LELO Hex Kondomer 36 stk. – Bedst i test

DKK 299,00

  • Et revolutionerende kondom i særklasse
  • 54 mm – svarer til str. medium – Passer de fleste
  • Et ultra tyndt kondom for endnu større nydelse
  • Unik hexagon-design for mere fleksibilitet og større sikkerhed
  • Det prisvindende kondom er så behageligt, at du ikke engang kan mærke når du har det på

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E26685 Kategorier: , , , , Tags: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

LELO Hex – det revolutionerende kondom

LELO Hex kondomet er til dig, der vil ønsker det bedste af det bedste. Det er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din egen nydelse men samtidig ønsker at dyrke sikker sex. Kondomet har et unikt og revolutionerende design, der giver dig nutidens mest sikre kondom.

Kondomet har faktisk været 7 år undervejs, hvor et hold af ingeniører har arbejdet på at udvikle den særligt stærke struktur, der gør, at dette kondom har en tykkelse på blot 0,045 mm – samtidig med at det er ekstra holdbart.

Sådan bruger du LELO Hex kondomer

Selvom designet af kondomet er noget helt særligt, så fungerer det på præcis samme måde, som et kondom altid har gjort. Riv kondompakken åben med dine fingre og tag det ud. Sørg for at det vender korrekt med reservoiret opad.

Sæt herefter kondomet på med glidende bevægelser mens du klemmer om reservoiret. Kondomet er med vandbaseret glidecreme og neutral duft. Du kan med fordel bruge ekstra glidecreme, så længde du ikke bruger oliebaseret glidecreme.

Hvad gør dette kondom helt unikt?

Det der gør dette LELO Hex kondom til noget helt særligt, er dets utrolige tynde tykkelse kombineret med dets styrke. Disse egenskaber kommer af det unikke Hex-web, der er på kondomets inderside. Denne struktur består af 350 hexagoner, der sammen giver et fleksibelt og stærkt produkt.

Teksturen på indersiden af kondomet gør det ikke blot stærkere end andre konventionelle kondomer. Det mindsker også risikoen for, at kondomet glider, hvilket både gør det mere sikkert og mere behageligt at have på.

Et revolutionerende design

LELO er mestrene, når det kommer til nytænkende og moderne designs. Deres sexlegetøj er prisvindende for deres design og innovative løsninger, og det samme gælder også deres kondomer. Ved at bruge den sekskantede form har de knækket koden til et ekstra stærkt kondom, der ikke nedsætter din følsomhed.

På grund af hexagon strukturen er kondomet nemlig særligt stærkt, hvilket mindsker risikoen for, at det sprænger. Den øget styrke gør det samtidig muligt at lave et kondom, der er utrolig tyndt. Med det tynde kondom, der også er yderst fleksibelt, vil du nærmest ikke kunne mærke, at du har det på.

Størrelsen er vigtig

Kondomets størrelse er altid vigtig, for du får den bedste beskyttelse og den bedste oplevelse. LELO Hex kondomer har en diameter på 54 mm og en længde på 180 mm. Tykkelsen er utrolige 0,045 mm. Denne størrelse svarer til det, man ville kalde en medium.

For at finde ud af om størrelsen passer til dig, skal du måle din penisomkreds. Omkredsen skal måles ved roden i erigeret tilstand. For at passe kondomet skal din omkreds være mellem 11-12 cm. Ligger du lidt over, kan du også bruge kondomet, da det er bedre med et lidt mindre kondom, end et der er for stort.

Sikker sex kan også betyde god sex

Med LELO Hex kondomer behøver sikker sex ikke længere at betyde mindsket følsomhed og irritation ved et kondom med en dårlig pasform. Den unikke hexagon struktur gør kondomet stærkere, og gør det derfor muligt at lave det utrolig tyndt, hvilket øger din følsomhed.

Derudover sikrer denne struktur også en god pasform. Strukturen er utrolig fleksibel, og tilpasser sig din form. Kondomet er fremstillet i latex af højeste kvalitet, der samtidig er uden lugt. I denne pakke får du 36 stk. i en praktisk indpakning.

Detaljer
Vægt150 g
Længde

180 mm

Bredde

54 mm

Tykkelse

0,045 mm

Materiale

Latex

Indhold

36 stk

Mærke

Lelo

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Hex Kondomer 36 stk. – Bedst i test”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%