LELO Bruno Prostata Vibrator i Sort – BESTSELLER

DKK 1.099,00

 • Verdens mest behagelige prostata vibrator
 • Kan forbedre den mandelige orgasme med op til en tredjedel
 • Få den vildeste orgasme – Den du altid har drømt om
 • BRUNO ™ har hele to motorer der med sin kraft både stimulerer din prostata og mellemkød på samme tid
 • Nyd hele 6 forskellige og intense vibrationer fra den vandtætte prostata vibrator
 • Størrelsen og formen gør den helt perfekt til både begynderen og den mere erfarne

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E25536 Kategorier: , , , , ,

LELO Bruno – den perfekte prostata vibrator

Oplev en orgasme som aldrig før med LELO Bruno, den perfekte prostata vibrator. Vibratoren er ergonomisk designet med bløde former, der er vinklet den helt rette vej for at ramme dit følsomme punkt helt rigtigt. Prostata vibratoren er perfekt til både førstegangsbrugere såvel som de mere erfarne.

Bruno vibratoren er udstyret med to kraftige motorer i henholdsvis skaftet og basen. De sørger for, at de kraftige vibrationer kan mærkes indvendigt såvel som udvendigt. Med 6 intense vibrationsmønstre vil du hurtigt være på vej til dit livs klimaks.

Sådan bruger du LELO Bruno

For at få den bedste start med din LELO Bruno prostata vibrator er det vigtigt at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme. Glidecremen gør det nemmere og mere behageligt at indføre vibratoren, men gør derudover også hele oplevelsen bedre.

Når vibratoren er sat på plads, kan du tænde for vibrationerne ved at trykke på knappen to gange. Tryk yderligere for at skifte mellem de 6 forskellige vibrationsmønstre. Du kan bruge vibratoren uden hænder og bevæge dig frem og tilbage for at få den fylde nydelse af vibrationerne.

Formet til din nydelse

For at en prostata vibrator virker. som den skal er formen alfa og omega. Det er de klar over ved det svenske mærke LELO, hvorfor de også har udformet denne prostata vibrator til perfektion. Skaftet har et hoved, der er bredere end bunden, og det sidder i en let vinkel.

Basen er ligeledes udformet med et ekstra stykke, hvis hoved er større og peger en smule op. Skaftets vinkel og afrundede tip vil massere prostataen samtidig med, at vibrationerne rammer helt rigtigt. Basen tager sig samtidig af mellemkødet, der ligeledes nyder godt af den rumlende stimulering.

Nyd de kraftige vibrationer

LELO Bruno er udstyret med ikke bare én men hele to kraftige motorer. Den ene er placeret i skaftet, der stimulerer prostata, mens den anden sidder i basen, der stimulerer mellemkødet. Der er altså tænkt over det hele med denne prostata vibrator.

Ved at bruge en prostata vibrator kan du som mand opnå mere intense orgasmer end ved udelukkende stimulering af penis. Prostataen er af god grund også kendt som mandens g-punkt, og byder altså på en verden af nydelse, du ikke må gå glip af.

En god størrelse for alle

Uanset om du er på udkig efter din første prostata vibrator eller blot endnu en til samlingen, er Bruno et godt bud. Vibratoren har en god mellem størrelse, der kan bruges af nybegyndere såvel som mere erfarne udøvere. Skaftet har en længde på 7,6 cm, mens diameteren på det bredeste stykke er 2,5 cm.

Selvom vibratoren er lavet med fokus på prostataen, kan den også med fordel bruges af kvinder. Her kan den stimulere g-punktet og generelt give en lækker fyldig fornemmelse. På grund af den brede base kan den fint sidde selv – også under samleje.

Sådan rengør du LELO Bruno prostata vibrator

Det er vigtigt at have styr på hygiejnen, når det kommer til dit sexlegetøj. Derfor skal din vibrator også gøres rent, hver gang du har brugt den. Skyl derfor vibratoren grundigt i varmt vand efter brug. Vi anbefaler, at du bruger en rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat.

Efter rengøring er det vigtigt, at du sørger for, at sexlegetøjet er helt tørt, inden du pakker det væk. Du kan med fordel lade det lufttørre. Herefter opbevarer du vibratoren i den medfølgende stofpose.

Vægt320 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

7,6 cm

Diameter

4 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

6 niveauer

Vandtæt

Ja

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Verdens mest behagelige prostata vibrator
 • Kan forbedre den mandelige orgasme med op til en tredjedel
 • Få den vildeste orgasme – Den du altid har drømt om
 • BRUNO ™ har hele to motorer der med sin kraft både stimulerer din prostata og mellemkød på samme tid
 • Nyd hele 6 forskellige og intense vibrationer fra den vandtætte prostata vibrator
 • Størrelsen og formen gør den helt perfekt til både begynderen og den mere erfarne

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på din LELO Bruno
 2. Tryk på knappen to gange for at tænde vibrationerne
 3. Tryk på knappen igen for at skifte mellem 6 vibrationsmønstre

Efter brug:

 1. Sluk din prostata vibrator ved at holde knappen nede i 3 sekunder
 2. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad din vibrator med den medfølgende oplader

1 anmeldelse af LELO Bruno Prostata Vibrator i Sort – BESTSELLER

 1. Mathias

  God oplevelse
  Det er min første vibrator til anus men synes det var en succes. Den var nem at få op og fik en ret vild orgasme som jeg ikke havde prøvet før. Tror det er en god vibrator at begynde med.

Tilføj en anmeldelse af varen