Viser alle 18 resultater

Leder du efter frække kjoler til forførelse eller selvforkælelse? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er til den elegante, sexede, udfordrende eller kinky stil, så har vi kjolen til dig. Frækt lingeri sammensat med et par frække strømpebukser er noget, der rykker på enhver kvindes selvtillid og vil med sikkerhed sætte gang i en fræk og forførende stemning.

Vi har mange sexede kjoler, både elegante chemiser, netkjoler, blondekjoler i forførende designs, som fremhæver de kvindelige smukke kurver. Pift looket op med forførende masker og frække selvsiddende strømper. Vores frække kjoler og chemiser er tætsiddende, korte og strammer de helt rigtige steder. Du vil med garanti se helt uimodståelig ud i en fræk kjole. Læs mere


Frække kjoler – Det burde alle kvinder eje

Hvis der er noget, der giver os kvinder selvtillid og får os til at føle os sexede, så er det frækt lingeri og frække kjoler. Der er noget over sådan en lille sag, som giver et boost til selvtilliden. Vi ser frække ud, og vores kvindelige former er fremhævet på bedste vis.

Hos Altertystys.dk er vi vilde med at hylde den kvindelige krop, og vi går op i, at kvinder skal føle sig sexede og komfortable i deres egen krop – uanset hvordan den ser ud. Og hvilken bedre måde at fejre kvindekroppen på end at iklæde sig en fræk kjole, som sætter fokus på de vidunderlige feminine former. 

Er det forførelsens kunst, du har planer om at udføre? Så er det bedste redskab frækt lingeri. Det gælder også frække kjoler og frække strømpebukser. Din partner vil uden tvivl elske dig for at iføre dig en fræk sag – kun for hans eller hendes skyld.

Forfør kæresten

Forestil dig, at du og din kæreste ligger foran fjerneren en onsdag aften. Men du har faktisk lyst til at lave noget helt andet, så du går ind på soveværelset og iføre dig den frækkeste kjole, du kan finde, sammen med et par sexede selvsiddende strømper. Lige pludselig står du i døråbningen ind til stuen, og din kæreste får øje på dig.

Han kigger lige en ekstra gang for at være sikker på, at han ikke ser syner. Straks ændrer stemningen sig, og du kan se, hvordan han emmer af både liderlighed og kærlighed. Der er ingen tvivl, om at frække kjoler er et must have i enhver kvindes klædeskab. 

Der er mange fordele ved sexede kjoler og her er nogle af dem: De booster selvtilliden, de fremhæver den kvindelige figur, de skaber en sexet stemning, de er oplagte til forførelse, din partner vil elske dig for det og så kan du bruge dem som natkjole eller fræk udklædning.

Hvornår skal du hoppe i en fræk kjole?

Mange har den formodning, at frække kjoler hører til swinger miljøet eller det sexede rollespil. Vores frække kjoler går fantastisk til både swinger klubben og rollespillet, så kan du også bare trække i dem, hvis du har lyst til at gøre din partner helt vild i aften.

Én ting er dog sikkert. I en fræk kjole bliver du lokalets midtpunkt – uanset om lokalet er swinger klubben eller soveværelset. Kvinder udstråler i høj grad selvtillid og charme, når de føler sig sexede. Og hvad er bedre end en tætsiddende fræk kjole til at vise kurverne frem?

Med vores frække kjoler er det nemt at få hans puls til at stige og skrue op for den erotiske leg. Når du kigger på udvalget af vores frække kjoler, vil du også se, at det er helt op til dig selv, om der skal efterlades en smule til fantasien, eller om din partner skal tirres maksimalt. Der hører nemlig altid en g-streng med i købet.

Gør det for din egen skyld

Du kan også bare hoppe i en sexet kjole eller chemise for din egen skyld og bruge den som natkjole. De fleste af vores kjoler er nemlig yderst komfortable. Så har du mulighed for at føle dig sexet hele døgnet rundt – også i søvne.

Der er nemlig ikke nogen, der siger, at en fræk chemise kun er til for at please og forføre sin partner. Nej, det er mindst lige så meget for kvindens egen skyld.

At føle sig sexet i sit eget selskab og i sin egen krop er super sundt for sind, sjæl og selvtillid. Vi skal huske at værne om os selv. Det at føle sig sexet og klæde sig frækt behøver ikke være for nogen andres skyld end din egen. 

Sexede kjoler - Vælg den, der passer til dig

Det er vigtigt at vælge lige netop den frække kjole, som passer til dig. Du skal føle dig tilpas og sexet, frem for alt andet. De fleste af vores frække kjoler er lavet i et elastisk materiale, så du ikke behøver tænke over størrelsen. Nogle af vores kjoler er endda så elastiske, at de kan strække sig fra en str. Small til large.

Er det ikke størrelsen, har vi også frække kjoler i plus size, så du rigtig kan vise formerne frem. Du behøver heller ikke vurdere på forhånd, om din nye frække kjole skal matches med et nyt sæt lingeri. Til de fleste af vores frække kjoler hører der nemlig en g-streng med. Du kan også matche vores frække kjoler med et par netstrømper eller selvsiddende strømper med blonder. 

