LELO Smart Wand 2 Large Vibrator i Lilla

DKK 1.399,00

 • Den ultimative power play vibrator
 • Til dig ønsker de mest intense orgasmer fra dybe bølgende bevægelser
 • Banebrydende SenseTouch teknologi til jordskælvende nydelse
 • Vibrationerne bygger på kontakt med din krop, og intensiteten øges naturligt uden du selv skal skrue op og ned
 • En af verdens mest lydløse Wands for endnu større nydelse
 • For en ultimativ oplevelse inden for luksus er der ingen bedre nydelse end en LELO

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28376 Kategorier: , , , , , Tag:

LELO Smart Wand 2 – en kraftfuld ven i soveværelset

Giv dig selv eller en du holder af en uforglemmelig stimulerende gave. Den forbedret LELO Smart Wand 2, vil være en velkommen hjælper i de fleste soveværelser. Med sit elegante og lækre design er det nydelse ved første blik.

Vibratoren er udformet som en klassisk wand vibrator med et stort og blødt massagehoved, der leverer rumlende og kraftige vibrationer, der går helt dybt. Derudover er der dog intet sædvanligt over denne vibrator, der er indbegrebet af kvalitet og funktionelt design.

Sådan bruger du din LELO Smart Wand 2

Inden du kommer for godt i gang med din kraftige vibrator, er det vigtigt, at du husker en god vandbaseret glidecreme. Med glidecreme vil alt føles glat og lækkert, og det vil kun øge din nydelse.

Herefter kan du tænde vibratoren ved at trykke på + knappen. Du kan nemt skifte mellem de 10 vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen. Vibrationsmønstrene har hver 10 forskellige intensiteter, der justeres med +/- knapperne.

Ergonomisk designet for din nydelse

Som altid får du et lækkert design, når du vælger sexlegetøj fra det svenske mærke LELO. Men designet af denne wand vibrator er ikke bare udformet til at se flot ud. Det er nemlig ergonomisk designet, hvilket betyder, at det er lavet, så du får den bedste oplevelse.

Det ergonomiske design ses tydeligt i den let bøjet form, som skaftet har. Dette gør det utrolig behageligt at holde vibratoren, når du bruger den. Formen gør det samtidig også nemmere for dig at ramme det ømme punkt helt rigtigt med massageapparatet.

Kvalitets vibrator der holder

Smart Wand 2 fra LELO er en vibrator, der holder. LELO er et af de mest populære luksusbrands inden for sexlegetøj, og har i flere år vundet priser for deres innovative og elegante produkter. Men det er ikke bare på overfladen, at LELO skaber opmærksomhed med deres sexlegetøj.

Du får også sexlegetøj af høj kvalitet lavet af de bedste materialer, der sikrer dig holdbare produkter, der giver dig den ene stimulerende oplevelse efter den anden. Med deres Smart Wand 2 viser de, at de ikke ligger på den lade side, men hele tiden arbejder på at videreudvikle og forbedre deres produkter.

Forbedret og opgraderet

LELO Smart Wand 2 er en videreudvikling af sin forgænger. I denne opgraderet version får du en stærkere motor samt flere vibrationsmønstre at vælge mellem. LELO har også arbejdet videre med designet, og gjort håndtaget mere stabilt, så det nu bliver endnu lettere at bevare kontrollen over de intense vibrationer.

Sidst men ikke mindst har denne 2’er også et bedre og mere holdbart batteri. Du kan derfor nyde den i hele 4 timer på en fuld opladning. Udover forbedringerne får du de samme velkendte kvaliteter, som den populære forgænger havde.

Sådan passer du godt på din LELO Smart Wand 2

For at kunne nyde din LELO Smart Wand 2 i så lang tid som muligt, er det vigtigt, at du passer godt på den. Dette gøres ved at du rengør og opbevar den korrekt. Husk derfor at vaske den grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøringen er det vigtigt, at sexlegetøjet er helt tørt, inden det pakkes væk. Med vibratoren følger en praktisk stofpose. Brug denne til opbevaring. Så er du sikker på, at din vibrator er pæn og ren til næste gang.

Vægt654 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Længde

30 cm

Bredde

6 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Den ultimative power play vibrator
 • Til dig ønsker de mest intense orgasmer fra dybe bølgende bevægelser
 • Banebrydende SenseTouch teknologi til jordskælvende nydelse
 • Vibrationerne bygger på kontakt med din krop, og intensiteten øges naturligt uden du selv skal skrue op og ned
 • En af verdens mest lydløse Wands for endnu større nydelse
 • For en ultimativ oplevelse inden for luksus er der ingen bedre nydelse end en LELO

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Smart Wand
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Smart Wand 2 Large Vibrator i Lilla

 1. birgitte

  Meget tilfreds
  Jeg er virkelig glad for min nye vibrator. Det er den første jeg har prøvet, men synes den er utrolig god. Den gør det nemt at onanere, og jeg får hurtigt en orgasme. Batteriet måtte dog gerne holde lidt længere, da den hurtigt skal oplades igen.

 2. Janni

  Glad kunde
  Det er første gang jeg har købt en wand, men er mega glad for den. Intet at klage over hverken med vibratoren eller købet. Hurtig levering. Kan klart anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen