LELO Lyla 2 Vibrator Æg i Sort – BESTSELLER

DKK 949,00

 • Oplev en ny dimension af par legetøj
 • Fjernbetjeningen gør det muligt at nyde LYLA ™ 2 håndfri, perfekt under den mest romantiske aften
 • SenseMotion ™ teknologi som skaber vibrationer med fjernbetjeningens bevægelser
 • 3x større rækkevidde end andre trådløse vibratorer
 • Næsten helt lydløs for endnu mere diskrete lege udenfor hjemmets fire vægge
 • 50% kraftigere vibrationer end LYLA

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23571 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 7350022275928

LELO Lyla 2 vibrator æg i sort – nydelsesfuld leg

Nyd dette stilfulde og elegante vibrator æg hvad end du er alene eller sammen med din partner. Vibratorægget byder på et væld af frække muligheder, og er din garanti for en stimulerende stund. LELO Lyla 2 vibrator æg i sort kommer med den smarte SenseMotion fjernbetjening.

Fjernbetjeningen lader dig eller din partner styre vibrationerne ved at bevæge fjernbetjeningen. Dette er en sjov og meget intuitiv tilgang, der gør legen flydende og let. Derudover har den en rækkevidde på op til 12 meter, der selvfølgelig også kan byde på pirrende lege.

Sådan bruger du LELO Lyla 2 vibrator æg i sort

LELO Lyla 2 vibrator æg i sort har et simpelt interface på både fjernbetjening og vibrator. For at tænde vibratoren trykker du på knappen på vibratoren to gange. Herefter trykker du på + knappen på fjernbetjeningen. Nu er vibrator og fjernebetjening tændt og koblet sammen.

Vibratoren starter på det såkaldte SenseMotion mode 1. Den har derudover et SenseMotion mode 2 samt et mode med præ-programmerede vibrationer. Du skifter mellem de forskellige modes med () knappen. Husk altid at bruge en vandbaseret glidecreme med dit vibrator æg.

Simpelt design med smart teknologi

Vibratorægget har en let aflang og afrundet form. Det gør den perfekt til indførsel og samtidig også dejlig blød til udvendig stimulering. Det elegante og simple design gør vibrator ægget nemt at bruge og ikke mindst smukt at se på. Det simple design kombineres samtidig med nutidens mest innovative teknologi til sexlegetøj.

LELO er som altid leverandør af nogle af de mest smarte og nytænkende løsninger. Derfor er denne vibrator også udstyret med SenseMotion fjernbetjeningen, der gør, at du styrer vibrationerne ved at bevæge fjernbetjeningen. Du behøver derfor ikke længer fumle rundt med fjernbetjeningen for at finde den rette knap. Bevæg den i en bestemt retning eller tempo og mærk forskellen med det samme.

Leg sammen på afstand

Den medfølgende fjernbetjening gør det ikke blot muligt at styre vibrationerne med dine bevægelser. Den gør det også muligt for dig og din partner at lege sammen – selv på afstand. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 12 meter, hvorfor I kan bruge den mens I er ude eller i hverdagen.

Det diskrete LELO Lyla 2 vibrator æg i sort kan bæres uden det vækker mistanke. Den intuitive fjernbetjening gør samtidig også, at vibrationerne kan justeres med et enkelt vip eller ryk. Der er masser af muligheder for sjove parlege, hvad end I er i soveværelset eller ej.

Kraftige vibrationer du kan nyde

Lyla 2 er, som navnet indikerer en videreudvikling af den første og originale Lyla model. I den nye udgave har LELO lavet et par forbedringer, der giver dig en bedre oplevelse. Derfor er Lyla 2 vibrator æg i sort også 50% kraftigere end sin forgænger.

Derudover er forbindelsen mellem vibrator og fjernbetjening blevet forbedret, der sikrer dig en stabilitet over en større afstand. Sidst men ikke mindst er det nu også muligt at skifte og justere vibrationerne direkte fra vibratorægget hvis det er det, du ønsker.

Sådan rengøres LELO Lyla 2 vibrator æg i sort

For at kunne nyde dit LELO Lyla 2 vibrator æg i sort så lang tid som muligt er det vigtigt, at du passer godt på det. Det betyder, at du rengør og opbevar det korrekt. For at gøre vibratorægget korrekt rent skal det skylles grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for det bedste resultat.

Herefter er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden det pakkes væk igen. Lad derfor vibratorægget lufttørre eller dub det tørt med et klæde, der ikke fnuldrer. Brug den medfølgende stofpose til opbevaring. Så er dit sexlegetøj fint og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt275 g
Batteri

Fjernbetjening AAA, Genopladeligt

Batterilevetid

1 time og 30 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

7 cm

Diameter

3,2 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Oplev en ny dimension af par legetøj
 • Fjernbetjeningen gør det muligt at nyde LYLA ™ 2 håndfri, perfekt under den mest romantiske aften
 • SenseMotion ™ teknologi som skaber vibrationer med fjernbetjeningens bevægelser
 • 3x større rækkevidde end andre trådløse vibratorer
 • Næsten helt lydløs for endnu mere diskrete lege udenfor hjemmets fire vægge
 • 50% kraftigere vibrationer end LYLA

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratorægget
 2. Tryk på knappen på sexlegetøjet for at tænde det
 3. Tryk på + knappen på fjernbetjeningen for at tænde den – den starter i SenseMotion mode 1
 4. Tryk på () for at skifte til SenseMotion 2 – Tryk på () igen for at skifte til præ-programmeret modes
 5. I SenseMotion 1 og 2 styrer du intensiteten ved at bevæge fjernbetjeningen – I præ-programmeret modes styrer du med + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk dit vibrator æg ved at holde – knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Lyla 2 Vibrator Æg i Sort – BESTSELLER”