LELO Sona 2 Sonic Klitoris Stimulator – Sort

DKK 739,00

  • Eksklusiv klitoris stimulator
  • Stimulerer med pulserende lydbølger
  • Kontaktløs stimulering
  • Lavet af medicinsk silikone
  • 100% vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5850 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075027901

Sona 2 fra LELO – en revolutionerende klitoris stimulator

Forbered dig på en stimulerende oplevelse som du aldrig har prøvet det før. Med Sona 2 fra LELO får du en helt unik klitoris stimulator i et elegant og stilfuldt design. Den bløde form ligger perfekt i hånden, og lader dig let skifte mellem den ene pirrende oplevelse efter den anden.

I modsætning til den klassiske vibrator bliver du her forkælet af effektive lydbølger. Denne pulserende stimulering går dybere end almindelige vibrationer, så det ikke blot er toppen af klitoris, som rammes men også den del af klitoris, der ikke er synlig.

Sådan bruger du Sona 2

Sona 2 er udstyret med et simpelt interface, hvorfra du kan styre din stimulering. De tre knapper lader dig skifte mellem vibrationsmønster og -intensitet. Før du starter med de pulserende stimuleringer, anbefaler vi dog, at du bruger en god vandbaseret glidecreme på klitoris.

Når du er klar, tænder du for stimulatoren ved at trykke på + knappen. Hold mundstykket over klitoris eller i området af klitoris. Stimulatoren behøver ikke direkte kontakt med huden for at stimulere. Med () knappen kan du bestemme, hvilken af de 12 vibrationsmønstre du ønsker at bruge. Hvert mønster kan justeres i 8 intensitetsniveauer med +/- knapperne.

Oplev den innovative SenSonic teknologi

Med Sona 2 får du en klitoris stimulator, der rammer dybere og mere intenst end sexlegetøj, der stimulerer med vibrationer. LELO’s patenteret SenSonic teknologi giver dig en kontaktløs stimulering, der rammer hele området på, omkring og under klitoris.

Sona 2 er ligeledes en videreudvikling af deres originale model, og har fået et større mundstykke. På denne måde har de forbedret dine muligheder for at ramme din klitoris helt rigtigt.

Formet til din nydelse

Stimulatoren fra LELO er ikke bare effektiv og innovativ. Den er også udformet i et elegant og gennemtænkt design, der gør den både smuk at se på og yderst funktionel. De bløde former giver dig et godt greb, og gør den behagelig at have i hånden.

Derudover er den lavet af de lækreste materialer. Hele stimulatoren er lavet af ét samlet stykke silikone af højeste kvalitet. Silikonen føles silkeblød, er fri for ftalater og naturligvis allergivenlig. Bagsiden er dækket af kvalitets ABS-plast med metallook, der giver stimulatoren den sidste finish.

Intens og skånsom stimulering

Man skulle måske ikke tro det var muligt. Men klitoris stimulatoren giver dig en pirrende oplevelse, der på en gang er intens og skånsom. De pulserende bølger er nemlig dybere og mere omfattende end vibrationer, hvilket giver en mere intens stimulering.

Samtidig undgår du den følelsesløshed, der kan opstå ved brug af vibrationer. Mange kvinder der har problemer med at opnå orgasme, har også stor succes med denne type af stimulering samtidig med, at der er mange, der kan få flere orgasmer i streg med pulseringer frem for med vibrationer.

Sådan passer du godt på din Sona 2

For at kunnen nyde din klitoris stimulator i så lang tid som muligt, er det vigtigt, at du rengør og opbevar den korrekt. Husk derfor at vaske den grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler, at du efterfølgende bruger en rengøringsspray til sexlegetøj for at opnå den bedste hygiejne.

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden det pakkes væk. Du kan med fordel lade det lufttørre, eller du kan bruge et håndklæde, der ikke efterlader fnuller. Brug den medfølgende stofpose til opbevaring.

Vægt365 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Bredde

8,7 cm

Farve

Sort

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

10 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Lydbølger

12 niveauer

1 anmeldelse af LELO Sona 2 Sonic Klitoris Stimulator – Sort

  1. Vera

    Fantastisk!
    Den er helt fantastisk. Er meget glad for min. Kan dog virke lidt for kraftig nogen gange.

Tilføj en anmeldelse af varen