På nogle af vores frække kjoler er stropperne justerbare, så de er ekstra behagelige at have på under sex. Her er det selvfølgelig endnu frækkere, hvis du dropper g-strengen og bærer kjolen uden lingeri. Så har han frit udsyn til både bryster og vagina. Det skal nok få ham op at stå hurtigt! Vores frække kjoler er også lækre som en erotisk natkjole.

Fra elegant chemise til kinky netkjole

Hos Altertystys.dk har vi mange forskellige kjoler. Og det er helt bevidst. Vi ved nemlig, at kvinder har meget forskellig smag, når det kommer til frække kjoler. Ligeledes kan valget også komme an på anledningen.

Måske skal du bruge en elegant, romantisk og forførende chemise til at overraske din kæreste? Eller så skal du have fat i en kinky og udfordrende netkjole, når du skal være en magtfuld og sexet dominatrix overfor din slave. Som du kan se, er der altså lidt af hvert at vælge mellem.

Ligeledes har vi forskellige materialer og mønstrer, som også være især udstråler noget forskelligt. F.eks. er blonder og satin-lignende stof kendt for at have et romantisk og feminint look, hvor net og cutouts giver et mere dirty og dristigt udtryk.  

Frække kjoler gør det nemmere at forføre ham

Har du også brug for at føle dig dét mere sexet i aften? Har du brug for en dag, hvor du ved, at alt han kan tænke på er, hvordan du ser ud i den gennemsigtige kjole, du sendte et billede af, lige da hans arbejdsdag begyndte? Når du skal forføre ham, så husk, at farven på din frække kjole kan gøre dig mere attraktiv, end du lige går og forventer.

Det er bevist, at rødt tøj giver en større seksuel tiltrækning end andre farver. Selv visse insekter bliver helt røde, når de skal parre sig, imens chimpanserne også får røde bagdele, når de skal i gang med at yngle. Og har du aldrig hørt om den frække røde kjole, som han slet ikke kunne få øjnene fra på baren?

Farven rød kalder på opmærksomhed, og derfor er din frække røde kjole også bare dét mere sexet. Sort er det mystiske, det sexede og det elegante. For rigtig mange symboliserer sort sex. Det er her den klassiske frække sorte kjole kommer ind i billedet – bare i lidt en mere vovet udgave.

Chemiser til rollespil og forførelse

Er du på udkig efter et outfit, der vil gøre din partner liderlig på et splitsekund? Så er en chemise et rigtig godt bud. Modsat det meste frække undertøj, overlader chemiser alligevel en smule til fantasien.

Men også kun lige nok til at pirre din partner, så han slet ikke kan vente med at rive kjolen af dig, så han kan se og mærke på din flotte krop. Mange synes også at det er rigtig frækt at beholde kjolen på under sex.

Der er en form for vildskab i det med at gå i gang med sex, før man overhovedet har nået at få tøjet af. Det vidner om lidenskab og begær, hvilket er enormt ophidsende. 

Måske lidt dominans?

Du kan også bruge sexede kjoler i forbindelse med rolleleg, magtspil og udklædning. Her kan du f.eks. vælge en mere udfordrende kjole med cutouts eller en helt gennemsigtig net kjole og lege kinky dominatrix. Så mangler du bare en mystisk og dragende maske og en pisk eller et par håndjern i hånden.

Så er du klar til at dominere din underdanige partner som den magtfulde kvinde, du er. Ligegyldigt om du vil overlade lidt til fantasien med en semi-gennemsigtig chemise med fine blonder eller gå all-in og vise dine bedste attributter frem i en komplet gennemsigtig og udfordrende kjole, har vi det perfekte valg til dig.

Husk at du altid kan pifte ethvert frækt lingeri outfit op med tilbehør, såsom strømpebukser, strømper og masker. Glem heller ikke de frække stilletter, som fremhæver både ben og bagdel. 

Frække kjoler skal ikke koste en formue

Hos Altertystys.dk er det ikke meningen, at din frække kjole skal ødelægge økonomien. Det er meningen, den skal være overkommelig i pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten selvfølgelig. Vores priser på frække kjoler spænder mellem 175 til 275 kroner.

Selvom prisen er lav, er kvaliteten i top, for ingen kvinde vil føle sig sexet i et ”billigt look”. Vi går op i, at alle kvinder skal have mulighed for at føle sig sexet i en fræk kjole eller chemise. Derfor sælger vi heller ikke vores kjoler til overpris, som man ofte ser på markedet.

Dog er materialet i rigtig god kvalitet, så du kan være sikker på både et komfortabelt og flot look. Er du i tvivl om størrelse, pasform eller kvalitet af materiale, er du mere end velkommen til at kontakte os eller tage et smut forbi vores fysiske butik, hvor du har mulighed for at se og røre materialet. 

Diskret levering af sexede kjoler

Din frække kjole bliver også leveret både hurtigt og diskret, så du skal ikke være nervøs for, at kæresten opdager overraskelsen før soveværelset.

Frække kjoler er blevet et hit, og hos Altertystys.dk, kan du købe din frække, sensuelle kjole lige meget, hvad din ønskede pris og tøjstil er. Når du bestiller en fræk kjole hos os, sender vi altid din pakke helt diskret.

Det er ikke kun en diskret levering, vi sender også din pakke lyn hurtigt. Har du spørgsmål eller er du på anden måde i tvivl, er du til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.