Viser alle 15 resultater

Er du klar til at se uimodståeligt fræk ud i en forførende chemise- eller babydollkjole? Eller er du på udkig efter en af disse sexede sager, som gave til din kæreste? Du er i hvert fald kommet til det rette sted. Babydolls og chemiser er nogle af de mest populære modeller, når det kommer til sexet lingerie. Bliv en ekspert i forførelsens kunst med en af vores flotte underkjoler. Vi garanterer, at det hurtigt bliver hedt, når man ifører sig noget så pirrende.

Vi har, her hos Altertystys.dk, gjort det nemt for dig at finde den rette model til dine behov. Er du på udkig efter en gave til din kærester, eller elsker, så hjælper vi dig med at finde frem til det rigtige valg. Spænd hofteholderen og tag dine frække strømpebukser på, og gå på jagt efter den chemise eller den babydoll, der kan afsløre dine beskidte tanker. Læs mere.


Hvad er en Chemise?

De fleste bliver i tvivl om hvad forskellen mellem en babydoll og en chemise egentligt er, og det kan vi godt forstå! Det sexede undertøjs legeplads, er lige så stor, som den er fræk, så vi vil her navigere dig rundt i de forskellige designs og typer. Chemisen er en sensuel tætsiddende kjole med små feminine stropper. Den kan have mange længder, men dens snit skærer typisk over knæet.

Alle vores designs har en komfortabel pasform. Når en underkjole skal smyge sig tæt om kroppen, skal den være i et behageligt og elastisk materiale, der giver bevægelsesfrihed. Denne type lingerie-kjole har et sofistikeret og klassisk udtryk og den burde helt sikkert være et fast sortiment i enhver kvindes klædeskab.

Med bløde blonder og elegante detaljer kan denne type lingerie gøre enhver, der får lov til at se dig i den, nyforelsket og lysten. Den er perfekt til romantiske anledninger og sensuelle sexlege, men i dag har chemisen udviklet sig så meget, fra det traditionelle design, at den også er et populært valg, hvis man vil gøre en vild aften endnu vildere. Fælles for denne type er, at kjolen sidder tæt til kroppen, og derfor fremhæver den de kvindelige former på en meget forførende måde. 

Chemisens historie

Vidste du, at chemisen faktisk er dateret helt tilbage til middelalderen? Dengang var underkjolen en unisexbeklædning brugt under kjoler og rober, for at beskytte mod snavs og sved. Chemisen bliver for første gang nævnt, som moderigtigt undertøj, i forbindelse med den franske dronning - Marie Antoinette.

Vi har hørt om hende, som den sidste dronning af Frankrig, der blev henrettet ved guillotinen under den franske revolution. Frem til 1820érne er den det eneste undertøj, der bruges af kvinder, men her dukker undertøj i to dele op, og det bliver et hit!

Hvordan blev chemisen så til den sexede beklædning, vi kender den som i dag? Den gjorde et comeback i 1940’erne, og blev brugt sammen med hofteholdere og selvsiddende strømpebukser - så blev det hele pludseligt meget mere sexet! Fra 1940 og frem har denne klassiske underkjole fulgt med moden, og findes i dag i mange forskellige udtryk. Du finder med garanti en chemise, der har den stil, du ønsker. Om det er moderne og dominerende, eller klassisk og erotisk. 

Hvad er en babydoll?

Babydoll-designet har ligeledes tynde, feminine stopper, men derudover skiller den sig ud på næsten alle andre parametre. Denne model sidder ikke tæt til kroppen, men er kendt for dens klædelige A-form. Den fremhæver frækt dine bryster, enten med et snit lige under, eller med et snit hen over brysterne.

Herfra falder stoffet løst og kælent ned over din krop, ofte med et gennemsigtigt stof, der både viser din krop frem, og skjuler den på en pirrende måde. Den er typisk også kortere end andre underkjoler, med et snit lige under ballerne, eller over, hvilket med garanti kan få din udkårne til at miste besindelsen. Denne type underkjole har ofte en indbygget BH, hvilket giver dine bryster et flot løft.

