LELO – Derfor er vibratorer fra LELO bedst

bedste vibrator lelo blogindlæg coverbillede

Det er med sexlegetøj, som det er det med køkkenredskaber – nogle mærker skiller sig bare ud, og alle ved, at der med disse er tale om kvalitetsmærker. LELO er sexlegetøjets SMEG og knive fra Global. De laver ganske enkelt sexlegetøj af topkvalitet, og det er selvfølgelig derfor, at vibratorer fra LELO er de bedste. Med dette mærke får du smukke og elegante designs, der emmer af eksklusivitet, og det indre matcher selvfølgelig det ydre. Produkterne fra dette brand er lige så gode, som de er smukke, så det er fuldt forståeligt, at LELO samler priser, som et sommerhus samler støv om vinteren.

Hvorfor er vibratorer fra LELO så gode?

Her kan du læse om nogle af LELOs topprodukter, samt hvorfor deres vibratorer er de bedste på markedet. Vi kommer også omkring deres innovative teknologi indenfor sexlegetøj. Bliv klogere på, hvad SenSonic teknologi er, og hvordan Cruise Control giver dig den bedste orgasmeoplevelse, der findes. Læs om SenseMotion teknologien, og hvordan LELO tager sexlegetøj til futuristiske højder. Med deres modeller kan du blive vibreret og pulseret til dit livs bedste orgasmer, og så laver de også sexlegetøj til mænd. Der er en grund til, at de ligger i det højere prisleje, og for dem, der gerne vil betale ekstra for kvalitet, er LELO det eneste rigtige valg.

hvem er lelo bedste vibrator blogindlæg

Hvad er LELO?

Brandet er grundlagt i Sverige af ingeniøren Filip Sedi samt designerne Eric Kalén og Carl Magnussen. I 2002 var fundamentet for virksomheden lagt, og i 2003 blev LELO Inc. registreret. Deres vision var at lave ekslusivt og luxuriøst sexlejetøj, der ikke var baseret på menneskets seksuelle anatomi. Hvad betyder så det? Det betyder, at de har banet vejen for sexlegetøj, der ikke ligner for eksempel en penis eller en vagina. Denne måde at udforme sexlegetøj på er klart den mest udbredte i dag, men LELO er stadig vinderne af de mest elegante og de bedste designs. Her godt 20 år senere er LELO et verdenskendt, eksklusivt design, hvor innovation, stil og kvalitet er de tre bærende søjler for deres succes.

De er nyskabende og nytænkende, og derfor optimerer de hele tiden deres produkter. De baner konstant vejen for fremtidens sexlegetøj og står bag SenSonic teknologien, der stimulerer med lydbølger i stedet for vibrationer. De står også bag CruiseControl, der har løst et af vibratorindustriens største problematikker, og så har de lanceret et intelligent sensor system koblet til SDK. Er du blevet nysgerrig? Det kan vi godt forstå, for LELO er forførende og innovative som ingen andre.

Elegant design og intuitiv funktionalitet

LELOs vibratorer er altid designet med bløde og stilrene linjer. Deres fokus er, at udseendet skal være lige så forførende som produktets funktionalitet. Som de første til at designe sexlegetøj, der ikke er en repræsentation af menneskets kønsdele, har LELO banet vejen for, at sexlegetøj kan være klassisk og sofistikeret i stedet for noget vulgært. Vi elsker selvfølgelig en dildo, der ligner en smuk penis eller en Fleshlight, der ligner en skøn vagina, men der er noget stilrent over sexlegetøj, som udseendemæssigt ikke umiddelbart ligner, at det har noget med sex at gøre. Det elegante design er altid super fleksibelt hos LELO, så det kan følge kroppen og passe perfekt til hver eneste bruger.

soraya lelo bedste vibrator

Derudover bruger de en højt udviklet motorteknologi, der har et bredt intensitets-spektrum og mange forskellige settings. Fordi de lægger mere energi i deres designs, er deres vibratorer også intuitive at bruge. Det er nemt at finde rundt i de forskellige indstillinger, og knapperne er placeret, så man nemt kan skifte rundt, mens man er i gang med at bruge vibratoren. Der er intet mere frustrerende end at være tæt på klimaks og så være nødt til at stoppe for at ændre på indstillingerne til for eksempel en kraftigere vibration – og det ved LELO! Derfor er deres design i top – de sætter sig nemlig i forbrugerens sted.

