Viser 1–32 af 142 resultater

Findes der noget frækkere end den følelse det giver, når du hopper i noget frækt lingeri? Frækt lingeri er lige så meget for din skyld, som for din partners. Føler du dig fræk og sexet, så er du det. Og din udstråling vil helt sikkert afsløre dine beskidte tanker. Har du planlagt at bruge forførelsens kunst, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv?

Gå på opdagelse i et bredt udvalg af frække kjoler og frække strømpebukser, både selvsiddende strømper og bundløse strømpebukser. Så er klokken altså slået sex. Måske du også er til rollespil, eller mangler en sexet udklædning til fastelavnsfesten? Så har vi også et udvalg af flotte og frække kostumer. Du kan finde alt inden for lingeri til kvinder lige her. Læs mere

-17%
DKK 450,00 DKK 375,00
-17%
DKK 450,00 DKK 375,00

Frække kostumer

Obsessive Bunny Kostume

DKK 349,00
-27%
DKK 479,00 DKK 349,00
-25%
DKK 399,00 DKK 299,00

Frækt lingeri til kvinder 

Frækt undertøj er det perfekte redskab til forførelse. Du viser din krop frem og viser dit begær overfor din partner. Hvad mere kan han eller hun ønske sig? Med et forførende bh sæt oser du af sex, og det samme vil stemningen, så snart du træder ind i rummet.

Der er ingen tvivl om, at din partner vil føle sig som den heldigste i verdenen, når du ifører dig sexet lingeri kun for deres skyld. Der findes meget frækt undertøj på markedet. Du kan få frække lingeri kjoler, strømper, babydolls bh sæt, kostumer og catsuits. Der er derfor et bredt udvalg, og uanset hvad du vælger, vil det helt sikkert være en succes. 

Når det kommer til frække kostumer og catsuits, er rollespil og fræk udklædning på menuen. Hvis du hopper i et pirrende kostume for din partner, vil han eller hun garanteret blive fuldstændig forført bare ved synet af dig. Gå på opdagelse i en verden af lingeri til kvinder. 

Catsuits og frække kostumer

Tag det frække lingeri til ’the next level’ og prøv i stedet et catsuit. Et catsuit er en heldragt lavet i samme materiale som meget andet lingeri. Vores catsuits er bundløse, der giver det en ekstra fræk dimension. Med et bundløst catsuit kan du helt sikkert overraske din partner og invitere på en fræk aften. Det nye frække outfit vil hvert fald være noget af en forandring i forhold til din almindelige t shirts.  

Tænder du og din partner på rollespil? Rollespil kan være rigtig frækt, hvis I begge lever jer ind i det. Med et frækt rollespil kan I få lov til at udleve jeres vildeste fantasier, og I kommer tættere på hinanden. Hos os har vi et bredt udvalg i forskellige frække kostumer, som I kan gå på opdagelse i. Gå tilbage til skoletiden og iklæd dig en udfordrende skolepige uniform og lad din partner straffe dig med en eftersidning.

Måske du er mere omsorgsfuld, og en sygeplejerske uniform vil passe dig bedre. Start en fræk leg og spørg om du må tage hans temperatur. Du vil uden tvivl få plusser i bogen. Uanset om det frækt lingeri, et catsuit eller kostume, har vi et, der passer til dig.

Frække lingeri kjoler - chemise, babydoll og negligé

Frække lingeri kjoler er et stensikkert hit, når forførelsens kunst skal udføres. Der er ingen tvivl om, at din partner får svært ved at holde fingrene fra dig, når du står der i en fræk kjole eller et babydolls bh sæt.

Der findes mange typer af frække lingeri kjoler. Du har måske både hørt om chemise, baby doll og negligé? Lige her kan du gå på opdagelse i de tre typer af sexede natkjoler?

Chemise

En chemise er typisk kort, tætsiddende og ærmeløs med små tynde stropper. Før i tiden blev den brugt som underkjole, men i dag er den en af de frækkeste lingeri kjoler. Ofte fås chemisen med blonder og gennemsigtige detaljer, som gør det til frækt undertøj.

Baby doll

En baby doll er også en kort sexy lingeri kjole uden ærmer. Typisk er et babydoll bh sæt eller kjole tætsiddende over brystet og løs under med gennemsigtigt materiale. Den går typisk ikke ned over numsen eller kun lige ned under. Derfor køber man ofte matchende trusser hertil.

Negligé

En negligé er traditionelt set en længere eller helt lang natkjole i let materiale, men i dag fås den i et bredt udvalg. Egentlig refererer ordet faktisk bare til gennemsigtigt tøj til kvinder. Derfor vil du opdage, at en negligé kan fås i mange forskellige farver, længder, materialer og former. 

Gå trusseløs

Når du køber frækt lingeri til kvinder, er det ikke altid at du behøver at huske trusserne. En fordel ved de frække lingeri kjoler er nemlig, at trusser ikke behøver at være en del af outfittet. Du kan nemt iføre dig en fræk chemise og frække strømpebukser, enten bundløse strømpebukser eller selvsiddende strømper, uden trusser er en nødvendighed.

Det gør bare det hele lidt nemmere – og frækkere. Forestil dig, at du lige bukker dig forover, når du skal fremvise dit nye frække outfit. Samtidig så er vejen fra forspil til sex også langt kortere. 

Du kan gå på opdagelse i et bredt udvalg af lingeri kjoler, frække kostumer og babydolls bh sæt. Det vil helt sikkert være noget andet end de gamle og slidte t shirts, du måske normalt sover i. 

Frække strømpebukser og selvsiddende strømper

Strømpebukser eller selvsiddende strømper er næsten et must, når vi snakker frækt lingeri. Det sætter prikken over i’et til ethvert frækt outfit. For det første så fremhæver de og gør dine kvindelige ben længere.

