LELO Sensua Flogger Pisk Lilla

DKK 339,00

  • Elegang flogger
  • Snerter af ruskind
  • Til begyndere og øvede
  • Kvalitetssikker og holdbar

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E22172 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 7350022271456

LELO Sensua flogger – en luksus pisk

Leder du og din partner efter noget nyt frækt udstyr til soveværelset? Så er LELO Sensua flogger et godt bud. Den lækre og stilfulde pisk er alt, hvad I behøver for at sætte gang i den pirrende leg.

Pisken består af snerter lavet af ruskind, mens håndtaget er lavet af en blanding af rustfrit stål og akrylplast. Det hele er elegant udført i et simpelt design, der giver dig, det du behøver for at udleve din fantasier om spanking og dominanslege.

Kvalitet der kan mærkes

Det svenske mærke er altid garant for sexlegetøj og erotisk udstyr i højeste kvalitet – og LELO Sensua flogger er ingen undtagelse. Materialerne føles fantastisk mod den nøgne hud og er samtidig meget holdbare.

Håndtaget har en god størrelse, så den der svinger pisken får et godt greb. Med en stålkugle i enden er pisken også perfekt vægtet for god balance og præcise slag. Det elegante design fås også i sort.

En pisk til begyndere og øvede

Uanset om det er jeres første flogger, I er på jagt efter eller blot endnu en til samlingen, kan I trygt vælge denne flogger fra LELO. De mange snerter af ruskind giver mulighed for en variation af slag og pirrende strejf, som kan tilpasses jeres niveau og ønsker.

Pisken er perfekt til jer, der prioriterer kvalitet og design højt, men som samtidig ønsker en funktionel flogger. De lange snerter giver jer mulighed for at lege både blidt og hårdt med både sensuelle strejf og afstraffende slag. Prøv gerne pisken på dig selv inden du bruger den på andre.

Vægt170 g
Farve

Lilla

Materiale

Ægte læder – ruskind, Rustfrit stål

Mærke

Lelo

Oversigt

  • Elegang flogger
  • Snerter af ruskind
  • Til begyndere og øvede
  • Kvalitetssikker og holdbar

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Sensua Flogger Pisk Lilla”