lelo bedste vibrator blogindlæg

Intuitiv styring med SenseMotion mode

Fordi LELO hele tiden tænker på at optimere deres vibratorer, videreudvikler de også hele tiden deres designs. En af deres optimeringer er det, som de kalder SenseMotion. Med denne teknologi kan du ændre din vibrators indstillinger med dine bevægelser. Vibratorer med denne funktion kommer med en trådløs fjernbetjening, som ændrer vibrationernes styrke med forskellige bevægelser. For eksempel kan man sætte den til at registrere, om man vipper med håndleddet, eller man kan indstille den til at vibrere hurtigere, jo hurtigere man bevæger fjernbetjeningen.

Denne teknologi findes i LELO Hula Beads, som er et roterende vibrator æg. Hvis du bruger vibratorægget til onani, er det lettere end nogensinde før at ændre på intensiteten, mens du onanerer. Dette intelligente vibratoræg er også den første model, der kombinerer vibration og friktion. Du bliver altså stimuleret både med vibrationer og med friktion, da æggets hoved roterer. Denne model er en klassiker og en af de bedste vibratorer, du kan anskaffe dig. 

lelo sona bedste vibrator

Mærk den revolutionerende SenSonic teknologi

For nyligt har LELO gjort det igen og har revolutioneret sexlegetøjsindustrien. Vibratorer har, som navnet selvfølgelig indikerer, stimuli via vibration, og det er fantastisk, men LELO har fundet nye måder at skabe nydelse på. Det er gennemtænkt, og det har nogle helt klare fordele. SenSonic-teknologien stimulerer ved hjælp af lydbølger i stedet for vibrationer. Produktet udsender altså nogle bølger, der stimulerer klitorissen, helt uden at der er fysik berøring. Derudover er deres høje kvalitetssilikone optimeret sådan, at det reflekterer bølgerne tilbage på klitorissen igen og igen. 

Dette skaber den bedste stimulering, som man kan finde på markedet i dag. Denne nytænkende teknologi har igen demonstreret, hvorfor LELO er de bedste, når det kommer til sexlegetøj. En af deres bedst sælgende modeller med denne teknologi er deres Sona. Selvfølgelig har den også vundet prisen som årets bedste luksus produktlinje indenfor sexlegetøj. Sona modellen fås i forskellige udgaver både med og uden en anden smart funktion, nemlig CruiseControl – men mere om den senere. Med Sona får du både en blidere og dybere stimulering, der giver mind-blowing orgasmer. Et andet positivt element ved SenSonic teknologien er, at den ikke gør nervebanerne mindre følsomme, sådan som vibratorer kan gøre det ved intensivt brug. Dette viser igen, at LELO tænker på alt, når det kommer til udarbejdelsen af vibratorer og sexlegetøj.

Oplev den fulde styrke med CruiseControl

Vi bliver i teknologiens verden og dykker ned i deres CruiseControl teknologi. Som sagt er brandet båret frem af deres elegante design, deres høje kvalitet og deres innovation, og dette har ingen grænser. Igen har de spurgt, hvad mangler vibratorer? Og hvordan højner vi deres kvalitet endnu mere? Svaret er CruiseControl. Kender du det, at du er godt i gang med at bruge din vibrator, og når du er ved at komme, øger du presset for at blive stimuleret hårdere? Det kan resultere i, at vibratoren faktisk mister noget af sin kraft og stimulerer mindre – lige når du har allermest brug for ekstra styrke. 

lelo sexlegetøj bedste vibrator

Det er selvfølgelig irriterende og frustrerende og kan afbryde dit klimaks. Det er dog noget, som alle vibratorer gør – lige undtagen vibratorer fra LELO, der er udstyret med CruiseControl. CruiseControl har løst dette problem til stor benovelse for hele industrien. En vibrator med CruiseContol gemmer 20 % af motorens kraft til det kritiske tidspunkt, hvor brugeren presser sexlegetøjet hårdere mod kroppen. Så snart presset øges, frigives de sidste 20% af motorens kraft, så du ikke oplever et tab i styrken. Det er i virkeligheden ret fantastisk.

sexlegetøj fra lelo bedste vibrator

SDK – Sensorer og fremtidens sexlejetøj

Næste skridt, som LELO er i gang med at tage for at bringe sexlejetøjsindustrien elegant ind i fremtiden, er via intelligente sensorer i deres produkter. Disse sensorer registrerer, hvordan du bruger din vibrator eller dit onaniprodukt og indlæser dine data i en app på din smartphone.

