LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator i Pink

DKK 589,00

 • Mød den soniske stimulator, der stimulerer 75% mere af din klitoris for en følelse, der vil ændre dit liv, en orgasme ad gangen
 • Oplev en berøringsfri orgasme – lydbølger og impulser der stimulere hele din klitoris
 • Hele 8 forskellige lydbølger for en mere intens oplevelse
 • Super nem at rengøre og 100% vandtæt
 • Den er lavet af et enkelt stykke silikone, der holder det vandtæt – Perfekt til badekar, brusebad eller boblebad

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27197 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 7350075026157

LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator – et stilrent vidunder

Ønsker du at prøve en anden form for stimulering end de klassiske vibrationer? Så er en LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator det rette for dig. Pakket i et elegant og stilrent design stimulerer dette sexlegetøj dig på helt nye måder.

Ved brug af innovativ teknologi stimulerer Sona Sonic nemlig ved hjælp af lydbølger. Det lille mundstykke føres over klitoris og de soniske bølger flyder over det følsomme punkt helt uden direkte kontakt med huden. Gå ikke glip af denne unikke stimulering!

Sådan bruger du LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator

Trods den innovative teknologi der ligger bag LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator, er den utrolig nem at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en generøs mængde vandbaseret glidecreme, der smøres på både stimulator og klitoris.

For at tænde stimulatoren trykker du på + knappen. Herefter kan du skifte i mellem 8 pulseringsmønstre ved at bruge () knappen. Du kan bruge + og – knapperne til at justere stimuleringens styrke. Sluk for stimulatoren ved at holde – knappen nede.

Oplev de bølgende pulseringer

Denne klitoris stimulator er til dig, der ønsker at opleve en anden form for stimulering end de velkendte vibrationer, som så meget andet sexlegetøj bruger. I stedet for summende vibrationer bruger stimulatoren nemlig lydbølger til at stimulere klitoris.

Med denne stimulering undgår du den følelsesløshed, som kan opstå efter længere tids brug af vibrator. Mange kvinder der har svært ved at opnå klitorisorgasme, oplever også, at denne kontaktløse stimulering med pulserende bølger virker bedre end konventionelle vibrationer.

Gør legen ekstra våd

LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator er lavet i ét helt stykke kvalitets silikone. Den er derfor fuldstændig vandtæt. Udnyt dette og tag den med i badet. Den ekstra våde leg vil med garanti kun gøre din oplevelse med det frække legetøj endnu bedre.

Den vandtætte stimulator kan bruges i karbadet såvel som under bruseren. Den er perfekt, hvad end du skal forkæle dig selv eller ønsker at invitere en partner ind i legen. Brug den under samleje, til onani eller som en del af et ekstra intenst forspil.

Prisvindende design

Med et sexlegetøj fra LELO er du garanteret den højeste kvalitet. Deres produkter produceres af de bedste materialer, og der er tænkt på både funktion og design. Det viser sig også tydeligt, når man kigger på Sona Sonic Klitoris Stimulator.

Stimulatoren vandt i 2019 hele to priser for det innovative, funktionelle og ikke mindst elegante design. LELO har derudover vundet et utal af priser for at udvikle nogle af de bedste luksus sexlegetøjsprodukter på markedet.

Pas godt på din LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator

Det er vigtigt at passe godt på sit sexlegetøj – og særligt et så lækkert eksemplar som dette. Efter brug skal du derfor rengøre din stimulator. Dette gøres ved at skylle den grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Når du har rengjort dit sexlegetøj, er det vigtigt, at det får lov til at tørre helt inden det pakkes væk. Du kan med fordel lade det lufttørre eller duppe det forsigtigt tørt. Opbevar stimulatoren i den medfølgende opbevaringspose.

Vægt308 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

11,5 cm

Bredde

5,6 cm

Lydbølger

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Farve

Pink

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Oversigt

 • Mød den soniske stimulator, der stimulerer 75% mere af din klitoris for en følelse, der vil ændre dit liv, en orgasme ad gangen
 • Oplev en berøringsfri orgasme – lydbølger og impulser der stimulere hele din klitoris
 • Hele 8 forskellige lydbølger for en mere intens oplevelse
 • Super nem at rengøre og 100% vandtæt
 • Den er lavet af et enkelt stykke silikone, der holder det vandtæt – Perfekt til badekar, brusebad eller boblebad

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Sona Sonic
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Placer mundstykket over klitoris – stimulatoren behøver ikke direkte kontakt
 • Skift mellem pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Sona Sonic Klitoris Stimulator i Pink”