LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg i Lilla

DKK 1.199,00

 • Oplev verdens første roterende ‘perler’ i form af et vibrator æg
 • Dette unikke LELO-design tilbyder en spændende håndfri oplevelse, der forvandler hele din krop til et sensuelt dansegulv
 • Selve ægget laver roterende bevægelser der masserer dit g-punkt
 • SenseMotion ™ teknologien giver dig muligheden for justere intensiteten blot ved at bevæge fjernbetjeningen
 • Da det næsten er lydløst, er der intet, der forhindrer dig i at nyde intensiteten, uanset hvor du er
 • Du kan også bruge ægget til en klitoris vibrator

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24395 Kategorier: , , , , , , , GTIN: 7350022277533

LELO Hula Beads – nydelsesfuld træning

Oplev en stimulerende omgang bækkenbundstræning eller leg med de roterende og vibrerende Hula Beads for nydelsens skyld – uanset hvad vil du ikke fortryde. LELO Hula Beads er det perfekte sexlegetøj, der både stimulerer og giver dig en stærkere og sundere bækkenbund.

Det smarte design lader dig bestemme, hvilken form for stimulering du ønsker, samt hvor meget du ønsker at gå i dybden med din bækkenbundstræning. Derudover er vibrator ægget udstyret med LELOs smarte og innovative SenseMotion fjernbetjening.

Sådan bruger du LELO Hula Beads

Før du indsætter vibrator ægget, skal du tænde den ved at holde knappen på ægget nede, indtil lyset tænder. Herefter trykker du på + knappen på fjernebetjeningen. Vibratoren starter på SenseMotion mode 1, når den tændes. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dine Hula Beads.

Når du har indført vibratorægget, kan du vælge mellem to forskellige SenseMotion modes og præ-programmeret vibrationer ved at trykke på () knappen. I SenseMotion modes styrer du vibrationerne ved at bevæge fjernbetjeningen, mens du med de præ-programmeret vibrationer styrer med +/- knapperne.

Stimulerende vibrationer og roterende bevægelser

Ikke nok med at LELO Hula Beads vibrerer, så kan du også nyde roterende bevægelser, som det øverste hoved giver. Prøv kun at indsætte hovedet. På den måde kan du nyde de roterende bevægelser indvendigt, mens den vibrerende krop stimulerer ved den sensitive skedeåbning.

Du kan også indføre hele vibratorægget og nyde de roterende bevægelser direkte mod g-punktet. Uanset hvad kan du se frem til en nydelsesfuld stund, du har fuld kontrol over med den smarte SenseMotion fjernbetjening. Vibrationer og rotationer er samtidig synkroniseret, så de følger hinanden i intensitet.

En træning du ikke ønsker at springe over

Du har sikkert hørt det før. Det er vigtigt at huske sine knibeøvelser og holde sin bækkenbund sund og stærk. Men som med alt træning er der ofte mange gode undskyldninger for at springe over. Men med LELO Hula Beads vil du ikke kunne vente med at komme i gang.

De roterende bevægelser som vibratorægget giver aktiverer automatisk dine bækkenbundsmuskler, og giver dig derfor en både effektiv og nydelsesfuld træning. Spænd op i musklerne med dine knibeøvelser og husk at holde pause imellem hvert klem.

Prøv den smarte SenseMotion fjernbetjening

Vibratorægget kan styres med den smarte SenseMotion fjernbetjening. SenseMotion betyder, at du ved at bevæge fjernbetjeningen styrer stimuleringens intensitet. Fjernbetjeningen har to SenseMotion modes, der lader dig styre med bevægelser på to forskellige måder.

I SenseMotion mode 1 styrer du vibrationernes intensitet, alt efter hvor vandret eller lodret fjernbetjeningen er. Jo mere lodret den er, jo højere intensitet. I mode 2 kan du skifte mellem vibrationsmønster, uanset hvilken retning du fører fjernbetjeningen. Du øger samtidig intensiteten, jo hurtigere du bevæger den.

Pas godt på dine LELO Hula Beads

Det er vigtigt, at du rengør og opbevar dine Hula Beads korrekt. Så kan du nemlig nyde dem i så lang tid som muligt. Hver gang du har brugt vibratorægget, skal det skylles grundigt i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for den bedste rengøring.

Efter rengøring er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden det pakkes væk. Lad det lufttørre eller dup det med et håndklæde, der ikke fnuller. Du kan med fordel bruge den medfølgende stofpose til opbevaring.

Vægt392 g
Batteri

Fjernbetjening: 2xAAA (inkl), Genopladeligt

Batterilevetid

1 time og 30 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

8 cm

Bredde

3,8 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Oplev verdens første roterende ‘perler’ i form af et vibrator æg
 • Dette unikke LELO-design tilbyder en spændende håndfri oplevelse, der forvandler hele din krop til et sensuelt dansegulv
 • Selve ægget laver roterende bevægelser der masserer dit g-punkt
 • SenseMotion ™ teknologien giver dig muligheden for justere intensiteten blot ved at bevæge fjernbetjeningen
 • Da det næsten er lydløst, er der intet, der forhindrer dig i at nyde intensiteten, uanset hvor du er
 • Du kan også bruge ægget til en klitoris vibrator

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på Hula Beads
 2. Tryk på knappen på sexlegetøjet for at tænde det – tryk igen for at bruge fjernbetjeningen
 3. Tryk på + knappen på fjernbetjeningen for at tænde den – den starter i SenseMotion mode 1
 4. Tryk på () for at skifte til SenseMotion 2 – Tryk på () igen for at skifte til præ-programmeret modes
 5. I SenseMotion 1 og 2 styrer du intensiteten ved at bevæge fjernbetjeningen – I præ-programmeret modes styrer du med + og – knapperne

Efter brug:

 1. Sluk dit vibrator æg ved at holde – knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Hula Beads Roterende Vibrator Æg i Lilla

 1. Line

  Noget helt andet
  Har aldrig brugt et vibrator æg før, så det var en noget anderledes oplevelse. Troede jeg ville kunne mærke rotationerne mere, men det giver en dejlig fornemmelse. Skal hurtigt oplades igen synes jeg, men ellers ingen klager.

 2. Fru mortensen

  Godt vibrator æg
  Jeg valgte det her vibrator æg fordi det også roterede – det havde jeg aldrig prøvet før. Synes prisen er meget høj, men må sige at man også får noget for pengene. Kvaliteten er virkelig god og er også ret vild med fjernbetjeningen. Det gør det nemt at skifte indstillingerne. Synes det klart kan noget når det både vibrerer og roterer.

Tilføj en anmeldelse af varen