LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort

DKK 999,00

 • Mød den prisvindende Wand vibrator – Bedre end nogensinde før
 • Nok verdens mest lette og lydløse wand vibrator
 • Nyd en klitoris stimulering med SenseTouch, der automatisk øger intensiteten, nu hårdere du presser mod huden
 • Ingen andre trådløse massageapparater kommer tæt på det verdensberømte LELO Smart Wand ™
 • Brug den til ømme muskler og led – Eller en sensuel massage
 • Brug den sammen med orgasmegel for endnu større nydelse

Læs Mere

Ikke på lager

LELO Smart Wand – luksuriøs nydelse

Denne stilfuld wand vibrator er ikke bare yderst luksuriøs i sit design, den vil også tage din nydelse til helt nye højder. Oplev kraftfulde stimuleringer der med SenseTouch teknologi naturligt øger vibrationerne, når du har brug for det.

Brug det store og bløde massagehoved lige der hvor du har brug for det. LELO Smart Wand er som alle deres produkter lavet i et stilfuldt og elegant design. Vibratoren er lavet af kvalitets silikone samt ABS-plast i metal-look.

Sådan bruger du LELO Smart Wand

Det let buet håndtag giver dig et godt greb om vibratoren, og gør samtidig, at den sidder i en god vinkel, så du kan ramme de ømme punkter helt rigtigt. Skal du bruge LELO Smart Wand intimt, anbefaler vi dig at bruge en vandbaseret glidecreme.

Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen. Herefter kan du skifte mellem de 8 forskellige vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen. Juster styrken for hvert mønster med +/- knapperne. Ønsker du at aktivere SenseTouch, holdes () knappen nede i 3 sekunder.

Medium størrelse med maksimum kraft

LELO Smart Wand findes i to størrelser – medium og large. Størrelsen har dog ingen indflydelse på vibratorens ydeevne. Med en medium størrelse får du blot en vibrator, der er lidt kortere, hvilket for nogen giver en bedre oplevelse.

Du kan derfor regne med en yderst intens vibration, som du kan variere med de i alt 8 forskellige vibrationsmønstre. Mønstrene skifter mellem hårde, blide og pulserende. Designet sikrer, at vibrationerne fokuseres i vibratorhovedet i stedet for skaftet, og at du derfor får den fulde oplevelse af de kraftige stimuleringer.

SenseTouch teknologi for den perfekte stimulering

LELO bliver ved med at udvikle nye smarte funktioner til deres sexlegetøj, der forbedrer din oplevelse. Derfor er LELO Smart Wand udstyret med den unikke SenseTouch teknologi. Med denne får du den stimulering, du har brug for.

Når vibratoren presses hårdere mod kroppen, intensiveres vibrationerne helt automatisk. Vibrationerne vil samtidig sænkes, når massagehovedet ikke er i kontakt med huden. Du kan selv vælge, om SenseTouch skal være aktiveret.

Elegant og funktionelt design

Som altid leverer LELO et produkt, hvor der ikke bare er tænkt på funktionalitet men lige så meget på æstetik. Deres produkter er til dig, der ikke vil gå på kompromis, både når det kommer til dit sexlegetøjs ydelse og design.

Det buet håndtag er slankt og elegant, og giver et behageligt greb, så du har fuld kontrol. Det betyder, at du let kan tilføje eller lette presset, når du har brug for det. Vibratoren er lavet af medicinsk silikone af højeste kvalitet, der føles silkeblød mod huden og som hurtigt varmes op til din kropstemperatur.

Sådan passer du godt på din LELO Smart Wand

Det er vigtigt, at du opbevarer og rengør din vibrator korrekt. Dette sikrer dig den bedste hygiejne, og vil også gøre, at du kan nyde den i så lang tid som muligt. Husk derfor at skylle den grundigt i varmt vand efter brug. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt efter rengøring, inden det pakkes væk. Med LELO produkter får du altid en smart stofpose med til opbevaring. Ved at opbevare sexlegetøjet heri sikrer du, at det forbliver pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt415 g
Mærke

Lelo

Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Bredde

5,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Mød den prisvindende Wand vibrator – Bedre end nogensinde før
 • Nok verdens mest lette og lydløse wand vibrator
 • Nyd en klitoris stimulering med SenseTouch, der automatisk øger intensiteten, nu hårdere du presser mod huden
 • Ingen andre trådløse massageapparater kommer tæt på det verdensberømte LELO Smart Wand ™
 • Brug den til ømme muskler og led – Eller en sensuel massage
 • Brug den sammen med orgasmegel for endnu større nydelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Smart Wand
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Tænd for SenseTouch funktion ved at holde () knappen nede i 3 sekunder
 5. Juster intensitet med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

3 anmeldelser af LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort

 1. Lena

  Alle pengene værd
  Var lidt i tvivl, da den jo ikke er helt billig. Men den er virkelig alle pengene værd. Den er utrolig kraftig og så har den en lækker kvalitet. Hvis du er i tvivl, så gør det! Du vil ikke fortryde!

 2. Louise

  Lækker vibrator
  Den gør alt det den skal og mere til. Den er utrolig effektiv og jeg kan komme på ingen tid. Det tog mig lidt tid før jeg helt fandt ud af hvordan knapperne virkede, men efter det har der ingen problemer været. Og så er den bare utrolig flot og lækker i materialet.

 3. Gitte

  Troede den ville være ekstra kraftig, men det var slet ikke nok til mig. Synes også den løber hurtigt tør for strøm. Vibratoren er dog virkelig lækker og materialet er dejlig blød.

Tilføj en anmeldelse af varen