På denne måde bliver onani futuristisk med produkter, der kan registrere, hvilke indstillinger du bruger mest, hvordan du bruger dem, og i hvilken kombination de bringer dig til klimaks. 

Et andet plus med SDK er, at de fungerer som åben kodning – ja, det lyder måske lidt nørdet, men pointen er, at andre udviklere kan skabe ting, der kan gå i spænd med LELOs sexlegetøj med SDK. Fremtiden kan bringe sexspil, porno og meget mere, der kan kobles direkte til LELOs sexlegetøj med SDK. Det helt unikke ved LELO er, at de formår at tage teknologien til svimlende højder, men samtidig har forståelse for, at det, som forbrugeren ønsker sig mest, er et simpelt design. Stu Nugent, der er deres brandekspert, lægger netop vægt på, at deres vision er at holde produkterne simple og brugervenlige. Mange bliver nervøse, når det hele bliver for teknologisk, men det, som LELO kan, er at højne teknologien, samtidig med at de bevarer produkternes intuitive og simple design.

Ergonomisk design i de bedste materialer

Alle vibratorer fra LELO er designet ergonomisk. Det betyder, at de er designet til at tilpasse sig menneskets anatomi. Hver eneste vibrator fra brandet har bløde håndtag, der varierer afhængigt af, hvilken type vibrator du køber. De er nemlig designet, så de altid er lette at betjene, samtidig med at du stimulerer dig selv. Med et ergonomisk design er du altså garanteret den bedste komfort. Men som altid er intet gjort halvt med LELO. Deres designs er derfor ikke bare udformet, så de for eksempel er behagelige at holde ved, de er også designet med tanke på æstetik. Du får derfor organiske former med i smukke materialer, der gør hele forskellen. 

lelo ora sexlegetøj bedste vibrator

Dertil kommer deres produkter i en gennemtænkt farvepalet i både sort, pink, turkis og lilla. De materialer, som brandet anvender, er ligeledes de bedste, som du kan finde på markedet. Bruger de silikone, er det den bedste silikone. Bruger de ABS-plast, er det ABS af højeste kvalitet. Derfor kan du også altid være sikker på en fantastisk lækker fornemmelse, når du rører ved og bruger deres produkter. Dertil er de naturligvis 100% hudvenlige og uden ftalater og latex. Det er derfor, du er garanteret et produkt af tårnhøj kvalitet, der er prisen værd, og samtidig er en årelang investering i dit sexliv. Med LELO får du altid det bedste af det bedste.

lelo til mænd bedste vibrator

LELO til mænd

LELO har hovedsageligt specialiseret sig i sexlegetøj til kvinder, men heldigvis har de den seneste tid også skabt modeller til mænd, der inkluderer deres banebrydende teknologier. Læs om nogle af deres bedste modeller her.

LELO F1s Masturbator

Dette onaniprodukt til mænd er noget ud over det sædvanlige. Det kombinerer alle teknologierne til at give den mest mind-blowing onanioplevelse, du overhovedet kan forestille dig. Denne F1s masturbator stimulerer penis med SenSonic teknologien, der skaber en pulseren med lydbølger. Derudover stimuleres du også med vibrationer, så du får alt det bedste fra LELO’s verden.

Det klassiske design er kendetegnet for LELO, og denne model har også et sofistikeret og maskulint look. Derudover har masturbatoren også CruiseControl. Du kan styre den manuelt, men den kommer også med app-styring. Dette er en af LELO’s modeller med SDK-teknologien, som vi nævnte tidligere. Så forestil dig, hvad du kan få ud af dette stykke kvalitetsbevidste sexlegetøj til mænd.

LELO Hugo Prostata stimulator

Et andet godt onaniprodukt til mænd fra brandet er deres Hugo prostata stimulator. Denne model er skabt perfekt til mandens anatomi og stimulerer både prostata og mellemkødet. Den er udstyret med to motorer og er prisvindende ligesom mange af LELOs andre produkter.

