LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator i Pink

DKK 699,00

 • Elegant, diskret og lydsvag lufttryksvibrator i silikone
 • Forelsk dig i de 8 forskellige vibrationsmønstre og find din favorit
 • Med cruse control der automatisk øger intensiteten når den presses mod klitoris, for endnu større nydelse
 • Oplev en berøringsfri klitoris orgasme i særklasse
 • 100% vandtæt og kan tages med i bad

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27194 Kategorier: , , , , , Tag: GTIN: 7350075026041

Oplev intens nydelse med LELO Sona Cruise

Med en LELO Sona Cruise får du et af markedets mest luksuriøse klitoris stimulatorer. Ikke nok med at LELO laver sexlegetøj der ser fantastiske ud, så føles de også mindst lige så godt. Derudover imponerer det svenske mærke igen og igen med deres innovative løsninger og brug af den nyeste teknologi.

LELO Sona er nemlig ikke nogen almindelig klitoris stimulator. Den bruger nemlig ikke vibrationer som så meget andet sexlegetøj. I stedet bliver du forkælet med intense pulserende lydbølger.

Sådan bruger du din LELO Sona Cruise

Det kan måske lyde højteknologisk, når vi siger, at denne klitoris stimulator bruger pulserende lydbølger. Men det kommer ikke til at besvære dig. Du får nemlig et yderst brugervenligt produkt, der med tre enkle knapper lader dig styre mellem 8 pulseringsmønstre.

Start med at bruge vandbaseret glidecreme. Det vil øge din nydelse. Herefter tænder du stimulatoren ved at trykke på + knappen. Skift mellem de forskellige indstillinger ved at trykke på () knappen. Herefter kan du justere intensiteten med +/- knapperne.

Kontaktløs stimulering med lydbølger

Brugen af pulserende lydbølger frem for vibrationer har flere fordele. Med denne form for stimulering er der ikke direkte kontakt mellem sexlegetøjet og din hud. Stimuleringen vil derfor ikke føre til den stimuleringstræthed, som nogle kvinder oplever ved brug af vibrator.

De pulserende lydbølger har også vist sig at være yderst effektive. Mange kvinder der generelt har problemer med at opnå klimaks, oplever for første gang at kunne komme med denne form for stimulering. Derudover er det også bare et velkomment frisk pust til den normale vibrerende stimulering.

Cruise Control – en stimulering du kan regne med

LELO Sona Cruise sikrer dig en vedvarende stimulering igennem hele din oplevelse med sexlegetøjet. Bruger du en vibrator, vil du ofte opleve at hastigheden eller styrken falder, idet du presser den hårdt mod dig selv.

Dette kan være en irriterende effekt, der gør, at du ikke får den stimulering, du har brug for. Med Cruise Control sikrer LELO dig, at deres sexlegetøj beholder samme intensitet, uanset hvor hårdt du trykker det ned.

En klitoris stimulator af bedste kvalitet

Når du vælger et stykke sexlegetøj fra det svenske mærke LELO, vælger du også kvalitet. Deres eksklusive sexlegetøj er lavet i de bedste materialer, der sikrer dig et holdbart og lækkert produkt. Denne klitoris stimulator er derfor også lavet af kropssikker og allergivenlig medicinsk silikone.

Udover at bruge mærker af god kvalitet får du også et gennemført produkt, hvor der er tænkt på enhver detalje. Designet er smukt og elegant men også yderst funktionelt. Det betyder, at dit sexlegetøj føles lige så godt som det ser ud – hvis ikke bedre!

Sådan passer du godt på din LELO Sona Cruise

For at bevare den bedste hygiejne og passe godt på dit sexlegetøj er det vigtigt, at det rengøres korrekt efter brug. Da LELO Sona Cruise er 100% vandtæt er det yderst nemt at rengøre. Du skal blot skylle det grundigt i varmt vand.

Du kan med fordel bruge en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende. Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt, inden du pakker det væk. Opbevar stimulatoren i den medfølgende opbevaringspose.

Vægt310 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

11,5 cm

Bredde

5,6 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Lydbølger

8 niveauer

Specielle Egenskaber

Trykfølsom styring af niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Elegant, diskret og lydsvag lufttryksvibrator i silikone
 • Forelsk dig i de 8 forskellige vibrationsmønstre og find din favorit
 • Med cruse control der automatisk øger intensiteten når den presses mod klitoris, for endnu større nydelse
 • Oplev en berøringsfri klitoris orgasme i særklasse
 • 100% vandtæt og kan tages med i bad

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Sona Cruise
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Placer mundstykket over klitoris – stimulatoren behøver ikke direkte kontakt
 • Skift mellem pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

1 anmeldelse af LELO Sona Cruise Klitoris Stimulator i Pink

 1. Louise

  Dejlig men…
  Det tog altså lidt øvelse. De første par gange synes jeg den var alt for kraftig og troede faktisk det var et total fejlkøb. Jeg prøvede dog igen og her lykkedes det. Kan klart anbefale den til alle kvinder – der lige har lidt tålmodighed.

Tilføj en anmeldelse af varen