LELO Lily 2 Klitoris Vibrator – Pink

DKK 979,00

 • Ergonomisk udformet klitorisvibrator
 • Vibratoren dufter af roser og blåregn
 • Begyndervenlig vibrator med to knapper
 • Fremstillet af silkeblød ABS-plast
 • Perfekt til onani, forspil og samleje

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E25531 Kategorier: , , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Ergonomisk udformet klitorisvibrator
 • Vibratoren dufter af roser og blåregn
 • Begyndervenlig vibrator med to knapper
 • Fremstillet af silkeblød ABS-plast
 • Perfekt til onani, forspil og samleje

Læs Mere

Beskrivelse

Lily 2 klitoris vibrator fra LELO – nydelse for alle dine sanser

Med denne lækre klitoris vibrator fra det svenske luksusmærke LELO får du nydelse til alle dine sanser. Udover at være en kraftig vibrator i en perfekt form har vibratoren også en dejlig forførende og mild duft. Duften giver din oplevelse et helt nyt lag.

Lily 2 klitoris vibrator er derudover, en vibrator du kan regne med. Den har en høj ydeevne, og holder langt på en enkel opladning. Vibratoren er dertil ergonomisk designet, så den blot kan lægges opad klitoris for en nydelsesfuld oplevelse.

Sådan bruger du din Lily 2 klitoris vibrator

Vibratoren er meget begyndervenlig. Den har nemlig kun to knapper, som du bruger til at justere de i alt 8 vibrationsniveauer. Du tænder vibratoren ved at trykke på + knappen, der er den, der sidder til højre. Hold samme knap nede i 2 sekunder for at skifte vibrationsniveauet.

Det anbefales altid, du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med din klitoris vibrator. Det vil gøre vibrationerne endnu mere stimulerende og generelt give et behageligt og pirrende glid. Vær opmærksom på at glidecremen skal være vandbaseret.

Oplev den duftende vibrator

Denne vibrator skiller sig ud fra mængden. Udover at stimulere med sine vibrationer, skaber den nemlig også en pirrende stemning ved at dufte dejligt af roser og blåregn. Duften er meget mild, og vil ikke overdøve din oplevelse.

Du kan også være helt sikker, når du bruger den duftende vibrator. Duften er nemlig indkapslet i vibratoren, og kan derfor ikke komme i direkte berøring med huden. Lily 2 klitoris vibrator kan byde på en sanselig onanioplevelse, som du aldrig har prøvet det før.

En alsidig klitoris vibrator

Det er altid rart med en vibrator, du kan bruge til flere ting. Jo flere anvendelsesmuligheder en vibrator har, jo mere glæde kan du nemlig også få ud af den. Vibratorens enkle og diskrete udformning gør den perfekt til sololeg, såvel som når du er sammen med en partner.

Vibratoren kan nemt ligge mellem jer under samleje, og den kan naturligvis også bruges som en del af forspillet. De stimulerende vibrationer kan selvfølgelig også give nydelse andre steder end på klitoris.

En vibrator du kan regne med

LELO har videreudviklet den originale Lily model, og 2’eren har derfor en forbedret ydeevne, der kommer dig til gode. En af forbedringerne er, at du får et større spænd af vibrationsindstillinger. Du får 8 forskellige niveauer, som du kan vælge imellem.

Dertil kan vibratoren også holde til 2 timers brug på en fuld opladning. Det betyder, at du kan nyde og lege uden bekymringer. Vibratoren har en kraftig motor, der gør, at du kan nyde intens stimulering.

Pas godt på din Lily 2 klitoris vibrator

Det er både nemt og hurtigt at gøre din Lily 2 klitoris vibrator ren. Den er 100% vandtæt, så du uden bekymringer kan skylle den grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler altid, at du bruger en rensespray til sexlegetøj. Det sikrer dig det mest hygiejniske resultat.

Herefter er det vigtigt, at du sørger for, at vibratoren er helt tør. Den må ikke pakkes væk, mens den stadig er våd. Når vibratoren er helt tør. kan du bruge den medfølgende stofpose til opbevaring.

Detaljer
Vægt198 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

7,5 cm

Bredde

3,5 cm, Dybde: 2,5 cm

Vandtæt

Ja

Farve

Lyserød

Materiale

Kvalitets ABS-plast

Vibration

8 niveauer

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Mærke

Lelo

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Lily 2
 • Tænd for vibratoren ved at trykke på + knappen
 • Skift mellem vibrationsmønstre ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl vibratoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Lily 2 Klitoris Vibrator – Pink”