LELO Massagelys med Duft

DKK 239,00

  • Lys med duft af vanilje og kakao
  • Frigiver massageolie efter 15 minutters brændetid
  • Indeholder plejende og fugtgivende ingredienser

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): 5823 Kategorier: , , , GTIN: 7350022271210

LELO massagelys med duft

Skab en sensuel stemning for alle sanserne med dette duftende massagelys fra LELO. Når lyset tændes frigives en sødmefuld duft af vanilje og kakao. Men dette lys er meget mere end blot en aromatisk oplevelse.

Idet lyset brænder smeltes en massageolie, som du og din partner kan bruge på hinanden. I kan trygt bruge LELO massagelys med duft, da den er fremstillet af naturlige ingredienser, der både plejer og fugtgiver huden.

En mild og sensuel duft af vanilje og kakao

Der er mange timers sensuel nydelse med dette massagelys. Lad lyset brænde i ca. 15 minutter for at frigive nok massageolie. Pust lyset ud og hæld den flydende olie direkte på din partner eller i din hånd. Den søde duft af vanilje og kakao vil sprede sig i rummet og skabe en komplet og sanselig oplevelse.

Lyset er på 150 g og har en brændetid på op til 36 timer. Der er derfor nok lyst til mange hyggelige stunder sammen med en partner. Dertil får du et lys fremstillet af naturlige ingredienser uden ftalater.

Perfekt til en romantisk aften

Et massagelys er den perfekte romantiske gave eller overraskelse. Lyset sætter ikke bare den rette stemning, det giver også anledning til en ekstra stimulerende og nydelsesfuld massage. Du og din partner kan nyde hinanden på en helt ny og mere intim måde.

LELO massagelys med duft har plejende ingredienser sheasmør og abrikoskerne-olie. Derudover er lyset tilføjet en mild parfume og består af soya voks. Lyset indeholder derudover E-vitamin, der giver fugt og pleje til huden, når massageolien bruges.

Vægt 150 g
Specielle Egenskaber

Duft af vanilje og kakao, Uden ftalater

Mærke

Lelo

Oversigt

  • Lys med duft af vanilje og kakao
  • Frigiver massageolie efter 15 minutters brændetid
  • Indeholder plejende og fugtgivende ingredienser

Læs Mere

X