LELO Enigma Klitoris og G-punkts Stimulator Lilla

DKK 1.299,00

 • Er du klar til den ultimativt bedste orgasme?
 • Enigma med SENSONIC ™ TEKNOLOGI der kærtegner din klitoris
 • Få dobbelt op på orgasmer med det fleksible stykke til g-punktet
 • Hele 8 forskellige vibrations mønstre – Find din favorit
 • Specielt designet efter kvindekroppen for endnu mere nydelse
 • 100% Vandtæt – kan tages med i bad for ekstra våde orgasmer

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 3991 Kategorier: , , , , , GTIN: 7350075028175

Enigma klitoris og G-punkts stimulator fra LELO

Hvorfor nøjes når du kan få det hele. Med Enigma fra LELO får du det bedste fra begge verdener. Den fantastiske stimulator forkæler både klitoris og G-punkt med skønne stimuleringer. Og så er det hele pakket ind i det stilfulde og luksuriøse design, som svenske LELO er kendt for.

Enigma klitoris og G-punkt stimulator bruger vibrationer såvel som LELOs egen SenSonic teknologi til at stimulere. Den er udformet, så du nemt og bekvemt rammer begge områder helt perfekt med hhv. vibrationer og pulserende lydbølger.

Sådan bruger du din Enigma

Når du holder om din Enigma klitoris og G-punkts stimulator, har du let adgang til de tre knapper, hvorfra du styrer stimuleringen. De to motorer er synkroniseret, så den indvendige stimulering følger den udvendige. Vær opmærksom på at stimulatoren skal låses op ved at holde +/- knapperne nede, før du kan tænde den.

Sørg for at bruge vandbaseret glidecreme på både klitoris og det indvendige vibratorstykke for at få den bedste oplevelse. Du kan nu tænde for stimulatoren ved at trykke på + knappen. Brug () knappen til at skifte stimuleringsmønster og brug +/- knapperne til at skifte intensitet.

Stimulering af klitoris med SenSonic teknologi

Til stimulering af klitoris bruger Enigma klitoris og G-punkts stimulator LELOs egen SenSonic teknologi. Denne teknologi bruger soniske bølger til at stimulere. Denne form for stimulering rammer helt dybt men er samtidig mere blid – en perfekt kombination til den følsomme klitoris.

Med SenSonic teknologien vil du ikke bare mærke en overfladisk stimulering. Den rammer nemlig ikke bare den synlige del af klitoris, men også den indvendige del. Klitoris stimulatoren skal ikke i direkte berøring med huden men blot holdes over det ønsket område.

Synkroniseret vibrationer til G-punktet

Den indvendige del af Enigma er udformet til at ramme og stimulere G-punktet. Den buet og korte form på vibratorstykket gør det nemt at placere den helt rigtigt. Herefter vil den forkæle området med intense vibrationer, der følger intensiteten af de pulserende bølger på klitoris.

Du er derfor garanteret en koordineret og veludført stimulering af ikke bare ét men hele to dybt erogene zoner med Enigma klitoris og G-punkts stimulator. Dertil får du et produkt skabt med tanke på æstetik, funktion og brugervenlighed.

Det ypperste inden for sexlegetøj

LELO er og bliver det ultimative luksusbrand, når det kommer til sexlegetøj. Mærket er for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med noget, når det kommer til din nydelse. Deres produkter er lavet i de bedste materialer og udformet smukt og funktionelt.

Det svenske mærke har derfor også vundet et utal af priser for mange af deres designs og produkter. Mærket selv er også mangeårig vinder af “Årets luksusbrand” ved flere forskellige designpriser. Der er altså garanti for design og brugeroplevelse i topklasse, når du vælger sexlegetøj fra LELO.

Sådan gør du din Enigma klitoris og G-punkts stimulator ren

Du ønsker selvfølgelig at kunne nyde din Enigma klitoris og G-punkts stimulator i mange år fremover. Derfor er det også vigtigt, at du har styr på rengøringen. Det er dog ret simpelt, da stimulatoren naturligvis er vandtæt.

Efter brug vasker du den derfor blot ren i varmt vand. Vi anbefaler, at du ligeledes bruger en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Med den er du sikker på et helt rent og hygiejnisk resultat. Opbevar den rene og tørre stimulator i den medfølgende opbevaringspose.

Vægt196 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

120 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

8 vibrationshastigheder og mønstre

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Er du klar til den ultimativt bedste orgasme?
 • Enigma med SENSONIC ™ TEKNOLOGI der kærtegner din klitoris
 • Få dobbelt op på orgasmer med det fleksible stykke til g-punktet
 • Hele 8 forskellige vibrations mønstre – Find din favorit
 • Specielt designet efter kvindekroppen for endnu mere nydelse
 • 100% Vandtæt – kan tages med i bad for ekstra våde orgasmer

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din stimulator
 2. Deaktiver rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder
 3. Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 4. Skift mellem stimuleringsmønstre ved at trykke på () knappen
 5. Juster intensitet ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk stimulatoren ved at holde () knappen nede
 2. Skyl stimulatoren ren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Enigma Klitoris og G-punkts Stimulator Lilla

 1. Susanne

  Flot men ikke helt nok…
  Smuk vibrator men må sige at den ikke helt fungerede for mig selv efter flere forsøg. Den er dog virkelig flot.

 2. Marlene

  Kæmpe fan
  Var lidt skeptisk lige da jeg fik Enigma hjem. Havde aldrig prøvet et sexlegetøj der ser sådan ud. men må sige at min tvivl hurtigt blev gjort til skamme. Hold da op… Den er blevet min nye favorit. Kan klart anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen