Viser alle 8 resultater

Med corsage eller korsetter får du dobbelt op på lækre fordele. Det er det lingeri der både giver dig en virkelig flot figur under tøjet, og ser også mega lækkert ud, når tøjet ryger af. Enhver kvinde kender den magiske forvandling, der sker, når sportsbh’en skiftes ud med blonder. For selvom en dejlig blød bh kan være rart i hverdagen, så er det også bare rigtig lækkert at føle, at man gemmer på en sexet hemmelighed under tøjet.

Og hvis det skal være ekstra frækt, kan du prøve en corsage eller et korset. Så hvis menuen byder på en fræk aften i erotikkens tegn, kan du kickstarte dagen ved at tage enten en corsage eller et korset på som lingeri. Så er både du og din kæreste – hvis du viser ham, hvad der venter ham, når dagen er omme – godt klar til aftenens frække fornøjeligheder. Men brug det her lækre lingeri med varsomhed, for én ting er helt sikkert: Din partner kommer ikke til at kunne holde sine fingre fra dig, hvis han ved, at du er iført sådan en sag. Vi har et stort udvalg af både corsager og korsetter, så du kan finde din indre sexgudinde frem og forføre din partner. Læs mere

-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00
-78%
DKK 450,00 DKK 99,00

Corsage og korsetter - Kvindeundertrykkelse eller feministisk opgør med fortiden?

Forbinder du corsage og korsetter med undertrykte kvinder, der ikke kan trække vejret? Det er forståeligt. Korsettet har nemlig ikke den mest tiltalende historie. De er blevet anklaget for at forsage både aborter, brystkræft, tuberkulose og skæve rygsøjler.

Rygter går også om kvinder, der får opereret deres nederste ribben væk for at opnå en smallere talje og da den korsetsmalle talje var højeste mode, besvimede datidens kvinder på stribevis, fordi de faktisk ikke kunne trække vejret. Ja, det lyder ikke så godt.

Men faktisk er det kun den sidste, altså besvimelserne, der er belæg for. Vi kan dog ikke komme udenom, at korsetterne har været med til at holde kvinder fast i en rolle som objekter for manden blik.

Korsettet forsvandt

For mens den stramme beklædningsgenstand muligvis fik tidens kvinder til at tage sig rigtig god ud, så kunne de ikke meget andet, når de havde dem på.

Derfor begyndt korsettet da også at forsvinde ud af kvindernes garderobe, da krig betød, at kvinder måtte indtage arbejdsmarkedet.

Så gik det ikke med den manglende bevægelighed og besvimelser på grund af iltmangel. Alligevel er korsetter – og nu også corsager – tilbage som højeste mode.

Korsetter er tilbage i garderoben – nu som fashion statements

Corsage og korsetter har været ude af modebilledet i mange år, men nu er de vendt tilbage. Og det er slet ikke så kvindeundertrykkende, som du måske tror. For moderne korsetter og corsager er nemlig, modsat fortidens, beregnede til at blive set.

Forskellen er altså at det ikke længere er en beklædningsgenstand, der er beregnet til at mase kvindekroppen ind i et uopnåeligt ideal.

I stedet kan det være en magtfuld følelse at bære korsettet eller måske bare en corsage, enten uden på tøjet som et feminint touch til et mere maskulint outfit, eller som en del af et frækt forspil, hvor du er i kontrol. Så hop du bare roligt i en corsage eller et korset. Det er din krop, og du bestemmer, hvad du vil pynte den med.

Corsage eller korset – hvilken passer til dig?

Hvis du vil hoppe i noget sexet og opstrammende lingeri, så kan du vælge imellem både korset og corsage.  Ordene lyder lidt ens, men det er faktisk ikke helt det samme. Korsettet har nemlig stivere, som strammer op omkring både mave, hofte talje og eventuelt bryster.

Den minder altså om fortidens udgave – dens formål har blot ændret sig. Hvis du gerne vil opnå det sexede look fra korsettet, men ikke vil have det helt så stramt, så kan du vælge en corsage. Det er en blødere udgave, som strammer maven op, men ellers tilpasser sig resten af kroppen.

Det kan være lækkert med det helt stramme look, som korsettet tilbyder, men fordelen ved corsagen er, at den stadig ser fræk ud, uden at det bliver alt for stramt. Så hvilken du skal vælge, afhænger faktisk af dig, og hvad du er til. Begge dele skal nok sikre dig en meget positiv reaktion, hvis du vil bruge den som en sexet tilføjelse til forspillet.

Føl dig sexet med corsage og korsetter

Kan du huske den scene i Bridget Jones’ dagbog, hvor hun står i et undertøjsdilemma inden en fest med hendes crush (og chef!) Daniel Cleaver?

Bridget er i tvivl, om hun skal vælge de små og sexede trusser, eller om hun skal hoppe i et par mormortrusser. Argumentet er, at de små, sexede af slagsen vil se godt ud, hvis hun får hevet Daniel med hjem i seng.

Men de andre øger chancen for at hendes mission rent faktisk lykkedes. De former nemlig hendes krop bedre, mens de små ærlig talt ikke gør noget godt for hendes former synes hun. Hun vælger sidstnævnte og opnår succes! Og en smule drilleri fra Daniel på grund af hendes praktiske valg.

Pir din partner med den frække corsage og korsetter

Både en corsage og et korset fungerer rigtig godt til at give din krops naturlige former noget ekstra opmærksomhed. Så du kan sagtens købe den her type lingeri alene fordi, du vil gøre noget godt for tøjet, der skal sidde ud over.

Men det kan også være, at du har en partner, som ville blive begejstret for dit køb. Du kan både tage din corsage på som en del af en sexleg. F.eks. hvis I vil kaste jer ud i SM eller bondage, og du vil træde ind i rollen som ægte dominatrix.

Hvis det er tilfældet, kan du jo passende kombinere din frække corsage og korsetter med sexede masker og et bondage sæt. Så slår I altså lige mobilen over på lydløs og sætter tv’et til at optage ”hammerslag” til senere, for nu er der altså lagt op til et vildt sexmaraton i weekenden.

Sæt din figur i fokus med corsage og korsetter

Fordelen ved corsage og korsetter er nemlig, at de former kroppen virkelig flot og understreger din smukke figur. Det gør de samtidig med, at det se vildt sexet ud.

Du kan faktisk både bruge det her lingeri under tøjet eller som en del af dit outfit; det kan nemlig sagtens fungere som en sexet top til en fest eller uden på en skjorte til daglig. Begge dele er derfor virkelig alsidige, og det er helt op til dig, hvordan du har lyst til at bruge dem.

Én fordel ved dem er dog, at din sexpartner helt sikkert vil kamme over af ren og sker begejstring, hvis han ser dig i sådan en fræk sag. Så hvis du har lyst til at give din kæreste en pirrende overraskelse, eller hvis du selv savner et ekstra frækt pift i sengen, så er både korsetter og corsager et rigtigt godt køb.

Vælg den rigtige størrelse og føl dig fræk hele dagen

Vi har mange forskellige størrelser, så tag dig tid til at vælge det, du tror passer dig bedst. Bestil eventuelt flere størrelser, så du kan prøve dem derhjemme.

For ligesom med alt andet undertøj er det vigtigt med den rette størrelse, når du skal vælge et korset eller en corsage. Det skal nemlig sidde godt, så du får det lækre, stramme look, men det skal heller ikke sidde så stramt, at det ligefrem er ubehageligt.

Anfald af besvimelse på grund af for stramme korsetter skal gerne høre fortiden til. I dag handler det at bruge korset eller corsage nemlig om at give styrke til kvinder og deres krop. Derfor er det også vigtigt, at du føler dig komfortabel i dit valg af lingeri hele dagen, hvis du altså bruger det under dit tøj.

Vi er klar til at hjælpe dig med dine corsage og korsetter

For selvom din kæreste sandsynligvis glæder sig til at pakke din krop ud af den her pirrende indpakning, så skulle han jo også gerne nå at nyde synet, inden du selv er træt af de stramme klæder.

Så husk, at korsetter og corsager er til for, at du skal føle dig lækker. Både med og uden tøj på. Så vælg noget, der sidder komfortabelt, så du ikke ender med at føle dig indespærret i stedet for.

Skulle du have spørgsmål eller være i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller møde op i vores fysiske butik.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.