Viser alle 22 resultater

Det helt rigtige sæt trusser og BH-sæt gør underværker. Det er lækkert at føle, at man er klædt frækt på fra inderst til yderst – også selvom ingen kan se det inderste lag. Det lækre sæt lingeri sætter prikken over I’et uanset om du skal på en fræk date eller om det helt og holdent er for din egen skyld.

Vi har mange forskellige BH-sæt, både i den virkelig frække og udfordrende afdeling og i en lækker og moderne, hvor man kan bruge overdelen som top. Vi har også bundløse trusser, hvilket er meget populært. Det er både frækt og meget pirrende at være bundløs og hvis du lader din partner vide det, så vil de lystne fingre næsten ikke kunne holdes væk. Læs mere

-17%
DKK 450,00 DKK 375,00
-35%
DKK 215,00 DKK 139,00
-32%
DKK 130,00 DKK 89,00
-38%
DKK 120,00 DKK 75,00

Lækkert BH-sæt

Hvis man rigtig skal føle sig sexet, så starter det indefra. Ikke kun i overført betydning, men også rent praktisk. Derfor er det nødvendigt at have noget frækt og lækkert undertøj, der er behageligt at have på og hvor man samtidig let kan få uventede og frække besøg.

Det ser bare rigtig lækkert ud, når man har matchende lingeri. Der er gjort lidt ekstra ud af det og allerede her, så er man jo et godt stykke vej. Man føler sig nemlig ekstra godt tilpas, hvis man har gjort noget godt for sig selv. Frækt og lækkert lingeri behøver ikke at være dyrt, det er vores sæt et levende bevis på. 

Sporty og frækt

Hvis du har fulgt med i moden på det seneste, så ved du også at det er blevet moderne at bruge et almindeligt BH-sæt som en overdel. Det kan være under en gennemsigtig top eller til en anden form for crop-top. Her må den nederste del af undertøjets top gerne stikke ned under, så man kan se elastikkanten.

Det er de sporty og stadig frække sæt, der særlig bliver brugt i det daglige også. Det er ikke en BH, men i stedet en top. Idet den er lavet i et lækkert materiale, så kan du sagtens have den på, selvom du ikke har BH på. det giver et ret causal udtryk, der ser rigtig lækkert ud.

Oplagt til en fræk date

Vi har også andre slags BH-sæt der i den grad lægger op til en fræk og forførende date. Det kan være med en kæreste, en ægtefælle, en sexpartner eller en date eller blot fordi du vil gøre noget lækkert for dig selv. De er enormt sexede og hvis du tropper op i et sådan sæt, er der ingen tvivl om at der er en hed nat i vente.

En gang imellem er det sjovt at gøre noget ekstra ud af det. Det kan blandt andet være med noget frækt lingeri, et kostume eller andet sexlegetøj. Derfor gør du ikke bare noget godt for dig selv og din partner, men også for jeres sexliv, da det er sundt at eksperimentere lidt en gang imellem.

Inddrag sexlegetøj

Man kan hurtigt lede tankerne hen på en fræk og streng domina, når man forestiller sig en flot kvinde iklædt et super frækt sæt undertøj. Og hvorfor ikke spille med på den. Hvis I er til sexlegetøj, så findes der jo også noget som f.eks. et par håndjern eller lignende.

Her kan du fastspænde din partner og lade ham eller hende få at føle, hvordan det er når, du har taget kontrollen. Det er enormt frækt og meget pirrende at overlade kontrollen og magten til en anden. så lev dig ind i rollen og gør nogle af de ting, som kan være svære at gøre ellers.

Leg frække rollespil

Har du prøvet at lege rollespil i sengen før? Hvis ikke, så kan vi anbefale at du kommer i gang. Det er nemlig virkelig frækt og befriende. Når man leger rollespil, så er rollerne givet på forhånd og du skal derfor blot spille en rolle. Det kan ofte være lettere end at skulle være sig selv, hvis det er grænseoverskridende.

Det er oplagt at lege en fræk stuepige eller lignende, hvor din partner er en form for herre, der bestemmer over dig. Omvendt, hvis du gerne vil have magten, så kan du være en stærk og sexlysten domina, der bestemmer over din partner.

Bundløse trusser

Vi har også et stort udvalg af bundløse trusser. Det er virkelig frækt med bundløse trusser og hvis du slet ikke er til trusser, så er det også en god mellemvej. Der er tale om et par trusser, der i første omgang ligner almindelige trusser, men hvor der ikke er nogen bund i. De er behagelige at have på og så overlader det i den grad noget rigtig frækt og pirrende.

Hvis du fortæller din partner, at du har bundløse trusser på, en dag, hvor I f.eks. er ude at spise, så vil han eller hun med sikkerhed få svært ved at holde fingrene for sig selv. Det er nemlig også tanken om, at der er let adgang, der er fræk og udfordrende.

Frækt at have sex med tøj på

Oftest har vi ingen tøj på, når vi dyrker sex. Derfor er der også noget særlig udfordrende ved rent faktisk at have tøj på eller at have det rigtige tøj på. en frækt sæt lingeri med et par tilhørende bundløse trusser er frækt at se på, men også frækt at have på, når man dyrker sex.

I behøver ikke at trække trusserne til side, hvis I skal dyrke sex, da de bundløse trusser kan bruges som de er. Behold eventuelt også stiletterne på og mærk, at det gør en forskel. Det er også oplagt at have bundløse trusser på, hvis man skal dyrke sex i det offentlige rum eller blot skal have en hurtig omgang.

Besøg swingerklubben i et sexede BH-sæt

Skal du i swingerklubben enten alene eller sammen med en partner, så er det klart at man gerne vil se både lækker og attraktiv ud. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal have på, især hvis man ikke er så erfaren indenfor den verden. Som altid, når man er et nyt sted, så kan det være svært at finde ud af hvordan dresscoden er.

Alt efter om der er et arrangement, så plejer der ikke at være noget krav til, hvordan man skal gå klædt. Dog er det rart at være lidt påklædt og derfor er et frækt sæt trusser og BH-sæt altid et rigtig godt valg. Også tøj som en bodystocking, catsuits eller lignende er meget populært.    

Køb dine trusser og BH-sæt hos AltErTysTys.dk

Er det et frækt sæt undertøj du skal have, så er du kommet til det rette sted. Her hos AltErTysTys.dk har vi lige det du søger. Om den skal være med blonder, bundløs eller noget helt tredje, så har vi tusserne og BH-sættet til dig.

Du skal ikke være bekymret for om naboen finder ud af hvad du har bestilt, når du modtager en pakke fra os. Alt er nemlig helt diskret, både navn og indpakning. Har du brug for hjælp til hvad du skal vælge eller anden form for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.