LELO Sensua Flogger Pisk i Sort – PRISVINDER

DKK 339,00

  • Elegant flogger
  • Snerter af ruskind
  • Kvalitetssikker og holdbar
  • Til begyndere og øvede

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E22171 Kategorier: , , , GTIN: 7350022271449

LELO Sensua flogger – en sensuel pisk

Prøv denne LELO Sensua flogger der udstråler elegance og sensualitet. Pisken er perfekt til jer, der skal prøve kræfter med let afstraffelse for første gang såvel som jer, der ønsker at opgradere eller udvide samlingen.

Pisken har snerter af ruskind, der både føles dejlig bløde mod huden og kan afgive kraftige slag. Håndtaget har en god størrelse, der sammen med en god tyngde takket være de rustfri ståldetaljer, giver et godt greb.

Fokus på kvalitet og design

Som altid leverer det svenske mærke LELO produkter af høj kvalitet. Materialerne sikrer jer en holdbar flogger, I kan få mange nydelsesfulde stunder sammen med. Men udover kvalitetsprodukter har mærket også fokus på at skabe stilfulde og elegante designs.

Pisken er derfor også helt simpel i sit udtryk. Det lykkes med få virkemidler at udstråle forførelse og sensualitet på en smagfuld måde. Det eksklusive design vil kun gøre legen mere fræk. Designet gør samtidig, at pisken vil passe perfekt ind med andet BDSM udstyr.

Alle kan lege med

Uanset om I er nybegyndere eller erfarne udøvere, kan I med tryghed vælge denne LELO Sensua flogger. Piskens bløde snerter i ruskind kan nemlig bruges til blide strejf og milde slag såvel som hårdslående spanking.

Det er altid op til jer, hvor legen skal føre hen, og en flogger som denne er det ideelle værktøj til at udforske og eksperimentere. Den er også perfekt til jer, der værdsætter kvalitet og design når det kommer til jeres erotiske udstyr samt fokus på funktionalitet.

Vægt 170 g
Farve

Sort

Materiale

Ægte læder – ruskind, Rustfrit stål

Mærke

Lelo

Oversigt

  • Elegant flogger
  • Snerter af ruskind
  • Kvalitetssikker og holdbar
  • Til begyndere og øvede

Læs Mere

X