LELO Noa Par Vibrator Sort

DKK 689,00

 • Lavet til par der ønsker en mere intim og mere intens form for sex
 • Forelsk jer i de kraftfulde vibrationer for par vibratoren
 • Find din favorit blandt de 6 forskellige vibrations mønstre
 • Kan vendes om og bruges som vibrator æg
 • Det silkebløde silikone materiale gør oplevelsen mere behagelig for begge parter

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23663 Kategorier: , , , , GTIN: 7350022275836

LELO Noa par vibrator sort – eksklusivitet og luksus

Hvis du og din partner ikke ønsker at gå på kompromis, når det kommer til jeres fælles nydelse, så er det LELO Noa parvibrator sort, I skal vælge. Parvibratoren udstråler elegance og luksus med sit smidige og stilfulde design lavet i de bedste materialer.

I vil begge nyde den vibrerende lille sag, der bæres af kvinden under samleje. Den indvendige del rammer mod g-punktet, og efterlader god plads til partneren. Samtidig sidder den udvendige del, så klitoris bliver forkælet af skønne vibrationer.

Sådan bruger I LELO Noa par vibrator sort

Uanset om dette skal være jeres første sexlegetøj eller blot endnu et til samlingen, kan I uden problemer vælge LELO Noa. Parvibratoren har et simpelt interface med én enkel knap. Herfra tændes/slukkes den, og I bruger den også til at skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre.

For at få den bedste oplevelse med jeres vibrator er det vigtigt, at I husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Brug glidecremen på det indvendige stykke til en let og behagelig indførsel samt på stykket ved klitoris for en endnu mere stimulerende oplevelse.

Elegant og fleksibelt design

Som altid lykkedes LELO med at lave et elegant design, der ikke bare er smukt at se på, men som også optimerer sexlegetøjet. Derfor er den C-formet vibrator også gjort ekstra fleksibel, så I kan få den til at sidde helt rigtigt.

Den slanke indføringsdel har en let buet ende, der gør, at den rammer g-punktet rigtigt. Det udvendige hoved er større og bredere, så det lettere kan ramme klitoris. Båndet med metallook, er lavet af kvalitets ABS, og tilføjer det sidste til vibratorens eksklusive design.

En vibrator for både ham og hende

Det der gør LELO Noa par vibrator sort til noget helt særligt, er, at den giver noget til begge parter. I får derfor en fælles nydelsesoplevelse. Parvibratorens indvendige del rammer mod g-punktet, når partneren trænger ind. Dette giver naturligvis nydelse til bæreren men også til partneren, der vil få en mere intens fornemmelse.

Samtidig med at kvinden der bærer vibratoren, kan nyde sin partner, kan hun også nyde de lækre vibrationer mod klitoris. Denne klitoris stimulering er nødvendig for mange kvinder, der ikke opnår et klimaks ved udelukkende vaginal penetrering.

Opnå den helt rette stimulering

Første gang I skal prøve at bruge LELO Noa par vibrator sort kan det være en fordel at vælge missionærstillingen. Her har I god kontrol over vibratoren, og kan let justere den, hvis det er nødvendigt. Når I føler I har fået et godt kendskab til vibratoren, kan I eksperimentere med at bruge den i alle mulige stillinger.

Udover hvilken stilling I bruger, kan I også justere stimuleringen på selve vibratoren. Den er nemlig udstyret med 6 forskellige vibrationsmønstre. Ved at trykke på knappen kan I skifte mellem dem, indtil I finder jeres favorit.

Sådan passer I godt på LELO Noa par vibrator sort

Det er vigtigt, at have fokus på en god hygiejne, når det kommer til sexlegetøj. Derfor skal LELO Noa par vibrator sort også gøres ren, hver gang I har brugt den. Dette gøres meget nemt ved at skylle den grundigt i varmt vand.

Vi anbefaler, at I bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. På den måde kan I være helt sikre på et rent resultat. Efter rengøring er det vigtigt, at parvibratoren er helt tør, inden den pakkes væk i den medfølgende stofpose.

Vægt165 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

2 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

7,5 cm

Diameter

2,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Lavet til par der ønsker en mere intim og mere intens form for sex
 • Forelsk jer i de kraftfulde vibrationer for par vibratoren
 • Find din favorit blandt de 6 forskellige vibrations mønstre
 • Kan vendes om og bruges som vibrator æg
 • Det silkebløde silikone materiale gør oplevelsen mere behagelig for begge parter

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på knappen to gange
 3. Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på knappen

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde knappen nede i 5 sekunder
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Noa Par Vibrator Sort

 1. Kristian og camilla

  Ikke for os
  Den gjorde desværre ikke noget for os. Glider rundt hele tiden og den rammer ikke hende rigtigt. Øv..

 2. John og Annelise

  Gør virkelig noget
  Købte den sammen med mind mand og vi har flittigt brugt den siden. Jeg kan mærke ham meget bedre og den stimulere klitoris mens vi har sex. Det gør virkelig en forskel. Den kræver dog lige at jeg holder den på plads, så derfor får den altså ikke alle 5 stjerner.

Tilføj en anmeldelse af varen