LELO Noa Parvibrator i Lilla

DKK 689,00

 • Specielt lavet til par der ønsker en mere intens sexoplevelse
 • Nyd de 6 forskellige vibrationsmønstre, der let skiftes ved et tryk på selve vibratoren
 • 100% vandtæt og kan derfor bruges i badet
 • Lavet i silkeblød silikone, der giver bedre komfort for begge parter
 • Kan også anvendes som trusse vibrator til et frækt forspil

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23664 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350022275843

LELO Noa – en luksuriøs parvibrator

Med LELO Noa får I en af markedets mest luksuriøse parvibratorer. Den er perfekt til parret, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design, når det kommer til deres fælles nydelse.

Vibratoren bæres af kvinden, idet den indre del holder vibratoren på plads og samtidig efterlader god plads til partneren. Den udvendige del tildeler lækre vibrationer til klitoris, og giver den ekstra stimulering, som mange kvinder har brug for under samleje.

Sådan bruger I LELO Noa

For at komme godt fra start med jeres parvibrator er det vigtigt at huske en god vandbaseret glidecreme. Brug den mængde I synes er nødvendig for at opnå den bedste stimulering. Herefter indføres den indvendige del i kvinden.

Tænd for vibratoren ved trykke på knappen to gange. Herefter kan I skifte mellem 6 vibrationsmønstre ved at trykke på knappen igen. Mange foretrækker at bruge vibratoren i missionærstilling, men der er rig mulighed for at eksperimenter med andre stillinger.

Et stilfuldt design der giver nydelse

Som altid leverer det svenske mærke LELO et stilfuldt design, hvor intet er efterladt til tilfældighederne. Vibratorens form er skabt for at give den bedste pasform, der samtidig også emmer af æstetik og elegance.

Begge parter vil nyde designet af denne vibrator, da klitoris forkæles af pirrende vibrationer, mens penetrering også bliver mere intens. Den gode pasform sikrer ikke bare en komfortabel oplevelse, men øger også stimuleringen for begge parter.

Kvalitet der kan mærkes

LELO Noa er en parvibrator lavet i det lækre materiale medicinsk silikone. Silikone er et yderst blødt og fleksibelt materiale, der hurtigt opvarmes af jeres kropstemperatur. Derudover er det fri for ftalater og er allergivenligt.

Et gennemtænkt design af kvalitets materialer er også med til at gøre vibratoren lydsvag, vandtæt og utrolig brugervenlig. Vibratoren vil føles luksuriøs, hvilket kun vil tilføje en ekstra lækker dimension til jeres frække stunder sammen.

Få den stimulering I har brug for

Vibratoren er udstyret med 6 forskellige vibrationsniveauer. Disse styres alle sammen fra den enkelte knap, der er på toppen af vibratoren. Brug tid på at gå igennem alle niveauer indtil I har fundet jeres favorit.

De forskellige niveauer af vibration giver jer de bedste forudsætninger for at finde det niveau, der passer lige præcis jer. Start gerne ved en lavere intensitet og øg styrken, jo tættere på klimaks I kommer.

Sådan rengør I LELO Noa

Det er vigtigt med en god hygiejne, når det kommer til brugen af sexlegetøj. Det er heldigvis både nemt og enkelt at holde jeres LELO Noa pæn og ren. Skyl den grundigt i varmt vand efter brug og brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj.

Sørg for at sexlegetøjet er helt tørt, inden I pakker det væk igen. Med LELO’s produkter får I altid en smart stofpose til opbevaring. Opbevar sexlegetøjet her i, og I kan være sikre på, at det er pænt og rent, til næste gang I skal bruge det.

Vægt160 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

8,25 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Specielt lavet til par der ønsker en mere intens sexoplevelse
 • Nyd de 6 forskellige vibrationsmønstre, der let skiftes ved et tryk på selve vibratoren
 • 100% vandtæt og kan derfor bruges i badet
 • Lavet i silkeblød silikone, der giver bedre komfort for begge parter
 • Kan også anvendes som trusse vibrator til et frækt forspil

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på knappen to gange
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på knappen

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde knappen nede i 5 sekunder
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Noa Parvibrator i Lilla”