LELO Smart Wand Medium Vibrator Mørklilla

DKK 999,00

 • Medium størrelse, maksimal effekt – Glæd dig til en dimension af nydelse
 • Med SenseTouch teknologi der automatisk øger intensiteten nu hårdere du trykker mod huden
 • Ekstremt lydløs for endnu større nydelse
 • Nok verdens letteste Wand vibrator – Den bøjede form sikre større komfort
 • Kan også bruges til ømme muskler og led
 • Fri for ledninger – Genopladeligt design

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

LELO Smart Wand Medium – den bedst sælgende vibrator

Der er god grund til at denne Smart Wand model er en af LELOs bedst sælgende vibratorer. Den har nemlig alt og mere til når det kommer til at give dig dybe og intense orgasmer. Og så gør det selvfølgelig ikke noget at den er både smuk og elegant at se på.

Med sit ergonomisk udformet håndtag, store og bløde massagehoved og kraftige vibrationer har du uden tvivl fundet din nye bedste ven med LELO Smart Wand Medium. Brug den i badet eller hvor end du ønsker. Den kraftige vibrator er overraskende lydsvag.

Sådan bruger du LELO Smart Wand Medium

Du kan bruge Smart Wand Medium, hvad end du er nybegynder eller en mere erfaren bruger af sexlegetøj. Den har et simpelt interface med tre knapper, der er markeret, så du nemt kan finde den rette – også midt i ekstasen. Husk at bruge vandbaseret glidecreme med din vibrator for at få den bedste oplevelse.

For at tænde vibratoren trykker du på + knappen. Herefter kan du trykke på () knappen for at skifte mellem de 8 vibrationsindstillinger, som vibratoren er udstyret med. Hvert vibrationsmønster kan justeres i intensitet med +/- knapperne.

Mærk forskellen med SenseTouch

LELO Smart Wand Medium er udstyret med den paternteret SenseTouch teknologi. Denne sørger for, at du altid får den stimulering, du har brug for, når du har brug for den. SenseTouch teknologien sørger nemlig for, at vibrationerne øges i takt med, at du trykker vibratoren tættere mod kroppen.

Teknologien gør samtidig også, at styrken på vibrationerne sænkes, jo mindre massagehovedet er i kontakt med huden. Du kan selv vælge om SenseTouch skal være aktiveret. Teknologien aktiveres og deaktiveres ved at holde () knappen nede i 3 sekunder.

Kraftige og lydsvage vibrationer

Denne vibrator er for dig, der ønsker kraftige vibrationer i et stilfuldt design, der er diskret og lydsvag. Det elegante design gør vibratoren yderst lækker at have med at gøre og med de kraftige samt lydsvage vibrationer, kan du bruge den, lige der hvor du ønsker det.

Vibratoren er samtidig 100% vandtæt, så du også kan nyde den i badet. Hvad end du ønsker at nyde vibrationerne alene eller sammen med en partner, kan du se frem til mange nydelsesfulde stunder med denne Smart Wand vibrator.

En medium størrelse

LELO Smart Wand Medium er blot en af modellerne i Smart Wand serien fra det populære svenske mærke. LELO har også lavet en lignende model i en large størrelse. Med denne får du en større vibrator, der for nogle giver et bedre greb, samt en endnu kraftigere vibrator.

Smart Wand 2 Large har udover mere kraftige vibrationer også flere hastigheder og mønstre som du kan vælge i mellem. Vibratoren har dog samme ergonomiske udformning, der sikrer dig en behagelig og æstetisk oplevelse.

Pas godt på din LELO Smart Wand Medium

Det er vigtigt, at du passer godt på din Smart Wand fra LELO, hvis du ønsker at nyde den så længe som muligt. Derfor skal den også rengøres, hver gang du har brugt den samt opbevares korrekt. Efter brug skylles vibratoren derfor grundigt i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal vibratoren være helt tør, inden du pakker den væk igen. Dette gøres ved at lade den lufttørre eller duppe den med et klæde, der ikke fnulrer. Herefter kan du bruge den medfølgende stofpose til opbevaring.

Vægt415 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Bredde

5,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Mørklilla

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Vejledning

Oversigt

 • Medium størrelse, maksimal effekt – Glæd dig til en dimension af nydelse
 • Med SenseTouch teknologi der automatisk øger intensiteten nu hårdere du trykker mod huden
 • Ekstremt lydløs for endnu større nydelse
 • Nok verdens letteste Wand vibrator – Den bøjede form sikre større komfort
 • Kan også bruges til ømme muskler og led
 • Fri for ledninger – Genopladeligt design

Læs Mere

3 anmeldelser af LELO Smart Wand Medium Vibrator Mørklilla

 1. Lena

  Elsker den!
  Den er helt klart alle pengene værd. Den har givet mig min vildeste orgasme til dato!

 2. PP

  Virkelig smuk
  Er helt vild med det smukke design. Den føles virkelig dejlig både at bruge og holde ved. Og så er den bare smuk at se på. Skulle lige bruge lidt tid på at finde ud af knapperne, men efter lidt øvelse går det nemmere. Virkelig lækker vibrator.

 3. Jose

  Ikke særlig kraftig
  Blev desværre lidt skuffet. Den er simpelthen ikke kraftig nok. Troede den ville have mere power. Den er dog rigtig flot og materialet føles lækker.

Tilføj en anmeldelse af varen