LELO Ora 3 Oralsex Stimulator – Turkis

DKK 999,00

 • Er du klar til verdens bedste oralsex?
 • Roterer og vibrerer som en tunge, men bedre
 • Glæd dig til en mindblowing kombination af forskellige vibrationsmønstre
 • 25% hurtigere bevægelser for den rigtige stimulering
 • Endnu større rækkevidde – Fordi der ikke er noget som for meget eller for lidt tilfredshed

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E29815 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075027963

Ora 3 oralsex stimulator fra LELO

Leder du efter en vibrator, der kan mere end blot give rumlende og lækre vibrationer? Med Ora 3 oralsex stimulator fra LELO får du den ultimative onanioplevelse. Ikke nok med at designet udstråler elegance og luksus, så byder den smukke sag også på en verden af nydelser med sin lille “tunge”.

Ikke nok med at den lille forhøjning på siden af den runde vibrator vibrerer, så roterer den også. Kombinationen af roterende bevægelser med vibrationer giver en overdådig stimulering. Vibratoren er dertil lavet i silkeblød silikone af højeste kvalitet, der kun vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Sådan bruger du din Ora 3 oralsex stimulator

Du må endelig ikke snyde dig selv for den fulde oplevelse med din oralsex stimulator. Husk derfor at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme. Det vil give den helt rette glatte følelse og øge din nydelse betydeligt.

Du skal deaktivere rejselåsen, inden du kan tænde din vibrator. Det gør du ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter trykker du på + knappen for at tænde for vibratoren. Du bruger () knappen til at skifte mellem de i alt 12 vibrationsmønstre. Du kan justere intensiteten med +/- knapperne.

Stimulerende rotationer og vibrationer

Du har muligvis prøvet at blive stimuleret af vibrationer før. Men har du prøvet at blive stimuleret af en roterende tunge, der også vibrerer. Med Ora 3 oralsex stimulator er det lige præcis dette, du kan opleve. Den lille forhøjning roterer i en variation af hastigheder.

Imens kan du justere intensiteten, alt efter hvilket vibrationsmønster du vælger. Det kan hurtigt blive et vanedannende bekendtskab. Heldigvis kan du bruge den smarte vibrator, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Den kan tilmed tages med i badet, hvis du ønsker det.

Ergonomisk designet for din komfort

Designet af denne vibrator er noget helt for sig selv. Den unikke form er fremstillet af smukke materialer, der samtidig føles fantastisk mod den sensitive hud. Men designet er bare skabt for at se godt ud. Det er skam også lavet med din komfort i tankerne.

Den runde form skaber nemlig et ergonomisk design, der gør, at vibratoren ligger godt i hånden. Hullet i siden giver dig også et håndtag, der sikrer dig et godt greb. Dertil er knapperne enkle og nemme at finde ud af. Vibratoren er derfor mindst lige så funktionel, som den er flot.

Opgraderet udgave med forbedret ydeevne

Ora 3 oralsex stimulator er en opgraderet udgave af sine forgængere. Her har det svenske mærke fokuseret på at give dig en forbedret ydeevne, der sikrer dig endnu mere nydelse for pengene. De har blandt andet gjort den roterende forhøjning 25% hurtigere.

De har ligeledes forbedret det ergonomiske design, så du får end endnu bedre oplevelse med stimulatoren. Sidst men ikke mindst får du endnu flere vibrationsindstillinger. Jo flere indstillinger, jo bedre mulighed er der nemlig også for, at du kan få den stimulering, du har brug for.

Sådan gør du din Ora 3 oralsex stimulator ren

Det er både nemt og hurtigt at gøre dette vibrator ren. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt ren i varmt vand efter brug. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj ved rengøringen. Det vil give dig det bedste resultat.

Vibratoren er 100% vandtæt, så du ikke skal bekymre dig om noget, når du gør den ren. Efter rengøringen er det vigtigt, at vibratoren er helt tør, inden du pakker den væk. Brug den medfølgende stofpose til opbevaring, når vibratoren er helt tør.

Vægt294 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,3 cm

Bredde

8,7 cm, Dybde: 4,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Turkis

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Er du klar til verdens bedste oralsex?
 • Roterer og vibrerer som en tunge, men bedre
 • Glæd dig til en mindblowing kombination af forskellige vibrationsmønstre
 • 25% hurtigere bevægelser for den rigtige stimulering
 • Endnu større rækkevidde – Fordi der ikke er noget som for meget eller for lidt tilfredshed

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Ora 3
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Ora 3 Oralsex Stimulator – Turkis”