LELO Smart Wand 2 Large Klitoris Vibrator i sort

DKK 1.499,00 DKK 1.399,00

 • Kraftig og luksuriøs wand vibrator
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Ergonomisk designet
 • 100% vandtæt
 • Opbevaringspose medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E28374 Kategorier: , , , , GTIN: 7350075027796

LELO Smart Wand 2 – den eneste vibrator du nogensinde får brug for

Med en LELO Smart Wand 2 i soveværelset har du alt, hvad du nogensinde kommer til at få brug for. Den kraftige vibrator giver dig et væld af indstillinger, så du kan opnå præcis den stimulering der får dig helt op og ringe. Nyd de rumlende vibrationer alene eller sammen med en partner.

Den alsidige vibrator er ergonomisk designet og med 2’erns forbedret håndtag, er du sikret et stabilt og fast greb, selv når det bliver allermest intenst. Det store bløde hoved af silikone giver dig stimulering ovet et bredt område, og er ligeledes perfekt til ømme muskler.

Sådan bruger du LELO Smart Wand 2

For at få den bedste oplevelse med din LELO Smart Wand 2 er det vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Brug den mængde du synes, du har brug for. Det vil få alt til at glide let og lækkert.

Når du er klar, tænder du vibratoren ved at trykke på + knappen. For at skifte mellem de 10 vibrationsmønstre trykker du på () knappen. Hvert vibrationsmønster kan justeres med 10 forskellige intensiteter ved at trykke på +/- knapperne.

Et massageapparat til alle dine ømme punkter

Hvad end du har brug for en let rygmassage, eller en mere intimt type af massage, er Smart Wand din ven. Det store og bløde massagehoved er perfekt til at stimulering, afstresning og forkælelse.

Vibrationerne er kraftige og har en rumlende karakter. Det betyder, at du vil kunne mærke dem dybt i musklen eller i et større område, når du bruger den intimt. Smart Wand 2 er ligeledes blevet udstyret med flere indstillinger end sin forgænger, så du kan få den helt rette stimulering til dine ømme muskler og følsomme områder.

Ekstra styrke og flere muligheder

LELO Smart Wand 2 er en videreudvikling af den populære originalmodel. Udover et større hoved og et forbedret håndtag, er den også blevet udstyret med flere indstillinger for at give dig den bedste oplevelse.

Brug det simple interface bestående af tre knapper til at vælge den indstilling der passer til dig. Du har 10 vibrationsmønstre at vælge i mellem. Hvert mønster kan justeres i styrke med 10 hastigheder. Der er altså rig mulighed for at finde den helt perfekte indstilling til lige præcis dine behov.

Et forbedret ergonomisk design

Når du vælger sexlegetøj fra det svenske mærke LELO, er du sikret et produkt af høj kvalitet formet i et æstetisk og funktionelt design. Derfor er vibratorens håndtag også udformet i et smukt ergonomisk design, så du har det bedste greb om vibratoren.

Håndtaget er i Smart Wand 2 blevet opgraderet, så det er endnu mere stabilt. Derfor kan du også have fuld kontrol over din stimulering, selv når intensiteten øges. Knapperne er ligeledes placeret, så du let kan skifte indstilling.

Sådan passer du godt på din LELO Smart Wand 2

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj rengøres og opbevares korrekt, så du får den bedste oplevelse. For at gøre dit sexlegetøj korrekt rent skylles det grundigt i varmt vand efter brug. Det anbefales, at du efterfølgende bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt efter rengøring, inden du pakker det væk igen. Med LELO’s produkter får du en smart stofpose med. Brug denne stofpose til opbevaring af dit sexlegetøj. Så er du sikker på, at det er pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt 654 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Bredde

6 cm

Farve

Sort

Længde

30 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Vibration

10 hastigheder

Oversigt

 • Kraftig og luksuriøs wand vibrator
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Ergonomisk designet
 • 100% vandtæt
 • Opbevaringspose medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Smart Wand
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader
X