nok. Derfor er LELO Soraya 2 vibrator sort også udstyret med et enkelt og brugervenligt interface. Tre knapper er alt, hvad du behøver for at opnå den helt rette stimulering. Inden du kommer for godt i gang, anbefaler vi, at du bruger din vibrator sammen med en vandbaseret glidecreme.

Som det første skal du deaktivere vibratorens lås. Dette gøres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter kan du tænde vibratoren ved at trykke på + knappen. Du kan skifte mellem 12 vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen. Hvert mønster kan justeres i intensitet med +/- knapperne.

Optimeret design

Soraya 2 er en videreudvikling af den originale model, og der er flere gode grunde til at opgradere dit udstyr, hvis du har den gamle liggende derhjemme. Med 2’eren får du nemlig et optimeret design, der giver dig endnu bedre mulighed for at ramme g-punktet helt rigtigt.

Med grundig research er LELO kommet frem til den ideelle udformning til g-punkt stimulering. Skaftets top er blevet bredere og tykkere, og længden samt vinklen er ligeledes blevet forbedret. Hele designet er blevet finpudset og forbedret, så din nydelse kan blive større.

Blødere overflade og mere fleksibel

En blød overflade og et fleksibelt design er vigtigt, før du kan få den bedste oplevelse med dit sexlegetøj. Derfor har LELO Soraya 2 vibrator sort også både blødhed og smidighed. Klitorisvibratoren er for eksempel ekstra fleksibel, så den kan tilpasses din kropsform.

Vibratoren er lavet af silikone af højeste kvalitet, og er endnu blødere end før. Du vil mærke en silkeblød overflade, der vækker lysten, og pirrer sammen med de stimulerende vibrationer. Brug den sammen med en vandbaseret glidecreme for en endnu bedre oplevelse.

Dobbelt stimulering for dobbelt så meget nydelse

Der er god grund til at prøve en dobbeltvibrator som denne. Ved at blive stimuleret på klitoris og g-punktet på samme tid kan du opnå en særlig intens orgasme – og med 12 vibrationsindstillinger kan du få det, præcis som du har brug for.

Hvert af de 12 vibrationsmønstre kan justeres i intensitet i hele 12 vibrationsniveauer. Du kan derfor skræddersy din nydelse. Samtidig har vibratoren et ergonomisk håndtag, så du har et fast og behageligt greb, der gør, at du kan styre vibratoren lige derhen, hvor du ønsker det.

Sådan rengør du LELO Soraya 2 vibrator sort

Det er vigtigt, at du rengør og opbevar dit sexlegetøj korrekt. På den måde sikrer du, at det holder så længe som muligt samt, at det altid er hygiejnisk at bruge. Efter brug skyller du derfor vibratoren ren i varmt vand. Du kan med fordel bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden den lægges væk igen. Du kan enten lade den lufttørre eller tørre den af med et håndklæde, der ikke fnulrer. Brug gerne den medfølgende stofpose til opbevaring – så er den fin og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt 540 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

12 mønstre, 12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Eksklusiv dobbeltvibrator
 • Perfekt udformet til g-punkt stimulering
 • Lavet af ekstra blødt medicinsk silikone
 • Simpelt og brugervenligt interface
 • Genopladelig og 100% vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader
X