LELO Sona 2 Cruise Sonic Klitoris Stimulator i Sort

DKK 699,00

 • Med SENSONIC ™ TEKNOLOGI – En ny generation af lufttryksvibratorer
 • Forbedret og nytænkende videreudvikling af SONA – Større hoved, større nydelse
 • Forelsk dig i Cruise control – Eller fartpilot kan vi også kalde det på dansk – giver 20% ekstra intensitet
 • Øger automatisk intensiteten, når den presses hårdt mod kroppen for kontrolleret og ensartet nydelse hver gang
 • Hele 12 forskellige intense vibrations mønstre det giver en mindblowing oplevelse

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Den innovative Sona 2 Cruise fra LELO

Med denne unikke klitoris stimulator fra det svenske mærke LELO får du et innovativt og stilfuldt design, der sikrer dig intens nydelse. LELO har udviklet og forbedret deres Sona model, og giver dig nu Sona 2 Cruise. Denne model giver dig flere muligheder for stimulering, den nyeste teknologi og et forbedret design.

Stimulatoren stimulerer med sine pulserende lydbølger, der vil flyde over klitoris uden at være i direkte berøring. Du kan derfor opnå intense stimuleringer uden at opleve den følelseshed, der kan opstå ved brug af almindelige vibrationer.

Sådan bruger du Sona 2 Cruise

Selvom Sona 2 Cruise er en høj teknologisk klitoris stimulator, er den ikke kompliceret at bruge. Alle kan være med. Det simple interface består af tre knapper, hvorfra du kan skifte mellem de forskellige pulseringsmønstre samt justere intensiteten til dine ønsker.

For at komme i gang med stimulatoren skal du starte med at bruge en vandbaseret glidecreme. Dette vil øge din nydelse og stimuleringen. For at tænde stimulatoren trykker du på + knappen. Herefter kan du bruge () knappen til at skifte imellem de i alt 12 pulseringsmønstre. Brug +/- knapperne til at tilpasse intensiteten for det enkelte pulseringsmønster.

Kontaktløs og pulserende stimulering

Der er tale om en helt anden form for stimulering, end du vil opleve med en almindelig vibrator. Sona 2 Cruise er en klitoris stimulator, der stimulerer med pulserende lydbølger. Det runde mundstykke placeres over klitoris, og behøver ikke at komme i direkte kontakt med klitoris for at virke.

De pulserende stimuleringer har vist sig at være yderst effektive, og for mange kvinder meget mere effektive end de vibrationer, det meste sexlegetøj stadig bruger. En stimulator som denne er perfekt til dig, der ikke får det ønsket resultat med en vibrator eller som blot ønsker en ny oplevelse i soveværelset.

Cruise Control sikrer dig vedvarende intensitet

En af de største klager, når det kommer til sexlegetøj er, at de mister deres styrke, når de presses mod kroppen. Dette sker ofte på et afgørende tidspunkt, hvor man netop ønsker, at intensiteten forbliver høj. Dette problem har LELO fundet en løsning på.

Med Cruise Control reserveres 20% af Sona 2 Cruises fulde styrke ved normal brug, for at kunne blive frigivet når styrken begynder at falde ved ekstra pres. Dette sikrer dig en vedvarende intensitet. Cruise Control er ikke en funktion, der skal tændes, men er automatisk.

Elegant og eksklusivt design

Sexlegetøj fra LELO er perfekt til dig, der ikke bare ønsker et produkt, der ikke bare føles lækkert, men også ser mindst lige så lækkert ud. Deres design har fokus på æstetik men også funktion. Klitoris stimulatorens bløde kurver er derfor ikke bare for synets skyld, men gør også, at den ligger fantastisk i hånden.

LELO bruger også altid de bedste materialer til deres produkter. Derfor er stimulatoren lavet af høj kvalitets medicinsk silikone, der er allergivenlig og uden ftalater. Hele stimulatoren er 100% vandtæt, hvorfor de lækre stimuleringer også kan nydes i badet.

Sådan holder du din Sona 2 Cruise ren

Det er vigtigt med god hygiejne, når du skal bruge dit sexlegetøj. Derfor skal det gøres rent, hver gang du har brugt det. Dette gøres ved at skulle stimulatoren grundigt under varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt efter rengøring, inden det pakkes væk igen. Med dit LELO produkt får du en stofpose til opbevaring. Denne sikrer, at sexlegetøjet forbliver pænt og rent til næste gang.

Detaljer
Vægt365 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

10 cm

Bredde

8,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Lydbølger

12 niveauer

Specielle Egenskaber

Trykfølsom styring af niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Sona 2 Cruise
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Placer mundstykket over klitoris – stimulatoren behøver ikke direkte kontakt
 • Skift mellem pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af LELO Sona 2 Cruise Sonic Klitoris Stimulator i Sort

 1. Kirsten

  Elsker den
  Hold nu op. Har fået min første multiple orgasmer med denne sona. Orgasmerne er helt fantastiske og det er uden tvivl min nye favorit. En klar anbefaling her fra.

 2. Laura

  Meget imponerende
  Er meget overrasket – på den gode måde. Du kan ikke undgå at få en orgasme med den. Den er derudover i en virkelig god kvalitet, holder batteri godt og så larmer den nærmest ikke. Jeg må sige at jeg synes, at den er alle pengene værd.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%