Viser alle 9 resultater


Er du på jagt efter et par frække strømpebukser til at fuldende en forførende aften med din partner, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos os har vi frække strømpebukser og selvsiddende strømper til enhver lejlighed. Sexet lingeri giver dig en følelse af at være endnu mere sexet og selvsikker.

At føle sig sexet og fræk er en følelse, der starter indeni dig selv. Men et par frække strømpebukser i fiskenet eller elegante blonder, hjælper helt sikkert. Find vores udvalg nedenfor, er du i tvivl om størrelsen eller pasformen skal du endelig bare kontakte os. Læs mere


Føl dig mere selvsikker med frække strømper

Vi kender det alle sammen, det er fredag aften, du kigger på uret, klokken er 20.30 og det begynder at krible i fingrene. Nu skal der ske noget, men hvad? Du finder straks telefonen frem for at bladre telefonbogen igennem, hvem skal du ringe til? Hmm, måske Susanne har tid til en tur på bar, du kunne bare godt nyde en espresso martini. Susanne er klar, og nu skal du se at komme i tøjet.

Du vil gerne være sexet, for i aften skal der scores. Du finder hurtigt din lille sorte kjole frem, hopper i den, men det er som om der mangler noget. Nå ja! De frække strømpebukser. Du hiver de nye sorte blonde strømpebukser frem, som du lige har købt. De er bundløse, du overvejer et kort sekund om du skal lade være at tage trusser på.

Det kunne være sådan det skete. Sådan du bruger dine frække strømpebukser. Udvalget i frække strømper og strømpebukser er bredt og det kan være svært at vælge. Skal de være i net? Skal de være helt sorte? Eller måske i blonde? Uanset hvilke du vælger, har vi strømpebukserne til dig.

Det frækkeste lingeri er bundløst

Hvad er nu det for noget? Strømpebukser er også under den kategori der hedder lingeri. Lingeri betyder det du har indenunder og det kan man sige strømpebukser også er. Vi har mange forskellige slags frække strømpebukser og de fleste er bundløse.

Hvad betyder bundløse egentlig? Bundløse er en betegnelse for, at der ingen ’bund’ er. Det vil sige der er hul i strømpebukserne ved vagina, der gør, at du kan have strømpebukserne på under sex – frækt ikke?

Du kender det sikkert godt. Din partner og dig har sendt hinanden hede blikke hele aftenen og I kan ikke længere holde jer fra hinanden. I nærmest flår tøjet af hinanden - det kan simpelthen ikke gå hurtigt nok.  

Da I når til strømbukserne husker I på, at de jo heldigvis er bundløse. I mærker hinanden og har det mest fantastiske samleje - med strømpebukserne på. Det føles ekstra frækt og lidt forbudt. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at I skal have sex i noget frækt lingeri. 

Brug de frække bundløse strømpebukser til en tur i byen med din partner og lad fantasien få frit spil under middagen.

Er du swinger?

Som ny eller erfaren i swinger miljøet er det vigtigt at føle sig sexet og ikke mindst selvsikker. Du som erfaren swinger kender om nogen, vigtigheden af dette.

Især frække strømpebukser eller selvsiddende strømper, kan få os kvinder til at føle os ekstra sexede og forførende. Det gode ved de fleste strømpebukser her på siden, er at de er bundløse. Det gør dem ekstra fordelagtige at have på som swinger hvor tiden ikke skal bruges på at tage strømpebukser af og på.

Med et par frække strømpebukser er du også mere klædt på, men stadig med adgang til dine kostbare dele. Prøv med et par selvsiddende netstrømper sammen med en fræk lingeri kjole og et par stiletter, eller blot et frækt sæt undertøj.

Er du erfaren swinger og foretrækker du at gå næsten nøgen rundt vil et par blonde strømpebukser og et par stiletter være ideel til dig.

Lave priser på frække strømper

Hvem siger, at det skal koste en bondegård at købe frækt lingeri? Ikke os i hvert fald! Vi synes alle fortjener at føle sig sexet, hvorfor vi sælger vores frække strømper og strømpebukser til Danmarks laveste priser.

Du kan være helt rolig, kvaliteten er der ikke sparret på. Måske du har været i en af de finere lingeri forretninger og set de mest sexede strømpebukser i blonde, dem skal du have tænker du, lige indtil dine øjne fanger prisen! WHAT?! 500 kr.! Straks tror du alle steder er sådan og måske det afholder dig fra at kigge efter andre sexede strømpebukser.

Det synes vi er utrolig synd, derfor skal du ikke snydes for gode priser! Så kan du måske endda få 2-3 par mere for samme pris som et par strømpebukser i en lingeri forretningen.

Mange modeller, mønstre og størrelser

For at have strømper og strømpebukser for enhver smag, er det nødvendigt at have et bredt udvalg. Derfor finder du både strømpebukser i helt sort, med blonde, med mønstre eller noget helt fjerde. Du finder også vores strømpebukser i mange forskellige størrelser. Vores kvindekroppe er ikke ens, hvorfor vi har mange forskellige pasforme og størrelser.

Har du meget lange og tynde ben, vil du måske ikke kunne passe selvsiddende strømper oppe. Du vil simpelthen ikke kunne holde dem oppe og så går det frække jo af? Her vil vi klart anbefale et par strømpebukser eller bruge en hofteholder.

Er du lidt større, f.eks. L eller XL, skal du gå efter de strømpebukser der findes i størrelser, her vil en ONESIZE ikke sidde ordentligt.

Med mange muligheder, kommer mange spørgsmål og heldigvis er vores kundeservice nogle af de sødeste, som gerne guider dig til at finde de strømper eller strømpebukser der passer til dig.

Forfør din partner med frække strømpebukser

Forstil dig dette: dig og din partner skal ud at spise, du tænker i aften skal han have en oplevelse han sent vil glemme! Du tager dine nye bundløse strømpebukser på og lader trusserne blive i skuffen, men nævner ikke noget til ham før I sidder midt i hovedretten.

Pludselig visker du i hans øre ’jeg har ikke trusser på og mine strømpebukser er bundløse’. Maden kan ikke spises hurtigt nok og I når dårligt nok ud i bilen før han hiver din kjole op og begynder at pirre dig på den frækkeste måde.

Tilføjet til indkøbskurven