Den er det bedste fra begge verdener - Et undertøjssæt sammen med en forførende kjole. Kjolens stil er den perfekte kombination af cute og sexy - Uskyldig og forførende. Babydolls er med garanti en kjole, der kan tænde op under din kæreste og give jer en hed aften. Den er også kendt for at være lavet af forskellige materialer, der falder blød og smukt fra brystet og ned. Modellen er ofte lavet i satin eller chiffon, og ret ofte er stofdelen gennemsigtig. Afslørende og klædeligt på samme tid.

Babydolls historie 

Det er ikke al historie, der er spændende, men historien om sex og sexet undertøj? Det er en historietime, du kan skrive os fra Altertystys.dk op til! Og babydoll-kjolens historie er bare fantastisk. Helt præcist stammer modellen tilbage fra 1942, under anden verdenskrig, og den så dagens lys på grund af stofmangel!

Ja simpelthen, vi kan i dag nyde denne uimodståelige sag, fordi der ikke var nok stof til at gøre den længere. Kvinden bag designet hedder Sylvia Pedlar og hendes design forblev populært op gennem 50’erne og 60’erne. Dengang brugte man den frække babydoll sammen med små luftige shorts, måske kan du huske scenen fra Grease, hvor alle pigerne har sleepover? Der har vi babydoll-outfittet i sit klassiske design.

I 60’erne begyndte shortsene langsomt, at blive udfaset med trusser, og i dag ser vi ofte den sexede kjole med g-streng eller slet ingenting. Denne type er nemlig perfekt til at gå trusseløs i, netop på grund af dens uskyldige - ikke så uskyldige - udseende. Kombinér den med selvsiddende strømper for et endnu mere, sød-møder-sexet look. Denne kjole efterlader en smule til fantasien, men naturligvis ikke for meget.

Hvad er forskellen på en chemise og en babydoll?

Vi håber, du er blevet klogere på begge kjoler, men er du stadig i tvivl, om hvilken en du skal vælge - så tag dem begge to! Eller læs videre for at få mere information om fordelene ved begge modeller. Ingen tvivl om at begge kjoler kan bruges til både romantik, frække fantasier, i swingerklubben, til BDSM og til alt derimellem, men de har alligevel nogle fordele begge to, som adskiller dem fra hinanden.

Chemisen er super alsidig grundet sin tætte pasform. Den kan både bruges som sexet top, når du skal i byen, og mange modeller har også en body-shape effekt, der gør den genial som underkjole. Er din flotte aftenkjole lidt for afslørende? Så er denne type underkjole et mirakel, og sikke en overraskelse din udkårne får sig, når de tager kjolen af dig. Win-win.

Babydoll-modellens store fordel er, at den simpelthen klæder alle kvinder. Du skal overhovedet ikke bekymre dig, om den nu klæder din kropsform, for det gør den bare. Alle kvinder ser bare lækre, sexede og pisse frække ud i denne type kjole. En af de største fordele med den løse A-form, er at den er mega sexet, men samtidigt dækker de områder, vi kan være lidt usikre omkring. Alle kvinder og alle maver er smukke, men vi kender alle til dage, hvor vi ikke lige føler os selvsikre, og der er babydoll-modellen simpelthen guds gave. 

Sød og sexet med babydoll? Elegant og fræk med chemise?

Hvad har du lyst til at udstråle, næste du hiver den heldige vinder med ind i soveværelset? Vores temperament kan skifte fra gang til gang, når vi har sex, og derfor er det spændende at klæde sig efter vores følelser. Powerful dominatrix? Erotisk og sensuel? Uskyldig og underkastende? Det er helt op til dig. Brug din chemise til fransk erotik. Rød læbestift, levende lys og dæmpet belysning.

Du kan emme af mystik og drive din partner til vanvid. Du kan også kombinere din frække kjole med håndjern, pisk eller noget helt tredje fra vores BDSM-afdeling og udforske din mere dominante side. Den pirrende babydoll er perfekt til at spille uskyldig med. Måske skal du være din partners beskidte tjener for en aften. Forestil dig, at du kalder på din kæreste inde fra soveværelset.

De træder ind af døren, os så sidder du der, iført en lækker babydoll, knælende på gulvet, i ægte Fifty Shades of Grey- stil. Den gør sig også perfekt til en sensuel aften i erotikkens tegn. Tænd op for de levende lys, og oplev en aften med dybe lange kys og hed elskov. Brug vores forspilsguide, hvis du vil prøve noget nyt. En god massageolie er også en must til en aften med forkælelse.