For det andet så sætter de din bagdel i fokus. Nye frække strømper kan være mindst lige så effektive som lingeri kjoler eller frække kostumer. Der er intet som et par selvsiddende strømper eller strømper til hofteholder, som får enhver numse til at se fræk og indbydende ud.

Din kæreste vil uden tvivl sætte enorm pris på at få lov til at se, hvor lækker du er i et par tætsiddende strømpebukser - og så gør det jo ikke noget, hvis de også er bundløse. 

Overrask din partner i frækt undertøj

Frækt lingeri kan pifte ethvert forhold op, og er derfor meget populært blandt par. Hvis du køber frækt nyt lingeri eller et forførende bh sæt, vil du have din partners fulde opmærksomhed. Nogle gange skal der ikke mere til.

Med et bredt udvalg kan du gå på opdagelse i en verden af frække kostumer og andet sexet undertøj, der kan være lige det, I står og mangler i soveværelset. Du kan selvfølgelig også gør aften ekstra fræk med et vibrerende stykke sexlegetøj eller andet pirrende udstyr. 

Prøv også at tage et par selvsiddende strømper på næste gang, du skal ud med din partner. Lad ham eller hende se, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Og lad ham eller hende mærke din bløde hud.

Prøv rollespil med frække kostumer

Synes du rollespil kunne være sjovt og romantisk? Så hop i et frækt kostume eller et catsuit. Der er noget spændende og pirrende ved at lade som om, man er en anden og leve sig ind i en rolle, som er noget helt andet, end den man er til hverdag. 

Find f.eks. et frækt skolepige kostume og lad som om du er en uartig elev, som skal straffes af skoleinspektøren. Er du mere til et stuepige kostume? Så forfør din partner og lad som om, din herre trænger til at få vist, hvordan man gør rent. 

Så ifør dig nye frække outfit og lad jeres fantasi få frit udspil. Det kan være en enkel men effektiv måde at skabe nye pirrende oplevelser sammen. Der er en masse, I kan udforske sammen, og der er et bredt udvalg stort nok til, at I ikke kommer til at kede jer lige foreløbig. 

Sexede lingeri kjoler gør stemningen mere sexet

Skal du forføre din partner eller date? Så hop i et par nye frække strømpebukser og noget sexet lingeri, og mærk hvor meget mere sexet du føler dig. Husk at det smitter! Jo frækkere du føler dig, jo mere vil du kunne forføre din partner.

Uanset om du er den sporty type, den romantiske type eller måske den mere kinky type, så har vi det lingeri eller babydoll bh sæt, der passer til dig og din personlighed. Forstil dig du skal på tredje date med en, du virkelig er vild med. Du ved, at i aften så sker det! I skal have sex for første gang, og intet er overladt til tilfældighederne.

Du hopper i en af de frækkeste lingeri kjoler du ejer og selvfølgelig med et par selvsiddende strømper. Du føler dig allerede som en dronning. og intet kan vælte dig af pinden. Den pirrende del starter allerede, når du tager det frække bh sæt eller lingeri på. Gå på opdagelse i vores udvalg, når du køber frækt lingeri til din date. 

Sexy lingeri er lig med sexy time

En god start når det kommer til forførelsens kunst, er at hoppe i noget sexet. Det er helt op til dig, om det er frække kostumer, lingeri kjoler eller babydoll bh sæt, der pryder din sexede garderobe. Så længe det ikke er gamle t shirts.   

Mærk selv, hvordan stemningen ændrer sig på et splitsekund, når du pludselig står i døråbningen i dit frækkeste lingeri. Temperaturen stiger lige et par grader og I emmer begge af forelskelse og begær. 

Sexet undertøj er altså et af vores bedste bud på at skabe en sexet stemning i soveværelset. Der findes ingen bedre fornemmelse, end når din kæreste er ved at eksplodere af begår ved synet af dig.

Frækt lingeri til swingere

Er du swinger, eller kunne du måske godt tænke dig at gå på opdagelse i swinger miljøet? Så er frækt lingeri et absolut must. Du der er erfaren swinger ved, hvor stor en betydning beklædning har. Det er meget forskelligt, hvor meget eller hvor lidt ’tøj’ en swinger har på.

Nogle foretrækker at være næsten nøgne, kun iført et par frække strømpebukser eller selvsiddende strømper. Andre er mere til frække kostumer. Et catsuit eller en fræk kjole, såsom chemise, med selvsiddende strømper kunne være et rigtig godt bud på det perfekt outfit i swingerklubben.

Især et catsuit er oplagt til dig, der gerne vil ose af sex, men samtidig ikke er helt tryg ved at vise alt for meget frem til at starte med. Lige meget om det er det ene eller det andet, kan du trygt købe det her. Vi leverer lynhurtigt, så du har det med det samme – det hele er naturligvis diskret pakket.

Du køber frækt lingeri hos Alt Er Tys Tys

Da lingeri sidder tæt på kroppen, på de mest følsomme steder, er det vigtigt, at materialet er blødt og lækkert. Det skal være behageligt at have på, og kvaliteten skal derfor være i top. Derfor finder du kun den bedste kvalitet, når du køber bh sæt og frække kostumer hos os.

Uanset om det er en kjole, heldragt, såsom en catsuit, et par frække strømpebukser, selvsiddende strømper eller måske et kostume, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hos os kan du købe frækt undertøj og kostumer til enhver lejlighed. Skulle du have nogen spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Befinder du dig i nærheden af vores fysiske butik i Aarhus, så kom ind forbi, og se vores produkter. Du har naturligvis også altid muligheden for at ringe. Vores kyndige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

 

0
Indkøbskurv
  • Ingen varer i indkøbskurven :(