LELO Sila Sonic Klitoris Massager – Lilla

DKK 1.295,00

 • SILA ™ er meget mere end almindelig lufttryksvibrator
 • Oplev en blid klitorisstimulering, der giver dig mulighed for at nyde intensiteterne uden direkte kontakt
 • Vibrationerne spredes med lige meget intensitet over hele klitoris, ikke kun i midten
 • Større åbning for endnu større nydelse
 • Glæd dig til en mere sensuel, langsom opbygning af orgasme

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31223 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 7350075028243

Sila Sonic klitoris massager fra LELO

En skønhed uden lige. Det er vist den bedste måde at beskrive den flotte Sila Sonic klitoris massager. De bløde former og farver som klitoris stimulatoren kommer i, udstråler elegance og luksus. Men nu handler det jo ikke kun om, at dit sexlegetøj skal se godt ud.

Sila Sonic fra LELO leverer dog også, når det kommer til stimulering. Stimulatoren bruger pulserende lydbølger, der pirrer, uden at du er i direkte kontakt med mundstykket. Mundstykket er dertil ekstra stort, så de stimulerende pulseringer rammer bredere, og stimulerer hele det sensitive område.

Sådan bruger du din Sila Sonic klitoris massager

Med de pulserende lydbølger kommer du ikke i direkte kontakt med klitoris massageren. Men selvom mundstykket ikke rører din hud, er det en god ide at bruge en vandbaseret glidecreme. Det vil nemlig stadig øge din nydelse.

Inden du kan bruge stimulatoren, skal du deaktivere rejselåsen. Dette gøres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter kan du trykke på + for at tænde stimulatoren. Skift mellem de 12 pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen. Hver af de 12 mønstre kan justeres med 8 hastigheder. Til dette bruger du +/- knapperne.

Stimulering med lydbølger

Dette sexlegetøj adskiller sig fra de mere kendte vibratorer. Den stimulerer nemlig ikke med vibrationer. I stedet bruger den pulserende lydbølger. Denne form for stimulering fortrækkes af mange kvinder, da du ikke vil opleve den samme følelsesløshed, der kan opstå ved brug af vibrationer i længere tid.

Pulseringer rammer dybt og bredt, og du får dermed også stimuleret hele klitorisområdet – og ikke bare den lille synlige del. Da pulseringerne ikke trætter på samme måde, som vibrationer kan gøre, kan du også opleve at få flere orgasmer i træk.

Til forspil, samleje og sololeg

Sila Sonic klitoris massager er en god ven i sengen, hvad end du leger alene eller sammen med nogen. Den kan give ekstra nydelse under samleje eller være en velkommen partner under forspillet.

Den er naturligvis ideel til sololeg, hvor du nemt kan finde de knapper du skal bruge, og få præcis den stimulering du har brug for, når du har brug for det. Stimulatoren er også 100% vandtæt, så du kan tage den med i bad for en ekstra dejlig stund med selvforkælelse.

Sila Sonic – blød, fin og flot

LELO har gjort det endnu engang. Deres nye Sila Sonic byder på et design, der udstråler elegance. De bløder former giver ikke bare en flot silhuet, men er også med til at give en behagelig oplevelse, når du holder sexlegetøjet – det ligger simpelthen godt i hånden.

De bløde former understreges af lige så bløde farver i lyse toner. Den sneglehusformet klitoris stimulator er perfekt til dig, der vægter design lige så højt som funktion. Med dette sexlegetøj får du et produkt, der er en fryd for øjet såvel som din taktile sans

Sådan gør du din Sila Sonic klitoris massager ren

Fordi Sila Sonic klitoris massager er 100% vandtæt, er det nemt at gøre den ordentligt ren efter brug. Når du har brugt din stimulator, skal du skylle den grundigt i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det mest hygiejniske resultat.

Efter rengøringen er det vigtigt, at sexlegetøjet er helt rent, inden du pakker det væk igen. Du kan med fordel lade stimulatoren lufttørre. Når den er helt tør, opbevarer du den i den medfølgende stofpose. Så er stimulatoren pæn og ren, til næste gang lysten melder sig.

Vægt262 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

120 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8 cm

Bredde

7,5 cm, Dybde: 3,5 cm

Lydbølger

8 niveauer

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • SILA ™ er meget mere end almindelig lufttryksvibrator
 • Oplev en blid klitorisstimulering, der giver dig mulighed for at nyde intensiteterne uden direkte kontakt
 • Vibrationerne spredes med lige meget intensitet over hele klitoris, ikke kun i midten
 • Større åbning for endnu større nydelse
 • Glæd dig til en mere sensuel, langsom opbygning af orgasme

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Sila Sonic
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Placer mundstykket over klitoris – stimulatoren behøver ikke direkte kontakt
 • Skift mellem pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Sila Sonic Klitoris Massager – Lilla”