LELO Smart Wand 2 Large Klitoris Vibrator i sort

DKK 1.399,00

 • Maximum effekt – Medium størrelse klitoris vibrator
 • Med SenseTouch teknologi der automatisk øger intensiteten nu hårdere du trykker mod huden
 • Lydsvag vibrator – Oplev endnu mere nydelse
 • Slip for ledninger og batterier – Den er genopladelig og holder hele 2 timer på en opladning
 • Ømme muskler? Brug vibratoren til en lækker kropsmassage

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

LELO Smart Wand 2 – den eneste vibrator du nogensinde får brug for

Med en LELO Smart Wand 2 i soveværelset har du alt, hvad du nogensinde kommer til at få brug for. Den kraftige vibrator giver dig et væld af indstillinger, så du kan opnå præcis den stimulering der får dig helt op og ringe. Nyd de rumlende vibrationer alene eller sammen med en partner.

Den alsidige vibrator er ergonomisk designet og med 2’erns forbedret håndtag, er du sikret et stabilt og fast greb, selv når det bliver allermest intenst. Det store bløde hoved af silikone giver dig stimulering ovet et bredt område, og er ligeledes perfekt til ømme muskler.

Sådan bruger du LELO Smart Wand 2

For at få den bedste oplevelse med din LELO Smart Wand 2 er det vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Brug den mængde du synes, du har brug for. Det vil få alt til at glide let og lækkert.

Når du er klar, tænder du vibratoren ved at trykke på + knappen. For at skifte mellem de 10 vibrationsmønstre trykker du på () knappen. Hvert vibrationsmønster kan justeres med 10 forskellige intensiteter ved at trykke på +/- knapperne.

Et massageapparat til alle dine ømme punkter

Hvad end du har brug for en let rygmassage, eller en mere intimt type af massage, er Smart Wand din ven. Det store og bløde massagehoved er perfekt til at stimulering, afstresning og forkælelse.

Vibrationerne er kraftige og har en rumlende karakter. Det betyder, at du vil kunne mærke dem dybt i musklen eller i et større område, når du bruger den intimt. Smart Wand 2 er ligeledes blevet udstyret med flere indstillinger end sin forgænger, så du kan få den helt rette stimulering til dine ømme muskler og følsomme områder.

Ekstra styrke og flere muligheder

LELO Smart Wand 2 er en videreudvikling af den populære originalmodel. Udover et større hoved og et forbedret håndtag, er den også blevet udstyret med flere indstillinger for at give dig den bedste oplevelse.

Brug det simple interface bestående af tre knapper til at vælge den indstilling der passer til dig. Du har 10 vibrationsmønstre at vælge i mellem. Hvert mønster kan justeres i styrke med 10 hastigheder. Der er altså rig mulighed for at finde den helt perfekte indstilling til lige præcis dine behov.

Et forbedret ergonomisk design

Når du vælger sexlegetøj fra det svenske mærke LELO, er du sikret et produkt af høj kvalitet formet i et æstetisk og funktionelt design. Derfor er vibratorens håndtag også udformet i et smukt ergonomisk design, så du har det bedste greb om vibratoren.

Håndtaget er i Smart Wand 2 blevet opgraderet, så det er endnu mere stabilt. Derfor kan du også have fuld kontrol over din stimulering, selv når intensiteten øges. Knapperne er ligeledes placeret, så du let kan skifte indstilling.

Sådan passer du godt på din LELO Smart Wand 2

Det er vigtigt, at dit sexlegetøj rengøres og opbevares korrekt, så du får den bedste oplevelse. For at gøre dit sexlegetøj korrekt rent skylles det grundigt i varmt vand efter brug. Det anbefales, at du efterfølgende bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt efter rengøring, inden du pakker det væk igen. Med LELO’s produkter får du en smart stofpose med. Brug denne stofpose til opbevaring af dit sexlegetøj. Så er du sikker på, at det er pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Detaljer
Vægt654 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Bredde

6 cm

Farve

Sort

Længde

30 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Vibration

10 hastigheder

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Smart Wand
 2. Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 4. Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Skyl vibratoren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader
Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af LELO Smart Wand 2 Large Klitoris Vibrator i sort

 1. Martin

  en stor succes
  Købte den som en gave til min kæreste og må sige at det var en succes. Vi bruger den sammen og så har hun også noget hun kan bruge når jeg ikke er hjemme. Kan se på hende at hun får nogle vildt kraftige orgasmer.

 2. Helle

  Ja tak
  Den er så kraftig at jeg intet behøver at gøre. Den er fantastisk til onani men bruger den også under sex. Som et ekstra plus er den også fantastisk til at massere ryggen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%