LELO Noa Parvibrator i Pink

DKK 689,00

 • Luksuriøs parvibrator
 • Styres med en enkel knap
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Vandtæt og genopladelig vibrator
 • Stimulerer både ham og hende

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23662 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 7350022275829

Prøv den luksuriøse LELO Noa

LELO Noa er en parvibrator til jer, der ønsker, at jeres sexlegetøj skal emme af eksklusivitet og luksus. Med sexlegetøj fra det populære svenske mærke er der ikke sparet på noget. I får de bedste materialer formet i et lækkert og funktionelt design.

Parvibratoren bæres af kvinden der bliver stimuleret ved både klitoris og G-punktet. Vibratoren er lavet, så der er plads til, at partneren kan trænge ind og opleve en ekstra intens fornemmelse. Der er nydelse for alle pengene med denne luksuriøse parvibrator fra LELO.

Sådan bruger I LELO Noa parvibrator

Selvom I aldrig har prøvet at bruge en vibrator før, vil I sagtens kunne bruge LELO Noa. Med kun én knap finder I hurtigt rundt i de forskellige indstillinger. Før vibratoren tændes, er det dog vigtigt at bruge vandbaseret glidecreme til at indsætte den.

Når vibratoren sidder som den skal, tændes den ved at trykke på knappen to gange. Tryk igen for at skifte mellem de i alt 6 vibrationsmønstre. Hold knappen nede i 5 sekunder for at slukke den. Det er super enkelt, og byder på et væld af stimulerende oplevelser, I kan nyde sammen.

Perfekt som jeres første vibrator

Fordi vibratoren kun har én enkel knap, hvorfra alt styres, er det en perfekt førstegangsvibrator. Der er ingen smarte indstillinger, der kræver alt for meget tilvænning at finde rundt i, og I vil derfor være i gang på ingen tid.

Vibratoren er ligeledes perfekt til par, der ønsker noget I kan nyde sammen, og som kan bruges under samleje. Mange vibratorer kan bruges under samleje, men de vil ofte kun stimulere den ene part. Med LELO Noa er der nydelse nok til jer begge.

En vibrator til jer begge

En af grundene til at en parvibrator som denne er så populær er, at begge parter får noget ud af den. Vibratoren er anatomisk designet så den sidder perfekt. Den gode pasform sikrer komfort og nydelse for kvinden, der bærer den men også hendes partner.

Den indvendige del der sidder op mod G-punktet øger også intensiteten for den mandlige partner. Samtidig presses vibratoren op mod G-punktet, idet manden trænger ind. Der er altså stor ekstra nydelse for begge parter med denne parvibrator.

Også til dig der er single

Selvom LELO Noa er en parvibrator, kan du også få stor glæde af den, når du alene, eller ikke lige har en mand til rådighed. Du kan nyde de lækre vibrationer mod klitoris, der alene er nok for mange kvinder til at opnå orgasme.

Men du kan også kombinere vibratoren med et andet sexlegetøj. Prøv at bære vibratoren samtidig med at du bliver fyldt ud af din favorit dildo. Vibratoren er naturligvis 100% vandtæt, hvorfor du også kan eksperimentere med den i badet.

Pas godt på jeres LELO Noa

Det er vigtigt at I rengør jeres parvibrator efter brug. Det sikrer jer den bedste hygiejne, og gør, at I kan nyde produktet igen og igen. Skyl derfor vibratoren grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at I efterfølgende bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt, inden det pakkes væk igen. Brug gerne den medfølgende stofpose til at opbevare parvibratoren i. Så er den ren og pæn, til næste gang I skal bruge den.

Vægt 160 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

8,25 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Pink

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Luksuriøs parvibrator
 • Styres med en enkel knap
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Vandtæt og genopladelig vibrator
 • Stimulerer både ham og hende

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på knappen to gange
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på knappen

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde knappen nede i 5 sekunder
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader
X