Viser alle 7 resultater


Hos Altertystys.dk har vi samlet alle de frækkeste kjoler til dig. Vi har frække kjoler, der er gennemsigtige, frække kjoler med blonder og frække kjoler i net. Så uanset hvilken lækker fetish, der skal udleves i aften, behøver du ikke lede videre.

Vores frække kjoler fås til SU-venlige priser – og de går altid godt med en pirrende BH eller noget vovet lingeri under. Læs mere


Hvornår skal du hoppe i en fræk kjole?

Mange har den forventning, at frække kjoler hører til swinger miljøet eller det sexede rollespil. Imens vores frække kjoler går fantastisk til både swinger klubben og rollespillet, så kan du også bare trække i dem, hvis du har lyst til at gøre din partner helt vild i aften.

Én ting er dog sikkert; I en fræk kjole bliver du lokalets midtpunkt – uanset om lokalet er swinger klubben eller soveværelset. Kvinder udstråler i høj grad selvtillid og charme, når de føler sig sexede. Og hvad er bedre end en tætsiddende fræk kjole til at vise kurverne frem?

Med vores frække kjoler er det nemt at få hans puls til at stige og skrue op for den erotiske leg. Når du kigger på udvalget af vores frække kjoler, vil du også se, at det er helt op til dig selv, om der skal efterlades en smule til fantasien, eller om din partner skal tirres maksimalt. Der hører nemlig altid en g-streng med i købet.

Vælg den kjole, der passer til dig

Det er vigtigt at vælge lige netop den frække kjole, som passer til dig. Du skal føle dig tilpas og sexet, frem for alt andet. De fleste af vores frække kjoler er lavet i et elastisk materiale, så du ikke behøver tænke over størrelsen. Nogle af vores kjoler er endda så elastiske, at de kan strække sig fra en str. Small til large. Er det ikke størrelsen, har vi også den frække kjole i plus size, så du rigtig kan vise formerne frem. Du behøver heller ikke vurdere på forhånd, om din nye frække kjole skal matches med et nyt sæt lingeri. Til de fleste af vores frække kjoler hører der nemlig en g-streng med. Du kan også matche vores frække kjoler med et par netstrømper.

På nogle af vores frække kjoler er stropperne justerbare, så de er ekstra behagelige at have på under sex. Her er det selvfølgelig endnu frækkere, hvis du dropper g-strengen og bærer kjolen uden lingeri. Så har han frit udsyn til både bryster og vagina. Det skal nok få ham op at stå hurtigt!

Vores frække kjoler er også lækre som en erotisk natkjole. Tag den med på et romantisk hotelophold. Så er det helt sikkert, at i ikke forlader hotelværelset.

Frække kjoler skal ikke koste en formue

Hos Altertystys.dk er det ikke meningen din frække kjole skal ødelægge økonomien. Det er meningen, den skal være billig, uden at gå på kompromis med kvaliteten selvfølgelig. Vores priser på frække kjoler spænder mellem 175 til 275 kroner. Selvom prisen er billig, er kvaliteten i top, for ingen kvinde vil føle sig sexet i et ”billigt look”.

Din frække kjole bliver også leveret både hurtigt og diskret, så du skal ikke være nervøs for, at kæresten opdager overraskelsen før soveværelset. Frække kjoler er blevet et hit, og hos Altertystys.dk, kan du købe din frække, sensuelle kjole lige meget, hvad din ønskede pris og tøjstil er.

Frække kjoler gør det nemmere at forføre ham

Har du også brug for at føle dig dét mere sexet i aften? Har du brug for en dag, hvor du ved, at alt han kan tænke på, er, hvordan du ser ud i den gennemsigtige kjole, du sendte et billede af, lige da hans arbejdsdag begyndte?

Når du skal forføre ham, så husk, at farven på din frække kjole kan gøre dig mere attraktiv, end du lige går og forventer;

  1. Det er bevist, at rødt tøj giver en større seksuel tiltrækning end andre farver. Selv visse insekter bliver helt røde, når de skal parre sig, imens chimpanserne også får røde bagdele, når de skal i gang med at yngle. Og har du aldrig hørt om den frække røde kjole, som han slet ikke kunne få øjnene fra på baren? Farven rød kalder på opmærksomhed, og derfor er din frække røde kjole også bare dét mere sexet.
  2. Sort er det mystiske, det sexede og det elegante. For rigtig mange symboliserer sort sex. Det er her den klassiske frække sorte kjole kommer ind i billedet – bare i lidt en mere vovet udgave. Og ligesom sorte vægge kan få et rum til at se mindre ud, lige så vel virker sort tøj slankende. Den sorte farve skjuler lettere overvægt og hermed også usikkerhed og sårbarhed. Det kan få en kvinde til at føle sig bedre tilpas, og jo mere tilpas en kvinde er i sin krop, jo mere attraktiv og sexet, bliver hun også.

De frække sorte kjoler kan med fordel tages med på swinger klubben eller ind i rollespillets og fantasiens verden, da sort også forbindes med følelsen af magt, autoritet og dominans.  Vil du matche både rød og sort, så prøv med en sort kjole og en rød læbestift. Du kan også udleve din vildeste fetish med vores frække kostumer eller et par frække strømpebukser.

Diskret levering

Når du bestiller en fræk kjole hos os sender vi altid din pakke helt diskret. Det er ikke kun en diskret levering, vi sender også din pakke lyn hurtigt. Har du spørgsmål eller er du på anden måde i tvivl, er du til enhver tid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Tilføjet til indkøbskurven