LELO Sila Sonic Klitoris Massager Lyserød

DKK 1.295,00

 • SILA ™ er ikke bare en lufttryksvibrator – Det er verdens bedste lufttryksvibrator
 • Den store åbning stimulerer ikke kun din klitoris men hele området omkring
 • De kraftfulde lydbølger spredes med lige meget intensitet over hele klitoris, ikke kun i midten – For endnu mere nydelse
 • Den prisvindende vibrator er både lydsvag, diskret og kompakt – Perfekt til at tage med alle steder

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31224 Kategorier: , , , , Tag:

LELO Sila Sonic – fremtidens klitoris stimulator

Nyd intense orgasmer som aldrig før med LELO Sila Sonic. Den elegante klitoris stimulator bærer præg af LELO’s innovative design, der ikke bare ser smukt ud, men som også løfter produktets funktionalitet.

Klitoris stimulatoren er inspireret af mærkets Sona model, der ligeledes stimulerer med pulserende lydbølger. Det svenske mærke har dog genskabt den populære model i et nyt design, der gør din oplevelse endnu bedre. Sila Sonic er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med din egen nydelse.

Sådan bruger du LELO Sila Sonic

Klitoris stimulatoren bruger lydbølger til at stimulere, og behøver ikke direkte kontakt med huden for at virke. Men det kan dog stadig være en god ide at bruge vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren. Brug den mængde du ønsker.

Stimulatoren har en rejselås der deaktiveres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Tryk på + knappen for at tænde stimulatoren. Herefter kan du skifte mellem 12 pulseringsmønstre med () knappen. Hvert mønster kan justeres i 8 niveauer. Her bruger du +/- knapperne.

Inspireret af den populære Sona

Sona er en af LELO’s mest populære klitoris stimulatorer. Den findes i flere udgaver, og byder på et elegant og stilfuldt design. LELO Sila Sonic er det nyeste skyd fra denne stamme og er en videreudvikling af den populære model.

Ligesom Sona stimulerer Sila med pulserende lydbølger. Sila har dog et helt andet design. Stimulatoren er samlet set mindre, men har samtidig et større sugehoved, der kan ramme dybere og bredere omkring det sensitive område.

Stimulerende lydbølger

En klitoris stimulator adskiller sig fra en klitoris vibrator, ved at stimulere på en helt anden måde. I stedet for vibrationer, bruger Sila Sonic pulserende lydbølger. Disse lydbølger er for mange kvinder en meget bedre form for stimulering.

Med disse pulserende stimuleringer undgår du nemlig den følelsesløshed, som kan opstå ved brug af vibrationer. Fordi denne “træthed” undgås, kan du også opleve at få flere orgasmer i streg. Mange kvinder oplever, at de kan få orgasme meget nemmere med denne type af stimulering frem for vibrationer.

Bløde farver og former

Som altid leverer LELO et design, der udstråler elegance, stilfuldhed og luksus. LELO Sila Sonic har bløde runde former, der i sin helhed ligner et sneglehus. Den runde form munder ud i det brede sugehoved, der placeres over klitoris.

Stimulatorens udformning gør, at den ligger naturligt i hånden. De tre knapper der lader dig styre stimuleringen, er også placeret, så du let har adgang til dem, når stimulatoren er i brug. Den bløde form ledsages perfekt af den let støvet lyserøde farve.

Sådan passer du godt på din LELO Sila Sonic

For at passe så godt på din klitoris stimulator som muligt, er det vigtigt, at den rengøres og opbevares korrekt. Fordi stimulatoren er helt vandtæt, er det nemt at rengøre den. Du skal blot skylle den grundigt i varmt vande efter brug.

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Efter rengøring skal sexlegetøjet være helt tørt, inden det pakkes væk. Opbevar stimulatoren i den medfølgende stofpose.

Vægt308 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8 cm

Bredde

7,5 cm, Dybde: 3,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lyserød

Lydbølger

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • SILA ™ er ikke bare en lufttryksvibrator – Det er verdens bedste lufttryksvibrator
 • Den store åbning stimulerer ikke kun din klitoris men hele området omkring
 • De kraftfulde lydbølger spredes med lige meget intensitet over hele klitoris, ikke kun i midten – For endnu mere nydelse
 • Den prisvindende vibrator er både lydsvag, diskret og kompakt – Perfekt til at tage med alle steder

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Sila Sonic
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Placer mundstykket over klitoris – stimulatoren behøver ikke direkte kontakt
 • Skift mellem pulseringsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Sila Sonic Klitoris Massager Lyserød

 1. Mette

  Min nye bedste ven
  Den er simpelthen helt perfekt. Det tog lige lidt tid at blive gode venner men nu vil vi aldrig adskilles. Den fungere bare helt perfekt og jeg får en fantastisk orgasme hver gang. Den har en god størrelse der er let at holde ved.

 2. Pia

  En klar anbefaling
  Har intet dårligt at sige. Kvaliteten er virkelig lækker og har fået flere orgasmer med produktet.

Tilføj en anmeldelse af varen