LELO Alia Vibrator til Klitoris – PRISVINDER

DKK 939,00

 • Til dig der er på jagt efter en stilren og diskret vibrator
 • Klitoris vibratoren som er designet til at behage dig når som helst og hvor som helst du vil have det
 • Vibrationerne og kontrollerne er integreret i designet og holder ALIA ™ petite, men alligevel kraftig
 • Unikt håndtag for perfekt komfort – Oplev større nydelse sammen med en orgasmegel
 • 6 forskellige vibrationsmønstre der alle skaber den bedste nydelse

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E22261 Kategorier: , , , , GTIN: 7350022271531

LELO Alia vibrator – forkæler alle dine sanser

Denne klitoris vibrator fra LELO er en skønhed uden lige, der forkæler alle dine sanser. Vibratoren er med sine bløde former, guldlook og høje kvalitet et mesterværk inden for sexlegetøj. Brug vibratoren når du skal give dig selv eller en partner en ekstraordinær nydelse.

LELO Alia vibrator har en oval form med et hul i midten. Det ergonomiske design gør dem nemt og behagelig at holde, og du har fuld kontrol over, hvor de pulserende vibrationer skal ramme. På grund af den unikke form kan du selv vælge, om du ønsker at bruge den afrundede tip eller en af de fladere sider.

Sådan bruger du din LELO Alia vibrator

Sammen med det lækre ydre høre også et simpelt og brugervenligt interface. Derfor har LELO Alia vibrator også kun tre knapper, hvorfra du styrer alle funktionerne. Men inden du kommer for godt i gang, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme for at opnå den bedste stimulering.

For at tænde vibratoren trykker du på + knappen. Herefter kan du bruge () knappen til at skifte mellem de 6 justerbare vibrationsmønstre. Hvert vibrationsmønster kan justeres i intensitet ved brug af +/- knapperne. Du vil opleve, at vibratoren er yderst lydsvag også på det højeste intensitetsniveau.

Simpelt og stilfuldt design

LELO Alia vibrator er et sublimt stykke sexlegetøj og en udsøgt fornøjelse at bruge. Materialet er af bedste kvalitet, og designet er smagfuldt og elegant. Vibratoren er perfekt til det, der vægter æstetik og design lige så højt som funktion og brugervenlighed.

Vibratoren er nemlig ikke blot smuk at se på. Den kan nemlig stimulerer med kraftige vibrationer, og formen er lavet, så du opnår det bedste greb om vibratoren. Den runde udformningen gør også, at du kan bruge den på alle leder og kanter, og få præcis den stimulering du har brug for.

Find den rette stimulering for dig

Nogle gange har man bruge for blide og lette masserende bevægelser. Mens man på andre tidspunkter har brug for kraftig og direkte stimulering. Uanset hvad du ønsker på et givent tidspunkt, kan Alia vibratoren levere.

Det ovale design byder på både brede og jævne overflader samt en afrundet spids perfekt til at ramme direkte og præcist. Hele vibratoren er dækket af silleblød silikone for en glat og lækker oplevelse.

LELO – æstetik og funktion

Det svenske mærke LELO er blevet verdenskendt som et luksus brand. De skaber sexlegetøj til kvinder, mænd og par, der udstråler elegance i kvalitetsmaterialer. Deres produkter er dog ikke kun lavet for syns skyld. Det er nemlig lykkedes LELO at kombinere deres stilfulde design med smarte og funktionelle løsninger.

Dette er LELO Alia vibratoren også et godt eksempel på. Designets elegance pointeres med den  indvendige støbning med guld-look og den afrundede form. Men formen med hullet i midten giver dig samtidig også et godt greb samt mulighed for at variere din stimulering til dine behov.

Sådan passer du godt på din LELO Alia Vibrator

For at du kan nyde din vibrator i så lang tid som muligt, er det vigtigt, at du passer godt på den. Dette gør du ved at gøre den korrekt rent samt at opbevare den rigtigt. Efter brug skyller du derfor vibratoren grundigt i varmt vand.

Brug gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Herefter skal sexlegetøjet tørre helt, inden det pakkes væk igen. Du kan enten lade den lufttørre eller duppe den med et klæde, der ikke fnuldrer. Brug den medfølgende stofpose til at opbevare vibratoren i.

Vægt300 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

8,3 cm

Bredde

8,7 cm, Dybde: 4,3 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

12 vibrationer

Mærke

Lelo

Oversigt

 • Til dig der er på jagt efter en stilren og diskret vibrator
 • Klitoris vibratoren som er designet til at behage dig når som helst og hvor som helst du vil have det
 • Vibrationerne og kontrollerne er integreret i designet og holder ALIA ™ petite, men alligevel kraftig
 • Unikt håndtag for perfekt komfort – Oplev større nydelse sammen med en orgasmegel
 • 6 forskellige vibrationsmønstre der alle skaber den bedste nydelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med Alia
 • Tænd for stimulatoren ved at trykke på + knappen
 • Skift mellem vibrationsmønstre ved at trykke på () knappen
 • Juster intensitet ved at trykke på + og – knapperne

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde – knappen nede
 • Skyl stimulatoren under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre stimulatoren helt ren
 • Oplad med den medfølgende oplader

3 anmeldelser af LELO Alia Vibrator til Klitoris – PRISVINDER

 1. Merete

  Rigtig fin vibrator
  Bruger den sammen med min mand. Den er virkelig god når vi er sammen, hvor den kan ramme klitoris. Vi kan nu komme på samme tid. Det er virkelig dejligt.

 2. Alma

  Perfekt
  Ren nydelse. Er vild med den har vibrator der er lige så smuk som den er god. Dejlig overflade der føles så blød. Kan kun anbefale enhver kvinde den her vibrator.

 3. Agnes

  Desværre ikke en succes
  Lækker vibrator der er nem at holde ved. Men måske den er nok til en begynder, men for mig gjorde den altså ikke det store. Det blev desværre ikke til de helt vilde orgasmer herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen