Viser 1–32 af 163 resultater


Findes der noget frækkere end den følelse det giver, når du hopper i noget frækt lingeri? Frækt lingeri er lige så meget for din skyld, som for din partner. Føler du dig fræk og sexet, så er du det, og din udstråling vil helt sikkert afsløre dig i dine beskidte tanker. Har du planlagt at bruge forførelsens kunst eller har du bare lyst til at forkæle dig selv?

Så tag et kig på vores udvalg af frække kjoler og frække strømpebukser, både selvsiddende strømper og bundløse strømpebukser. Så er klokken altså slået sex. Måske du også er til rollespil eller mangler en sexet udklædning til fastelavnsfesten, så har vi også et udvalg af flotte og frække kostumerLæs mere

Ikke på lager
-19%
DKK 215,00 DKK 175,00
-49%
DKK 295,00 DKK 150,00

Frækt lingeri – forfør din partner

Frækt undertøj er det perfekte redskab til forførelse. Du viser din krop frem og viser dit begær overfor din partner. Hvad mere kan han eller hun ønske sig? Med frækt lingeri oser du af sex, og det samme vil stemningen, så snart du træder ind i rummet.

Der er ingen tvivl om, at din partner vil føle sig som den heldigste kæreste i verdenen, når du ifører dig sexet lingeri kun for hans skyld. Der findes meget frækt undertøj på markedet. Du kan få frække kjoler, strømper og strømpebukser, kostumer og catsuits. Vi er især vilde med frække kjoler og frække strømpebukser.

Der er noget ekstra forførende og feminint over disse typer af sexet lingeri. Derudover er vi også ret store fans af kostumer og catsuits. Her er rollespil og fræk udklædning på menuen. Hvis du hopper i et frækt kostume for din partner, vil han eller hun garanteret blive fuldstændig forført bare ved synet af dig. 

Catsuits og frække kostumer

Tag det frække lingeri til ’the next level’ og prøv i stedet et catsuit. Et catsuit er en heldragt lavet i samme materiale og udseende som lingeri. Vores catsuits er bundløse, der er en ekstra fræk dimension. Med et frækt bundløst catsuit kan du roligt overraske din partner og invitere på en fræk aften. Catsuiten kan du roligt beholde på, det egner sig nemlig til at have på under sex, fordi der hul ved skeden.

 Tænder du og din partner på rollespil? Rollespil kan være rigtig frækt, hvis I begge lever jer ind i det. Med et frækt rollespil kan I få lov til at udleve jeres indre fantasier og I kommer tættere på hinanden, fordi I investerer I jeres sexliv. Hos os har vi et frækt udvalg i forskellige kostumer. Gå tilbage til skoletiden og iklæd dig en udfordrende skolepige uniform og lad din partner straffe dig med en eftersidning.

Måske du er mere omsorgsfuld og en sygeplejerske uniform vil passe dig bedre. Start en fræk leg og spørg om du må tage hans temperatur. Prøv det! Du vil uden tvivl få plusser på bogen. Uanset om det frækt lingeri, et catsuit eller kostume, har vi lige et der passer til dig.

Frække kjoler - chemise, babydoll og negligé

Frække kjoler er ALTID et hit, når forførelsens kunst skal udføres. Der er ingen tvivl om, at din partner får svært ved at holde fingrene fra dig, når du står der i en fræk kjole.

Der findes mange typer af frække kjoler. Du har måske både hørt om chemise, baby doll og negligé? Og hvad er så forskellen på disse tre typer sexede natkjoler?

Chemise

En chemise er typisk kort, tætsiddende og ærmeløs med små tynde stropper. Før i tiden blev den brugt som underkjole, men i dag er det altså blevet til sexet stykke lingeri. Ofte fås chemisen med blonder og gennemsigtige detaljer, som gør det til frækt undertøj.

Baby doll

En baby doll er også en kort sexy lingeri kjole uden ærmer. Typisk er en baby doll kjole tætsiddende over brystet og løs under med gennemsigtigt materiale. Den går typisk ikke ned over numsen eller kun lige ned under. Derfor køber man ofte matchende trusser hertil.

Negligé

En negligé er traditionelt set en længere eller helt lang natkjole i let materiale, men i dag fås den i mange længder. Egentlig refererer ordet faktisk bare til gennemsigtigt tøj til kvinder.  Derfor vil du opdage, at en negligé kan fås i mange forskellige farver, længder, materialer og former. 

Gå trusseløs

Uanset hvad man vælger at kalde de frække kjoler, kan du i hvert fald være sikker på at finde en, som passer perfekt til dig. Vi har flest kjoler i den typiske chemise silhuet, som er mere tætsiddende for at vise de kvindelige kurver frem. Det kan vi nemlig godt lidt!

En anden fordel ved frække kjoler er, at trusser ikke behøver at være en del af outfittet. Du kan nemt iføre dig en fræk chemise og frække strømpebukser, enten bundløse strømpebukser eller selvsiddende strømper, uden trusser er en nødvendighed.

Det gør bare det hele lidt nemmere – og frækkere. Forestil dig, at du lige bukker dig forover, og han har fuldt udsyn til dine forførende nedre regioner. Samtidig så er vejen fra forspil til sex også langt kortere. 

Frække strømpebukser og selvsiddende strømper

Strømperbukser eller selvsiddende strømper er næsten et must, når vi snakker frækt lingeri. Det sætter prikken over i’et til ethvert frækt outfit. For det første så fremhæver de og gør dine kvindelige ben længere.

For det andet så sætter den din bagdel i fokus. Der er intet som et par selvsiddende strømper eller strømper til hofteholder, som får enhver numse til at se fræk og indbydende ud.

Uanset hvilket køn din kæreste har, vil de sætte enorm pris på at få lov til at se, hvor lækker du er i tætsiddende strømpebukser. Og det er jo sjældent en dårlig ting at blive begæret af sin kæreste. 

Overrask din partner i frækt undertøj

Det er onsdag. Dagen har været lang. Du kommer hjem og finder din partner placeret foran tv’et i stuen igen. I hilser lige kort på hinanden, hvorefter du går i køkkenet og begynder på aftensmaden. Du ved allerede nu, at aftenen ender som den altid gør – i hver sin ende af sofaen til noget ligegyldigt TV. 

Forstil dig så, at din partner sidder foran Tv’et i stuen helt opslugt. Du kommer ind i det frækkeste lingeri, du lige har købt, sammen med et par selvsiddende netstrømper, og måske du også er hoppet i et par høje hæle. Med frækt lingeri er det ikke længere bare en almindelig onsdag. Prøv det! Din partner vil elske dig for det. Frækt lingeri kan pifte ethvert forhold op og er derfor meget populært blandt par. 

Prøv også at tage et par selvsiddende strømper på næste gang, du skal ud med din partner. Lad ham eller hende se, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Og lad ham eller hende mærke din bløde hud og pir din partner.

Prøv et rollespil

Synes du rollespil kunne være sjovt og romantisk? Så hop i et frækt kostume eller et catsuit. Der er noget spændende og pirrende ved at lade som om, man er en anden og leve sig ind i en rolle, som man normalt ikke kan relatere til.

Find f.eks. et frækt skolepige kostume og lad som om du er en uartig elev, som skal straffes af skoleinspektøren. Er du mere til et stuepige kostume? Så forfør din partner og lad som om, din herre trænger til at få vist, hvordan man gør rent. Har du en lille dominatrix gemt i dig?

Så ifør dig et sexet og forførende catsuit. Med et par håndjern i den ene hånd og en lille pisk i den anden, vil du hurtigt udstråle dominans og magt. Top det hele af med en sexet maske. Så er looket altså i hus. Der er altså mange muligheder inden for sexy lingeri til kvinder.

Sexet lingeri gør stemningen mere sexet

Skal du forføre din partner eller date? Så hop i et par frække strømpebukser og noget sexet lingeri, og mærk hvor meget mere sexet du føler dig. Husk at det smitter! Jo frækkere du føler dig, jo mere vil du kunne forføre din partner.

Uanset om du er den sporty type, den romantiske type eller måske den mere kinky type, så har vi det lingeri der passer til dig og din personlighed. Forstil dig du skal på tredje date med ham, som du virkelig er vild med. Du ved, at i aften så sker det! I skal have sex for første gang og intet er overladt til tilfældighederne.

Du hopper i det frækkeste lingeri du ejer og selvfølgelig med et par selvsiddende strømper. Du føler dig allerede som en dronning. og intet kan vælte dig af pinden, for i aften skal du forføre ham, som var det hans første gang. Den pirrende del starter allerede, når du tager det frække lingeri. Når du beslutter dig for, hvordan du skal overraske din partner, hvad du vil sige og hvordan du vil agere. 

Sexy lingeri er lig med sexy time

Nogle kvinder har problemer med at lægge op til sex og at turde kaste sig ud i forførelsens kunst. En god start er at hoppe i sexet lingeri. Så skal du altså ikke gøre meget andet end at stå og se lækker ud, før din partner er sprunget på dig. 

Mærk selv, hvordan stemningen ændrer sig på et splitsekund, når du pludselig står i døråbningen i dit frækkeste lingeri. Temperaturen stiger lige et par grader og i emmer begge af forelskelse og begær. 

Sexet undertøj er altså et af vores bedste bud på at skabe en sexet stemning i soveværelset. Der findes ingen bedre fornemmelse end når din kæreste er ved at eksplodere af begår ved synet af dig.

Frækt lingeri til swingere

Er du swinger, eller kunne du måske tænke dig at prøve swinger miljøet, så er frækt lingeri et absolut must. Du som erfaren swinger ved, hvor stor en betydning beklædning har. Det er meget forskelligt, hvor meget eller for lidt ’tøj’ en swinger har på.

Nogle foretrækker at være næsten nøgen, kun iført et par frække strømpebukser eller selvsiddende strømper. Andre er mere til frækt lingeri eller kostumer. Et catsuit eller en fræk kjole, såsom chemise, med selvsiddende strømper kunne være et rigtig godt bud på det perfekt outfit i swingerklubben.

Især et catsuit er oplagt til dig, der gerne vil ose af sex men samtidig ikke er helt tryg ved at vise alt for meget frem til at starte med. Lige meget om det er det ene eller det andet, kan du trygt købe det her. Vi leverer lynhurtigt så du har det med det samme – pakken er selvfølgelig helt diskret.

Køb frækt lingeri hos Alt Er Tys Tys

Da lingeri sidder tæt på kroppen, på de mest følsomme steder, er det vigtigt, at materialet er blødt og lækkert. Det skal være behageligt at have på og kvaliteten skal derfor være i top. Derfor finder du kun den bedste kvalitet, når du køber frækt lingeri hos os.

Uanset om det er en kjole, heldragt, såsom en catsuit, et par frække strømpebukser, selvsiddende strømper eller måske et kostume, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.Hos os kan du købe frækt undertøj og kostumer til enhver lejlighed. Skulle du have nogen spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Befinder du dig i nærheden af vores fysiske butik i Aarhus, så kom ind forbi og se og rør ved vores produkter. Du har naturligvis også altid muligheden for at ringe, og vores søde medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. 

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.