LadyKiller Realistisk Dobbelt Dildo

DKK 229,00

 • Dobbelt stimulering med én og samme dildo
 • Realistisk udseende med lys hudfarve
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Fremstillet i PVC
 • 100% vandtæt

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 4432 Kategorier: , , , , , GTIN: 6970260904933

Realistisk dobbelt dildo fra LadyKiller

Fantaserer du om at opleve en fantastisk dobbelt penetrering? Eller leder dig og din partner efter et legetøj, I kan dele? Uanset hvad, er svaret en realistisk dobbelt dildo fra LadyKiller. Her er der dildo nok til at tilfredsstille alle.

Dildoen har et realistisk design med årer langs hele det lange skaft såvel som to markeret penishoveder. Den ene ende af dildoen har en lidt mindre diameter, og du bestemmer selv, hvilken ende du foretrækker – eller om du vil nyde dem begge på samme tid.

Sådan bruger du en realistisk dobbelt dildo

Der er mange måder, hvorpå du kan nyde denne realistiske dobbelt dildo. Det er dog vigtigt, at du bruger en god mængde vandbaseret glidecreme, uanset hvordan du ender med at bruge den.

Dildoen kan bruges til dobbelt penetrering, da den er yderst fleksibel. Du kan også vælge at nyde den ene ende enten vaginalt eller analt. Dildoen er også perfekt til par, der ønsker at nyde hver sin ende sammen.

En dildo til deling

Hvorfor nøjes med en dildo der kun kan tilfredsstille én af jer ad gangen. Med denne dobbelt dildo er der nok til, at I begge kan blive tilfredsstillet. Dildoens to ender kan nydes af jer begge og kan give en helt unik og intim oplevelse.

Dildoens ene ende er en smule mindre. Den er for eksempel oplagt at bruge til anal penetrering. Det er naturligvis helt op til jer, om I vil bruge den vaginalt eller analt – eller om I hver især nyder forskellig penetrering.

Realistisk designet for ekstra nydelse

Dildoen har et yderst realistisk design i en lys hudfarve. Den er udstyret med pirrende årer langs det lange skaft, og så har hver ende et markeret penishoved, der helt sikkert vil gøre en forskel, når dildoen tages i brug.

Med en realistisk dobbelt dildo kan du nyde en naturtro oplevelse af dobbelt penetrering eller varme op til analsex med en partner. Det virkelighedstro udseende vil uden tvivl gøre denne dildo ekstra pirrende.

Rengøring af realistisk dobbelt dildo

Hold din dildo ren og pæn – så kan du nyde den i mange år fremover. Efter brug skal dildoen rengøres med varmt vand. Du kan efterfølgende bruge en antibakteriel rensespray udviklet specielt til brug på sexlegetøj.

Det er ligeledes vigtigt, at dildoen rengøres, hvis den er blevet brugt analt, inden den herefter bruges vaginalt. Har du styr på hygiejnen vil du få en meget bedre oplevelse med dit sexlegetøj. Opbevar dildoen i den medfølgende æske eller brug en stofpose.

Vægt 420 g
Længde

36,5 cm

Diameter

4 cm

Materiale

PVC

Farve

Lys hudfarve

Vandtæt

Ja

Oversigt

 • Dobbelt stimulering med én og samme dildo
 • Realistisk udseende med lys hudfarve
 • Kan bruges analt og vaginalt
 • Fremstillet i PVC
 • 100% vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug dildoen sammen med en vandbaseret glidecreme
 2. På én eller begge ender – kan bruges analt og vaginalt

Efter brug

 1. Vask dildoen ren i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 2. Sørg for at dildoen er tør efter rengøring
 3. Opbevar dildoen i den medfølgende æske eller en stofpose
X