Forfør din kæreste

Sexet lingeri er perfekt, hvis du vil forføre din kæreste. Alle elsker at blive taget med storm, og specielt i et parforhold, kan sex blive lidt ensformig med tiden. Både chemisen og babydolls er perfekte til at pifte sexlivet lidt op med. Overrask din partner, iført en af disse sexede underkjoler, og se din kæreste falde bagover.

Gå rundt med dit forførende outfit, under tøjet og chokér din kæreste, når du klæder dig af om aftenen. Vi garanterer, at deres øjne vil lyse af begær. Hvorfor ikke pirre din partner hele dagen, mens de er afsted? Lav et sexet puslespil af billeder! Start med at sende et closeup billede af kjolens kant og dit lår. Derefter, et billede hvor du trækker lidt op i chemisen, og afslører de selvsiddende strømpebukser, og måske en lille smule af hofteholderen?

Skal det næste være et billede af et af stropperne, der er faldet ned over skulderen? Det kan være lige det, du ønsker, og det kan kun blive vildt, når din partner endelig kommer hjem og er blevet pirret hele dagen. Vores univers hos Altertystys.dk er frækt og det er sexet, og vi er parate til at guide dig til din perfekte sexfantasi.

Hvornår skal man hoppe i sin babydoll eller sin chemise?

Du kan selvfølgelig altid hoppe i din uimodståelige chemise eller din forførende babydoll, men de gør sig også perfekt til specielle lejligheder. Brug dem til at gøre årsdagen, eller månedsdagen, ekstra perfekt. Giv din kæreste en fødselsdag, de sent glemmer, hvor du er den kinky gave, der skal pakkes ud. Iklæd dig den til jul, du kan sagtens være under et juletræ!

Der er mange tidspunkter, som er perfekte til det lidt ekstra erotiske. Du kan også bruge den som belønning ved forfremmelser, gode præstationer, tjenester og meget, meget mere. I stedet for at give middag, kan du give din kæreste det frækkeste sex, i dit lingeri, Har din partner været for optaget af noget andet end dig på det seneste? Fjernsynet? Computeren? Puslespillet?

Hvad end det kan være, der har opslugt dem, så prøv at iklæd dig en kinky babydoll, eller en indbydende chemise, og gå forbi fjernsynet. Kald på dem, når de sidder ved computeren, og når de vender sig om, står du der og ser uimodståelig ud. Stryg puslebrikkerne på gulvet, afhængigt af, hvor langt de er med arbejdet selvfølgelig, og ryd bordet, så du kan hoppe op på det. Pludseligt vil alt andet end dig virke kedeligt, og så er der altså dømt sex!

Skal du købe en sexet lingerikjole til din partner?

En chemise eller en babydoll er en god og sexet gave til din kæreste. Det gælder både hvis det er til en fødselsdag, til under juletræet, eller bare fordi din kæreste er skøn. Begge modeller er også en god ide til en morgengave, hvis det er det, du søger. Er du på udkig efter noget lækkert til din kæreste, men er stadig i tvivl om hvilken en, du skal vælge? Så er vi, her hos Altertystys.dk, parate til at guide dig.

Du kan forsøge at holde lidt øje med hvad din kæreste normalt går i af tøj, og se om du kan ramme deres stil. Du kan også finde den model, du bare gerne vil se din kæreste i. Heldigvis går du ikke galt i byen med hverken en babydoll eller en chemise, da de er et hit hos langt de fleste kvinder. Alle vores produkter fremvises med en udførlig beskrivelse og vejledning, som kan gøre dit valg nemmere - om du shopper til dig selv, eller til din kæreste.

Du er også altid velkommen til at ringe ind til vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med valg af gave, eller valg af lingeri til dig selv. Brug endelig vores størrelsesguide i produktbeskrivelserne, hvis du er i tvivl. Vi bestræber os på, at gøre det så let for dig som muligt, at købe dit lingeri, og dine frække kjoler hos os. Køb din chemise eller babydoll hos Altertystys.dk. Vi garanterer diskret levering af alle vores sexede produkter.

 

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(