Viser alle 7 resultater


Forfør den du elsker eller den du elsker at dyrke sex med, med et frækt kostume. Vi ved hvor stor betydning, det rette outfit kan have.
Vi har et udvalg specielt til dig, der ønsker at gøre aftenen lidt frækkere.

Vi har kostumer i mange forskellige størrelser og udtryk. Fuldend dit nye kostume med et par frække strømper og stiletter, måske et par lange øjenvipper og du er klar til en aften, der står i forførelsens tegn. Læs mere

-30%
DKK 250,00 DKK 175,00
-50%
DKK 115,00
-49%
DKK 395,00 DKK 200,00
-25%
DKK 449,00 DKK 335,00

Rollespil og fræk leg

Har du nogensinde haft en fræk fantasi, mener sådan rigtig forbudt? Måske en drøm om at være en anden for en stund. Gør drømmen til virkelighed med et kostume og lad legen begynde med det samme. Med et frækt kostume, kan du være lige den du vil være. Mange der leger med rollespil, nyder friheden i at være en anden eller forestille sig en bestemt situation.

Forstil dig dette: du hopper i et frækt stuepige kostume. Din partner sidder hjemme i stuen. Lad som om, at I befinder jer på et hotelværelse, hvor der pludselig kommer en fræk stuepige ind af døren og begynder at gøre rent. Du har iført dig de selvsiddende strømper der fulgte med i pakken med kostumet. Du tilføjer selv en fjerkost og et par stiletter for at gøre det ekstra livagtigt. Alene det kan puste helt nyt liv i et parforhold.

Det kunne også være, du var klar til en eftersidning i et frækt skolepige kostume eller uniform, som det også kaldes. På med de hvide strømper, ternet skørt og rottehalerne. Det er da frækt ikke? Du kan tilføje et par sorte briller og illusionen om en skolepige er fuldendt, måske en slikkepind eller et æble?

Fælles for alle frække kostumer er dog det letpåklædte stykke tøj, som du ifører dig. Så snart du du har iført dig det, vil du føle dig meget mere sexet. Du kan både have kostumet på med eller uden trusser – gerne med et par frække strømper, f.eks. selvsiddende eller til hofteholdere.

Er frække kostumer kun til sexleg?

Det korte svar er NEJ! Kostumer er populære i mange forskellige sammenhænge, og ikke kun de seksuelle. Okay, vi kan hurtigt blive enige om, at de fleste tilfælde er det seksuelt, MEN kostumer er også meget populære f.eks. til karneval, fastelavn eller maskebal. Det havde du nok ikke tænkt over? Men JO! Særligt når der er karneval er frække kostumer et hit. Det er både den frække sygeplejerske, skolepige uniform eller stuepige kostume.

Også i swinger miljøet er kostumer populære, særligt heldragter eller Catsuits, som de også bliver kaldt. De fleste kostumer er i størrelserne small til xlarge, men nogle er også i onesize, de kan dog strække sig i størrelsen, således de passer til dig og de sidder stadig perfekt. 
Alle vores Catsuits kostumer er bundløse, dvs. der hul ved skeden, så du kan have dragten på under sex, ret frækt ikke?

Vi forstår godt, at det kan være svært at vælge hvilket kostume du skal købe. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt, du kontakter blot en af vores søde medarbejdere og så hjælper vi dig, med de spørgsmål, som du måtte have.

Ingen siger du skal nøjes med kun et kostume. Afsæt en weekend i kærlighedens tegn og lad fantasien få frit spil med rolle spil og frække kostumer, I vil med sikkerhed vågne mandag morgen med fornyet energi.

Bedre sex med kostumer?

Har man bedre sex, når man bruger et frækt kostume? Det kan der være delte meninger omkring. Vores erfaring siger dog, at når først døren er åbnet til en verden fuld af seksuelle muligheder, bliver den bestemt ikke lukket igen. Med andre ord, JA sex er bedre med sexlegetøj eller tilbehør som f.eks. kostumer. 

Hvordan kan det så være tænker du måske. Jo det bunder ofte i, at lige så snart du ifører dig et frækt kostume, så vil du føle dig mere sexet. Din partner kigger på dig med store øjne og du føler dig måske mere tiltrækkende. 
I lever jer hurtigt ind i en fantasi, der sætter fut under din sexappeal. 
Flere undersøgelser viser faktisk, at nu mere legende et sexliv i har, nu længere vil i blive sammen.

Frækt lingeri og kostumer er et must i et hvert parforhold hvis du spørger os. Har I været sammen i mange år og skal pustes nyt liv i soveværelset? Her er kostumer en perfekt mulighed for at blive forelsket på ny. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende i begyndelsen, at hoppe i et frækt kostume, men når først du ser dig selv, hvor fræk du ser ud og ikke mindst ser din partners reaktion, tager du aldrig kostumet af igen.

Hvorfor skulle kostumer give et bedre sexliv?

Det er måske ikke altid selve kostumet i sig selv, der er med til at give jer et rigere sexliv. Det handler ofte om, at I taler sammen om hvilke fantasier I har og hvad der tænder jer. Når man kommunikerer som par, så kommer man tættere på hinanden. Jo tættere jeres parforhold er, jo bedre sex. I kender hinanden indgående og I tør eksperimentere.

Vores erfaringer fortæller os, at så snart man investerer i sit sexliv, så sker der en positiv udvikling. Det samme gør sig gældende, når man springer ud i at bruge kostumer eller sexlegetøj. Ikke nok med, at det er sundt at dyrke sex, så bliver man også gladere af, at blive tilfredsstillet seksuelt. 

Hvilke kostumer findes der?

Udvalget af kostumer er igennem årene blevet større og større i takt med flere ønsker et sjovere eller mere udfordrende sexliv. Rollespil er noget af det frækkeste der findes og kun fantastisen sætter grænser. Når du først har købt dit første kostume, garanterer vi dig, at du kommer tilbage efter flere. Det er den frækkeste måde at få nyt liv i sexlivet på. Det ønsker vi alle da?

Der findes mange forskellige slags kostumer, f.eks. et skolepige kostume eller sygeplejerske, som nok er de to mest populære kostumer vi sælger. En fræk stuepige er heller ikke vejen, eller måske en heldragt i blonde, der er fræk uden at afsløre for meget. 
Hos os har vi kun de bedste kostumer til dig, til den billigste pris. 
Er du stadig i tvivl om du skal have et kostume? Nej vel? Hop ind og kig de forskellige kostumer vi har igennem, er du i tvivl om noget, kontakt os endelig. Det er det vi her for.

Rigtig god kostume jagt!

Tilføjet til indkøbskurven