Viser 1–16 af 18 resultater

Under tilbehør og hygiejne til kvinder finder du alle de ekstra produkter, du måske ikke vidste, at du manglede, men som du helt sikkert ikke kan undvære. Vi har samlet alle vores produkter inden for tilbehør og hygiejne, der gør din seksuelle oplevelse endnu mere lækker og stimulerende.

For en god oplevelse med dit sexlegetøj er det for eksempel vigtigt, at hygiejnen er i orden. Derfor finder du også et udvalg af rengøringsspray under tilbehør og hygiejne til kvinder. En rengøringsspray er en effektiv lille hjælper, der gør, at dit sexlegetøj bliver helt rent hver gang. Så skal du ikke bekymre dig om noget men blot nyde det frække legetøj. Du kan med fordel kigge under tilbehør, hver gang du besøger Altertystys.dk. Det kan være, at du finder den lille sidste ting, der gør din næste solostund ekstra pirrende. Eller som hjælper dig og din partner med at skabe en særlig stimulerende aften i hinandens selskab. Læs mere


Tilbehør og hygiejne til kvinder

Med tilbehør og hygiejne til kvinder mener vi alle de ekstra produkter, der kan være praktiske altid at have liggende derhjemme. Eller som kan være med til at give dig en bedre oplevelse i dine intime stunder med dig selv eller en partner. Det er altid et godt sted at kigge, hvis du synes, der er noget, du mangler.

Vi har samlet alt det, der er godt at have, og som kan give dig en bedre oplevelse. Og det gælder både, når du bruger sexlegetøj, eller hvis du blot ønsker produkter til dig og din partners samleje. Du skal kunne nyde sex, på præcis den måde du ønsker, og derfor giver vi dig et bredt udvalg af tilbehør til dine frække oplevelser.

Alt det du ikke kan undvære

Når du besøger Altertystys.dk, er du sikkert på jagt efter et nyt stykke sexlegetøj enten til dig selv eller din partner. Eller måske leder du efter en god glidecreme. Det kan også være, du endelige skal have fat i de der bækkenbundskugler.

Uanset hvad er der helt sikkert noget, du ikke vidste du manglede, og det finder du under tilbehør. Tilbehør og hygiejne til kvinder kan være alt fra en ekstra oplader til rengøringsspray til dit sexlegetøj. Der er altså både praktiske produkter, der altid er gode at have ved hånden, samt produkter der kan optimere din nydelse.

Pas godt på dit sexlegetøj

Du er sikkert rigtig glad for dit sexlegetøj, og ønsker at kunne nyde godt af det så længe som muligt. Det meste sexlegetøj kan holde i mange år, og give dig mange tilfredsstillende timer. Det kræver blot, at du passer godt på det.

Det betyder, at du både opbevarer det korrekte, bruger det rigtigt og rengør det grundigt. Hvis du sørger for alle tre ting, vil dit sexlegetøj holde dig glad og tilfreds i mange år fremover. Har du spørgsmål til rengøring eller opbevaring af dit sexlegetøj, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Sådan rengør du dit sexlegetøj

Du skal altid følge de instruktioner, der kommer med, når du køber dit sexlegetøj. De vil helt sikkert fortælle dig, hvordan du bedste rengør og holder dit sexlegetøj pænt. Men generelt kan du rengøre dit sexlegetøj ved brug af varm vand. Bruger du sæbe, skal du sørge for, at det er en mild sæbe uden parfume.

Du kan også bruge en rengøringsspray til sexlegetøj, som du finder herunder tilbehør og hygiejne til kvinder. Den er lavet specielt til sexlegetøj, og du kan derfor med sikkerhed bruge den uden risiko på dit sexlegetøj. Så er du sikret en god hygiejne hver gang.

Har du prøvet en menstruationskop?

Under tilbehør og hygiejne har du også muligheden for at købe en menstruationskop. Har du aldrig hørt om en menstruationskop eller prøvet en før, er det bare med at komme i gang. Det vil med garanti gøre din menstruation meget nemmere og give dig større frihed.

Du folder koppen sammen, og indfører den ved menstruation. Koppen danner et vakuum, og sidder derfor på plads uden, at du kan mærke noget. En menstruationskop kan sidde i op til 12 timer, hvor du uden bekymringer kan gøre, som du plejer.

En bedre følelse med menstruationskop

En af de helt store fordele ved menstruationskop er, at den ikke udtørrer på samme måde som en tampon gør. Den udtørrende effekt af tampon kan gøre, at du oplever ubehag ved sex lige efter menstruation. Dertil kommer, at koppen er både praktisk og nem at have med at gøre. 

Når du først har lært den lille silikonekop at kende, kan du nemt indføre den samt tage den ud igen. I mellemtiden behøver du slet ikke at tænke over, at den er der, og skal heller ikke bekymre dig, om du nu har flere tamponer med i tasken.

Opladere og ekstra udstyr til dit sexlegetøj

Det meste sexlegetøj er i dag genopladeligt. Det betyder, at du får en oplader med, når du køber produktet. Men som vi alle ved, kan en oplader også hurtigt blive væk. Mister du din oplader, kan du nemt finde en ny her.

Med en ny oplader kan du igen oplade dit sexlegetøj, så det er klar til brug, når du har lyst. Det kan også være, du ønsker at have en ekstra oplader liggende hos kæresten eller blot have en back-up. Uanset hvad kan du finde alt ekstra udstyr til dit sexlegetøj lige her. 

Tilbehør og hygiejne til enhver anledning

Hos Tys Tys har vi alt inden for tilbehør og hygiejne til enhver anledning. Vi arbejder hårdt på hele tiden at optimere og udvikle vores sortiment, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste udvalg af tilbehør og sexlegetøj til kvinder såvel som mænd og par.

Besøger du vores butik i Aarhus, vil du ligeledes kunne finde et bredt udvalg af produkter, til lige præcis det du har brug for. I butikken kan du også få en god kundeservice, da vores personale altid står klar til at give diskret og kyndig betjening.

Optimer din nydelse med det rette tilbehør

Vores udvalg af tilbehør og hygiejne består ikke blot af praktiske hjælpemidler. Du finder også produkter, der kan hjælpe dig med en bedre nydelse. Ved at passe godt på dit sexlegetøj kan du nemlig nyde det på den bedst mulige måde.

Vi er sat i verden for at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit sexliv og for at vejlede dig til de bedste produkter, der kan være behjælpelige i denne henseende. Du kan derfor også altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål om et eller flere produkter.

 

X