LELO Gigi 2 Vibrator i Lilla – BESTSELLER

DKK 899,00

 • Få hele to vibratorer i en for dobbelt så meget nydelse
 • Spidsen er designet til at blive vendt om, hvilket gør GIGI ™ 2 ikke kun den bedste G-spotvibrator, men også til en klitorisvibrator
 • Vibratoren af specielt designet efter kvindens anatomi – for bedre nydelse
 • Lydsvagt design for endnu mere diskret nydelse
 • Global bestseller – og det er ikke uden grund

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E24384 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 7350022277854

LELO Gigi 2 – den populære G-punkt vibrator

Er du på jagt efter din første G-punkt vibrator, så har du fundet den lige her. LELO Gigi 2 er en af mærkets bedst solgte produkter – og det kan vi godt forstå. Du får en vibrator, der har den perfekte udformning til G-punkt stimulering, høj kvalitet og lækkert design.

Med denne vibrator kan du udforske din krop på helt nye måder. Opdag den intense G-punkt orgasme når den flade og kurvede tip rammer det følsomme område, og forkæler det med en række intense vibrationer.

Sådan bruger du din LELO Gigi 2

LELO Gigi 2 har et simpelt interface med 4 knapper. Før du begynder at udforske de forskellige indstillinger, er det dog vigtigt, at du husker at bruge vandbaseret glidecreme. Det vil øge din nydelse betydeligt og generelt gøre hele oplevelsen mere stimulerende.

Når du er klar tænder du vibratoren på + knappen. Du kan bruge piletasterne til at gå frem og tilbage mellem de i alt 8 vibrationsmønstre. De forskellige mønstre kan justeres i intensitet ved at bruge +/- knapperne.

Ideel til nybegynderen

Skal du have din første G-punkt vibrator, kan vi anbefale denne lækre kvalitetsvibrator fra LELO. Vibratoren har en størrelse, der gør den ideel til nybegynderen, der vil eksperimentere med G-punkt stimulering, men ikke ønsker en alt for fyldig oplevelse.

Med denne vibrator handler det nemlig ikke om størrelsen men gørelsen. Du får masser af kraft, der kan stimulere det følsomme punkt. Det flade hoved og kurvede skaft gør, at du nemt kan ramme dit G-punkt også uden erfaring med G-punkt stimulering.

Derfor skal du have en G-punkt vibrator

Har du endnu ikke oplevet en G-punkt orgasme, har du virkelig noget at se frem til. Mange har dog svært ved at opnå denne intense form for orgasme uden lidt ekstra hjælp fra for eksempel LELO Gigi 2. Det er dog ingen skam i, og vil kun gøre din nydelse endnu større.

Du kan med fordel bruge en G-punkt vibrator under oralsex eller i kombination med en anden klitoris vibrator. Ved dobbelt stimulering øger du dine chancer for at få orgasme, og det vil uden tvivl gøre dit klimaks mere eksplosivt.

Perfekt til sololeg og parhygge

Der er rig mulighed for at eksperimentere sammen med en partner, når du vælger en G-punkt vibrator fra LELO. Brug den til et ekstra intenst forspil hvor din partner tager kontrollen. Den er for eksempel en fantastisk hjælper under oralsex.

En G-punkt vibrator er dog også perfekt til singlekvinden. Her får du mulighed for at tage fuld kontrol over din stimulering. Du kan i dit eget tempo gå de 8 vibrationsmønstre igennem, indtil du finder din favorit. Du kan naturligvis også justerer intensiteten.

Pas godt på din LELO Gigi 2

Det er vigtigt at bevare en god hygiejne i forhold dit sexlegetøj. Derfor skal det altid gøres rent efter brug. Dette gøres ved at skylle sexlegetøjet grundigt i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj efterfølgende.

Sørg for at det rengjorte sexlegetøj er helt rent, inden du pakker det væk igen. Brug den medfølgende stofpose til opbevaring. Det vil gøre, at dit sexlegetøj er pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt285 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

4 timer

Genopladningsmetode

USB-kabel

Indsætbar længde

9,5 cm

Diameter

3,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Få hele to vibratorer i en for dobbelt så meget nydelse
 • Spidsen er designet til at blive vendt om, hvilket gør GIGI ™ 2 ikke kun den bedste G-spotvibrator, men også til en klitorisvibrator
 • Vibratoren af specielt designet efter kvindens anatomi – for bedre nydelse
 • Lydsvagt design for endnu mere diskret nydelse
 • Global bestseller – og det er ikke uden grund

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre med pileknapperne
 4. Brug +/- knapperne til at justere intensiteten

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Gigi 2 Vibrator i Lilla – BESTSELLER”