LELO Lyla 2 Vibrator Æg i Lilla – BESTSELLER

DKK 1.039,00 DKK 949,00

 • Kraftigt vibrator æg
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Med SenseMotion fjernbetjening
 • Vibratoren er lydsvag og vandtæt
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 12 meter

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E23572 Kategorier: , , , , , , , , , GTIN: 7350022275911

LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla – en forførende nydelse

Lad dig forføre af det smarte og elegante vibrator æg fra LELO. Den diskrete vibrator er det perfekte frække legetøj til par, der ønsker at udforske og eksperimentere. Vibratorægget kan for eksempel bruges under en middag ude. Med den smarte SenseMotion fjernbetjening kan I styre vibrationerne i op til 12 meters afstand.

Det lille vibrator æg kan bruges til indvendig stimulering eller bruges som en smart klitorisvibrator. LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla er et alsidigt og frækt sexlegetøj, hvad end du er single eller i et forhold.

Sådan bruger du LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla

For at få den bedste start med dit vibrator æg, er det en god ide at huske at bruge en vandbaseret glidecreme. Det vil gøre indførelsen dejlig let og behagelig. Derudover er det også en fordel, hvis den skal bruges til udvendig stimulering.

Herefter kan du tænde for vibratoren ved at trykke på knappen på vibratoren to gange. Tryk herefter på + knappen på fjernbetjeningen. Nu er din vibrator og fjernbetjening koblet sammen. Du kan styre vibratorens intensitet ved at bevæge den smarte SenseMotion fjernbetjening.

Opgraderet 2’er med mere kraft

LyLa 2 er en opgraderet version, og har flere forbedringer i forhold til sin forgænger. Til at starte med er den 50% kraftigere. Du får altså mere intens stimulering med de lækre vibrationer. Derudover kan du også nu vælge at styre vibrationerne på selve ægget, hvis du ikke ønsker at bruge fjernbetjeningen.

LELO har også forbedret forbindelsen mellem vibrator ægget og fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen har nu en rækkevidde på op til 12 meter, hvilket giver dig og din partner endnu flere muligheder for pirrende lege i det offentlige eller derhjemme.

Intuitiv og smart styring med SenseMotion

Vælger du at bruge LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla sammen med den smarte SenseMotion fjernbetjening, vil du få en helt ny oplevelse. På grund af SenseMotion teknologi kan du styre vibrationerne ved at bevæge fjernbetjeningen.

Fjernbetjeningen har to SenseMotion modes. I det ene kan du bevæge fjernbetjeningen fra vandret til lodret og på den måde øge intensiteten. I det andet mode skifter du vibrationerne, uanset hvilken retning du bevæger fjernbetjeningen. Du øger samtidig intensiteten, jo hurtigere du bevæger den.

Stimulerende leg for par

Ved at styre LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla med fjernbetjeningen kan du og din partner også lege sammen på afstand. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 12 meter, og med den smarte SenseMotion teknologi kan vibrationerne styres på diskret vis.

Eksperimenter med at bruge vibrator ægget når I er på date. Eller brug det i hverdagen, mens I begge er hjemme. Det vil uden tvivl være et pirrende forspil, der gør jer begge helt vilde i varmen.

Pas godt på LELO Lyla 2 vibrator æg i lilla

Det er vigtigt, at Lyla 2 rengøres og opbevares korrekt. På den måde sikrer I du dig en god hygiejne, og at du kan nyde sexlegetøjet i så lang tid som muligt. Efter brug vaskes vibrator ægget derfor i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj.

Efter rengøring skal sexlegetøjet være helt rent, inden det pakkes væk igen. Lad det lufttørre eller dup det med et håndklæde, der ikke fnulrer. Du kan bruge den medfølgende stofpose til opbevaring – så er vibratoren fin og ren, til næste gang den skal bruges.

Vægt 275 g
Batteri

Fjernbetjening AAA, Genopladeligt

Batterilevetid

1 time og 30 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

7 cm

Diameter

3,2 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Kraftigt vibrator æg
 • Lavet af medicinsk silikone
 • Med SenseMotion fjernbetjening
 • Vibratoren er lydsvag og vandtæt
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 12 meter

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratorægget
 2. Tryk på knappen på sexlegetøjet for at tænde det
 3. Tryk på + knappen på fjernbetjeningen for at tænde den – den starter i SenseMotion mode 1
 4. Tryk på () for at skifte til SenseMotion 2 – Tryk på () igen for at skifte til præ-programmeret modes
 5. I SenseMotion 1 og 2 styrer du intensiteten ved at bevæge fjernbetjeningen – I præ-programmeret modes styrer du med + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk dit vibrator æg ved at holde – knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med den medfølgende oplader
X