LELO Enigma Klitoris og G-punkts Stimulator Sort

DKK 1.299,00

 • SENSONIC ™ TEKNOLOGI – Oplev en berøringsfri klitoris orgasme
 • De soniske bølger giver en dybere og blødere klitoris stimulering
 • Nyd en G-punkts stimulering på samme tid med det fleksible dildo-stykke
 • Designet efter kvindekroppen for større nydelse
 • Ekstremt lydløs – Større nydelse uanset hvor du er
 • Glæd dig til 8 forskellige nydelses indstillinger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 3990 Kategorier: , , , , , , GTIN: 7350075028182

LELO Enigma – en unik klitoris- og G-punktsstimulator

Oplev en intens stimulering som aldrig får med den unikke Enigma fra LELO. Den imponerende klitoris- og G-punkts stimulator vil tage din orgasme til nye højder med sin kombination af vibrationer og dybe pulserende lydbølger.

LELO Enigma stimulerer klitoris og G-punkt på samme tid og er udformet så du let opnår den helt rigtige stimulering af de to punkter. Dertil får du det veludførte og smukke design, som det svenske mærke LELO er kendt for.

Sådan bruger du LELO Enigma

LELO designer sexlegetøj med tanke på æstetik, funktionalitet og brugervenlighed. Derfor kan du også let holde ved stimulatoren på en behagelig måde og samtidig have let adgang til de tre knapper, der udgør stimulatorens interface. Når du har placeret stimulatoren, som du ønsker det, kan du tænde den ved at trykke på + knappen.

Herefter bruger du () knappen til at skifte mellem 8 mønstre. Hvert mønster kan justeres i intensiteten med +/- knapperne. Det er vigtigt, at du bruger en god vandbaseret glidecreme på både klitoris og den indvendige vibratordel. Det sikrer dig optimal komfort og nydelse.

Nyd en dyb og blid stimulering af klitoris

LELO Enigma stimulerer klitoris ved brug af mærkets egen SenSonic teknologi. Denne teknologi gør brug af pulserende lydbølger til at stimulere det følsomme område. Denne form for stimulering er helt unik og passer perfekt til lige præcis klitoris.

Stimuleringen vil nemlig ramme helt dybt, så det ikke bare er den synlige del af klitoris, der rammes. Den indvendige del der går langs vagina, vil også blive stimuleret. Samtidig med at denne form for stimulering rammer helt dybt, vil den også føles dejlig blid mod klitoris. Vær opmærksom på at klitorisstimulatoren ikke skal være i direkte berøring med klitoris men blot holdes over området.

Kraftig G-punktsvibrator

Mens klitoris bliver forkælet af pulserende stimulering, vil G-punktet mærke de kraftige vibrationer fra det indvendige stykke af Enigma. Vibratordelen er udformet med en buet form og et bredt endestykke, der gør det let at ramme G-punktet.

G-punktet kan sidde forskelligt fra kvinde til kvinde, men det sidder generelt ca. 2-4 cm oppe i skeden. Mærk efter og prøv at rykke vibratoren frem og tilbage indtil du finder den helt rigtige positionering. Stimulatoren er naturligvis dejlig blød og fleksibel, så du med komfort kan placere den rigtigt.

Designet med smukke former og funktionalitet

Det svenske mærke LELO er kendt som det ultimative luksusbrand, når det kommer til sexlegetøj. Deres produkter udstråler elegance og luksus. De er fremstillet af de bedste materialer og udformet i smukke former, der er en fryd for øjet.

Sexlegetøj fra LELO er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis. Du får et produkt, der er skabt til at give dig den ultimative nydelse. I deres sortiment finder du nyskabende sexlegetøj til mænd, kvinder og par.

Rengøring af din LELO Enigma

Efter brug er det vigtigt, at dit sexlegetøj gøres rent. Det er med til at øge dets levetid, men det er også vigtigt, for at du får en hygiejnisk oplevelse med dit sexlegetøj. Det er heldigvis både nemt og hurtigt gjort med den smarte stimulator.

Du skal blot vaske den grundigt ren i varmt vand. Brug også gerne en antibakteriel rensespray lavet specielt til sexlegetøj. Opbevar herefter den rene og tørre stimulator i den medfølgende stofpose. Pas godt på din LELO Enigma og du vil kunne nyde den i mange år fremover.

Vægt196 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

120 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

8 vibrationshastigheder og mønstre

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • SENSONIC ™ TEKNOLOGI – Oplev en berøringsfri klitoris orgasme
 • De soniske bølger giver en dybere og blødere klitoris stimulering
 • Nyd en G-punkts stimulering på samme tid med det fleksible dildo-stykke
 • Designet efter kvindekroppen for større nydelse
 • Ekstremt lydløs – Større nydelse uanset hvor du er
 • Glæd dig til 8 forskellige nydelses indstillinger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din stimulator
 2. Deaktiver rejselåsen ved at holde +/- knapperne nede i 3 sekunder
 3. Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 4. Skift mellem stimuleringsmønstre ved at trykke på () knappen
 5. Juster intensitet ved at trykke på +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk stimulatoren ved at holde () knappen nede
 2. Skyl stimulatoren ren under varmt vand
 3. Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 4. Oplad med den medfølgende oplader

2 anmeldelser af LELO Enigma Klitoris og G-punkts Stimulator Sort

 1. Lotte

  Fantastisk!

 2. Kirstine

  Wow!
  Helt klart min nye favorit. Man kan mærke kvaliteten lige så snart du får den i hånden og så er bare helt fantastisk at bruge.

Tilføj en anmeldelse af varen