LELO Sona Sonic Stimulator i Lysesrød

DKK 549,00

  • Eksklusiv klitoris stimulator
  • Stimulering med pulserende lydbølger
  • Kontaktløs stimulering
  • Lavet af medicinsk silikone
  • 100% vandtæt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Eksklusiv klitoris stimulator
  • Stimulering med pulserende lydbølger
  • Kontaktløs stimulering
  • Lavet af medicinsk silikone
  • 100% vandtæt

Læs Mere

Beskrivelse

LELO Sona Sonic – en unik stimulator

Prøv en ny form for stimulering med denne LELO Sona Sonic. I stedet for at stimulere dig med de velkendte vibrationer, bliver din klitoris forkælet af pulserende lydbølger. Det runde og bløde mundstykke behøver ikke direkte kontakt med huden, for at du opnår en intenst stimulering.

Denne form for stimulering rammer ikke bare toppen af klitoris, men går også dybere, så hele klitoris (også det du ikke kan se) stimuleres. Til forskel fra vibrationer vil du heller ikke opleve at blive følelsesløs med pulseringer. Derfor kan flere kvinder også opnå flere orgasmer i streg med denne type af klitoris stimulator.

Sådan bruger du LELO Sona Sonic

For at bruge din LELO Sona Sonic skal du blot holde den over klitoris. Mundstykket behøver ikke at være i direkte berøring med huden. Du kan også holde den lidt ved siden af klitoris til at starte med hvis du synes stimuleringen er for voldsom.

Sørg for at bruge vandbaseret glidecreme sammen med din klitoris stimulator. Når du er klar tænder du stimulatoren ved at trykke på + knappen. Du kan skifte mellem 8 pulseringsmønstre ved at bruge () knappen. Hvert mønster kan justeres i styrke med +/- knapperne.

En dybere og mere intens stimulering

En af fordelene ved den pulserende stimulering med lydbølger er, at du får en mere dyb og intens form for stimulering. Sona klitoris stimulator stimulerer 75% mere af din klitoris end andre konventionelle vibratorer.

Hvert pulseringsmønster kan justeres, så du kan skrue op eller ned for intensiteten, alt efter hvad du har brug for. Fordi stimulatoren gør brug af pulseringer i stedet for vibrationer, er det heller ikke nødvendigt, at den er i direkte kontakt med klitoris.

Brug den som du ønsker

Med LELO Sona Sonic får du mulighed til at udforske og eksperimentere, så meget du vil. Klitoris stimulatoren vil hurtigt blive din nye gode ven, som du kan nyde alene. Brug den til dine solostunder i soveværelset eller tag den med i badet. Den er ekstra lydsvag, så du kan bruge den, lige der hvor du ønsker det.

Den er derudover også en god hjælper, når du er sammen med din partner. Den kan være en velkommen hjælper under samleje, men kan med fordel også bruges under forspillet. Der er muligheder nok, når du først får din Sona Sonic hjem i natbordsskuffen.

Designet til din nydelse

LELO har designet en klitoris vibrator, der er skabt udelukkende til at øge din nydelse. Hver en detalje er udarbejdet med sans for æstetik og funktionalitet. Derfor får du også en blød og afrundet form, der gør stimulatoren utrolig flot at se på og samtidig giver et godt og behageligt greb.

Sexlegetøj fra det populære svenske mærke er oplagt til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design, når det kommer til din nydelse. Du får en klitoris vibrator, der er lavet af de bedste materialer.

Sådan passer du godt på din LELO Sona Sonic

Det er vigtigt, at du sørger for god hygiejne og den rette opbevaring af dit sexlegetøj. Derfor skal din klitoris stimulator vaskes grundigt i varmt vand efter brug. Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Sørg for at du lader sexlegetøjet tørre helt efter rengøring, inden du pakker det væk igen. Du får en smart stofpose med til opbevaring, når du køber et produkt fra LELO. Den gør, at dit sexlegetøj holder sig pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Detaljer
Vægt307 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Bredde

5,6 cm

Farve

Lyserød

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

11,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Lydbølger

8 niveauer

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Sona Sonic Stimulator i Lysesrød”