LELO Ora 3 Oralsex Stimulator – Blå

DKK 999,00

 • Til dig der elsker følelsen af oralsex
 • Den lille kugle rotere i en kombination af forskellige mønstre – MINDBLOWING
 • 25% hurtigere bevægelser for den rigtige oral stimulering
 • Verdens mest intuitive oralsexsimulator giver fornemmelse af oralsex, der får dig til at komme tilbage igen og igen
 • Prisvinde oral stimulerende vibrator

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E29816 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075027833

LELO Ora 3 oralsex stimulator

Er kun prisvindende oralsex godt nok, er det Ora 3 fra svenske LELO, du skal have fingrene i. Den lækre og stilfulde stimulator har en lille “tunge”, der ikke bare roterer men også vibrerer. Du kan få præcis den stimulering du har brug for, lige der hvor du har brug for den.

LELO Ora 3 oralsex stimulator er et ergonomisk designet sexlegetøj, der ligger perfekt i hånden, og giver dig komplet kontrol over din stimulering. Det elegante design byder også på et brugervenligt interface bestående af tre knapper, så du nemt kan justere både vibrationer og rotationer.

Sådan bruger du LELO Ora 3 oralsex stimulator

Du må endelig ikke springe glidecremen over, når du bruger din LELO Ora 3 oralsex stimulator. Du får bare ikke den samme følelse, hvis ikke det hele føles vådt og glat. Husk at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit silikone sexlegetøj.

Før du kan tænde din stimulator, skal du deaktivere rejselåsen. Dette gøres ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder. Herefter tænder du sexlegetøjet ved at trykke på + knappen. Brug () knappen til at skifte mellem de 12 vibrationsmønstre. Du kan justere hvert mønsters intensitet med +/- knapperne.

En roterende og vibrerende tunge

Denne oralsex stimulatorer kan noget, som ingen partner nogensinde har kunne. Ikke nok med at den lille forhøjning på den runde stimulator roterer, så vibrerer den også samtidig med. Du får derfor en komplet stimulering, der om muligt vil føles endnu bedre end den ægte vare.

Du har hele 12 forskellige vibrationsmønstre, som du nemt skifter mellem på vibratoren. Du kan gå fra helt lave og rumlende vibrationer til de mest kraftige og intense stimuleringer. Det brede variation af mønstre og intensitet kan give et intenst klimaks, som du er i fuld kontrol over.

Ergonomisk designet for din nydelse

LELO laver ikke blot smukke design. Deres designs er også udformet med tanke på funktion. Derfor er den runde LELO Ora 3 oralsex stimulator også ergonomisk designet. Dette design giver ikke bare et flot og unikt udseende til vibratoren. Den sikrer dig også god komfort.

Den runde stimulator ligger godt i hånden, samtidig med at det lille hul fungerer som et håndtag. Det sikrer dig et godt greb (også med hænder smurt ind i glidecreme). Vibratoren er fremstillet af silkeblød medicinsk silikone, og på siden er der pyntet med ABS-plast af høj kvalitet med guld-look.

En forbedret udgave af en populær model

Ora 3 er som navnet indikerer ikke den første af sin slags. Der har været flere forgængere, og den er samtidig også et bevis på, at LELO bliver ved med at udvikle og forbedre deres modeller. Derfor er LELO Ora 3 oralsex stimulator også den hidtil bedste udgave af denne vibratormodel fra det svenske mærke.

Med denne model får du 25% mere fart på de roterende bevægelser for en mere realistisk følelse. Dertil har den også et bredere spektrum af vibrationsindstillinger. Det vil sige, at du får mulighed for at starte helt let ud såvel som at gå helt op i intensitet.

Sådan holder du din LELO Ora 3 oralsex stimulator ren

Vibratoren er 100% vandtæt, så du uden bekymringer kan gøre den grundig ren efter brug. Det er vigtigt, at du husker at gøre dit sexlegetøj rent, hver gang du har brugt det. For at gøre din vibrator ren skyller du den i varmt vand.

Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Det sikrer dig det mest hygiejniske resultat. Herefter er det vigtigt, at sexlegetøjet er helt tørt, inden du pakker det væk. Når dette er gjort, kan du bruge den medfølgende stofpose til opbevaring.

Vægt294 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,3 cm

Bredde

8,7 cm, Dybde: 4,3 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Til dig der elsker følelsen af oralsex
 • Den lille kugle rotere i en kombination af forskellige mønstre – MINDBLOWING
 • 25% hurtigere bevægelser for den rigtige oral stimulering
 • Verdens mest intuitive oralsexsimulator giver fornemmelse af oralsex, der får dig til at komme tilbage igen og igen
 • Prisvinde oral stimulerende vibrator

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Ora 3
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Ora 3 Oralsex Stimulator – Blå”