LELO Gigi 2 Vibrator i Blå – BESTSELLER

DKK 1.039,00 DKK 899,00

 • Den perfekte G-punkt vibrator
 • Ideel til nybegynderen
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Lavet af kropssikker medicinsk silikone
 • Stofpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24385 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 7350022277861

LELO Gigi 2 vibrator – den perfekte G-punkt vibrator

Har du endnu ikke oplevet den fantastiske G-punkt orgasme, skulle du måske prøve denne vibrator. LELO Gigi 2 vibrator er den ideelle G-punkt vibrator. Den er udformet med et let kurvet og fladt hoved, der er helt perfekt til stimulering af G-punktet.

Den er heller ikke for stor. Størrelsen er nemlig ikke det vigtigste, når det kommer til at opnå den intense orgasme. Her har det svenske mærke LELO i stedet valgt at fokusere på form og funktion. Og som altid lykkedes det dem at skabe et stykke sexlegetøj, der udstråler elegance.

Sådan bruger du din LELO Gigi 2 vibrator

Du kan nemt skifte indstillingerne for din vibrator via det simple interface bestående af fire knapper. Før du kommer så langt, er det dog vigtigt, at du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Den vil ikke bare gøre indføringen nemmere men også gøre hele oplevelsen mere nydelsesfuld.

Du tænder vibratoren ved at trykke på + knappen. Med piletasterne kan du gå frem og tilbage mellem de 8 vibrationsindstillinger, som vibratoren er udstyret med. Hvert vibrationsniveau kan justeres i intensitet med +/- knapperne. Hold – knappen nede for at slukke vibratoren.

En god størrelse til nybegynderen

Den smarte LELO Gigi 2 vibrator har ikke nogen prangende størrelse. Den har en indførbar længde på 9,5 cm og en diameter på 3,7 cm. Det er dog heller ikke nødvendigt med hverken længde eller fylde for at nyde en G-punkt orgasme.

Dertil gør størrelsen også vibratoren perfekt til nybegynderen. Har du ikke den store erfaren med dildoer eller vibratorer, vil denne være et godt sted at starte. Størrelsen er en, de fleste kan være med på, og du får samtidig et lækkert kvalitetsprodukt, der er perfekt udformet til at stimulere dit G-punkt.

Perfekt udformet til G-punkt stimulering

Vibratoren er designet til det ene formål at stimulere dit G-punkt. Derfor er enhver detalje også lavet med dette i tankerne. Vibratoren har en let krumning i skaftet. Denne krumning er ideel til at ramme G-punktet.

Det lidt forstørret hoved med en flad side, er også perfekt til at stimulere det følsomme område. Hovedet er naturligvis også brugbart på klitoris, hvor de skønne vibrationer helt sikkert også vil blive værdsat.

Brugervenligt design og høj kvalitet

Det er ikke kun størrelsen på denne LELO Gigi 2 vibrator, der gør den begyndervenlig. Designet er nemlig også utrolig brugervenlig. Du behøver derfor ikke at være vant til at bruge sexlegetøj, før du kan være med.

Dertil er det også altid godt at starte ud med god kvalitet. Så er du sikker på, at du får de optimale betingelser for din nydelse. LELO er lig med de bedste materialer og et funktionelt design. Og så er de selvfølgelig også altid garant for smukke former og forførende detaljer.

Sådan gør du din LELO Gigi 2 vibrator ren

God hygiejne er vigtigt, når det kommer til brug af sexlegetøj. Af samme grund har LELO også skabt et 100% vandtæt sexlegetøj, som er nemt at gøre rent. Alt du skal gøre, er at skylle det grundigt rent i varmt vand efter brug.

Du kan med fordel bruge en antibakteriel rengøringsspray lavet specielt til sexlegetøj. Så får du det mest hygiejniske resultat. Når vibratoren er ren, skal den også være helt tør, inden du lægger den væk igen. Brug den medfølgende stofpose til at opbevare vibratoren i.

Vægt 322 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Batterilevetid

4 timer

Indsætbar længde

9,5 cm

Diameter

3,7 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

8 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Den perfekte G-punkt vibrator
 • Ideel til nybegynderen
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Lavet af kropssikker medicinsk silikone
 • Stofpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug vandbaseret glidecreme
 2. Tænd vibratoren ved at trykke på + knappen
 3. Skift mellem vibrationsmønstre med pileknapperne
 4. Brug +/- knapperne til at justere intensiteten

Efter brug

 1. Sluk vibratoren ved at holde – knappen nede
 2. Brug varmt vand og en rengøringsspray til at rense vibratoren
 3. Oplad hvis nødvendigt med medfølgende oplader
X