Den fås både med manuel styring og med det smarte SenseMotion system, hvor du kan styre prostata-stimulation med dine bevægelser via den tilhørende fjernbetjening. Dette gør sexlegetøjet perfekt til partnerbrug, da det giver uendelige muligheder for, hvordan vibratoren skal bruges.

lelo til kvinder bedste vibrator

LELO til kvinder

Der er naturligvis også et stort udvalg af vibratorer til kvinder, når det kommer til LELOs sortiment. Du finder både klassiske klitorisvibrator eller G-punktsvibratorer. Men naturligvis også sexlegetøj, der bruger deres smarte SenSonic teknologi. Læs mere om nogle af de mest populære modeller lige her.

LELO Soraya Wave

Dette er LELOs svar på en rabbit vibrator, der er en populær type af vibrator til kvinder. Denne type af vibrator er kendetegnet ved, at den stimulerer G-punktet og klitoris på samme tid. Men som alle deres modeller tager LELO dette udgangspunkt til helt nye højder med deres Soraya Wave. Vibratoren har det velkendte elegante og stilfulde design og er naturligvis pakket med smart og nydelsesfuld teknologi.

Soraya Wave er nemlig udstyret med endnu en af mærkets brillante opfindelser, nemlig deres WaveMotion teknologi. Takket være denne bevæger dildoen sig i en “kom her” bevægelse, der gør, at dit G-punkt bliver stimuleret helt perfekt.

LELO Ora 3

Med denne vibrator får du så meget mere end blot orgasmefyldte vibrationer. Den smukke Ora 3 stimulerer dig nemlig med en lille tunge, der ikke bare vibrerer, men også roterer. Den runde vibrator har en forhøjning, der kan forkæle klitoris med bløde, hurtige og vibrerende rotationer. Faktisk føles det utrolig meget som en partners forkælende tunge.

Udformningen på Ora 3 er ikke kun designet for synets skyld. Den runde form gør, at den er nem og rar at holde om, og med det lille hul kan du holde den vibrerende stimulator på plads.

lelo til par bedste vibrator

LELO til par

Udover at producere banebrydende designs til både mænd og kvinder, har de også udviklet produkter til par. Brandets vibratorer til par er, igen, de bedste på markedet. Det kan være en udfordring med parvibratorer generelt, at vibratoren falder ud under samleje. For at imødekomme denne problematik er LELOs model til formålet helt klart en af de bedste. Derudover er stilen og materialet super lækkert, og nogle af modellerne kommer også med SenseMotion teknologien.

Med SenseMotion teknologien kan I som par tage jeres sexliv til fantastiske nye niveauer. Teknologien er perfekt til at bruge under samleje, og så er det frækt at skiftes til at være den, der bestemmer stimuleringen.

LELO Ida parvibrator

Med denne Ida parvibrator tager LELO jeres fælles nydelse til nye højder. Vibratorens udvendige del er ekstra bred, så den rammer et større område omkring klitoris. Det indvendige stykke har en god form til at ramme G-punktet. I stedet for at stimulere med vibrationer, roterer det indvendige stykke. Rotationerne følger vibrationernes intensitet, og det er den perfekte form for stimulering til G-punktet.

Vibratoren kommer med den smarte SenseMotion fjernbetjening. Med den kan I bevæge fjernbetjeningen og på den måde styre vibrationer og rotationer. Den har to SenseMotion modes, men kommer også med et almindeligt program, hvor du kan styre med +/- knapper.

Prisvindende LELO – De bedste vibratorer på markedet

Vi håber, du er blevet godt informeret om LELOs magiske univers. Brandet laver sexlegetøj, der ligger i den høje ende af prisskalaen, men det er altså med rigtig god grund. Med knap 20 års erfaring har de domineret markedet og har over 30 priser for deres innovation og designs. 

Med en vibrator fra LELO investerer du i dit sexliv, og du kommer med garanti ikke til at fortryde det. Her hos Tys Tys har vi et stort sortiment fra det luksuriøse brand, og vi står altid klar til at vejlede i forhold til dine behov og dine ønsker. Husk at bruge din vibrator fra LELO sammen med en god vandbaseret glidecreme, og pas godt på dit sexlegetøj af høj kvalitet.