Viser 1–32 af 45 resultater


Findes der noget frækkere end den følelse det giver, når du hopper i noget frækt lingeri?
Frækt lingeri som selvsiddende strømper eller et par bundløse strømpebukser er lige så meget for din skyld, som for din partner. Føler du dig fræk og sexet, så er du det og din udstråling vil helt sikkert afsløre dig i dine beskidte tanker.

Her hos os finder du et bredt udvalg af lingeri og frække kostumer til enhver smag. Overrask fx din partner med et par forførende netstrømper og det frækkeste lingeri. Læs mere

Mest populære kategorier


-30%
DKK 250,00 DKK 175,00
-50%
DKK 115,00
-49%
DKK 395,00 DKK 200,00
-25%
DKK 449,00 DKK 335,00
-38%
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-45%
DKK 445,00 DKK 245,00
-41%
DKK 499,00 DKK 295,00
-41%
DKK 499,00 DKK 295,00

Overrask din partner med forførende lingeri

Det er onsdag, dagen har været lang. Du kommer hjem og finder din partner placeret foran tv’et i stuen igen. I hilser lige kort på hinanden, hvorefter du går i køkkenet og begynder på aftensmaden. Du ved allerede nu at aftenen ender som den altid gør – i hver sin sofa til noget ligegyldigt TV. 

Forstil dig så, at din partner sidder foran Tv’et i stuen helt opslugt. Du kommer ind i det frækkeste lingeri, du lige har købt, sammen med et par selvsiddende netstrømper, og måske du også er hoppet i et par høje hæle. Med frækt lingeri er det ikke længere bare en almindelig onsdag. Prøv det! Din partner vil elske dig for det. Frækt lingeri kan pifte ethvert forhold op, og er derfor meget populært blandt par. 

Prøv også at tage et par selvsiddende strømper på næste gang du skal ud med din partner. Lad ham eller hende se, at du har gjort lidt ekstra ud af dig selv. Og lad ham eller hende mærke din bløde hud og pir din partner.

Catsuits eller et frækt kostume?

Tag det frække lingeri til ’the next level’ og prøv i stedet et catsuit. t catsuit er en heldragt lavet i samme materiale og udseende som lingeri.

Vores catsuits er bundløse, der er en ekstra fræk dimension. Med et frækt bundløst catsuit kan du roligt overraske din partner og invitere på en fræk aften. Catsuiten kan du roligt beholde på, det egner sig nemlig til at have på under sex, fordi der hul ved skeden.

Tænder du og din partner på rollespil? Rollespil kan være rigtig frækt, hvis I begge lever jer ind i det. Med et frækt rollespil kan I få lov til at udleve jeres indre fantasier og I kommer tættere på hinanden, fordi I investerer I jeres sexliv.

Hos os har vi et frækt udvalg i forskellige kostumer. Gå tilbage til skoletiden og iklæd dig en udfordrende skolepige uniform og lad din partner straffe dig med en eftersidning. Måske du er mere omsorgsfuld og en sygeplejerske uniform vil passe dig bedre. Start en fræk leg og spørg om du må tage hans temperatur. Prøv det! Du vil uden tvivl få plusser på bogen. 
Uanset om det frækt lingeri, et catsuit eller kostume, har vi lige et der passer til dig.

Et fantastisk redskab til forførelse

Skal du forføre din partner eller date? Så hop i et par frække strømpebukser og noget sexet lingeri, og mærk hvor meget mere sexet du føler dig. 
Husk at det smitter! Jo frækkere du føler dig, jo mere vil du kunne forføre din partner. Uanset om du er den sporty type, den romantiske type eller måske den mere kinky type, så har vi det lingeri der passer til dig og din personlighed.

Forstil dig du skal på tredje date med ham, som du virkelig er vild med. Du ved, at i aften så sker det! I skal have sex for første gang og intet er overladt til tilfældighederne. Du hopper i det frækkeste lingeri du ejer og selvfølgelig med et par selvsiddende strømper. Du føler dig allerede som en dronning og intet kan vælte dig af pinden, for i aften skal du forføre ham, som var det hans første gang.

Den pirrende del starter allerede, når du tager det frække lingeri. Når du beslutter dig for, hvordan du skal overraske din partner, hvad du vil sige og hvordan du vil agere. 

Den bedste kvalitet til dig

Da lingeri sidder tæt på kroppen, på de mest følsomme steder, er det vigtigt, at materialet er blødt oh lækkert. Det skal være behageligt at have på og kvaliteten skal derfor vær ei top. Derfor finder du kun den bedste kvalitet når du køber frækt lingeri hos os.

Uanset om det er en heldragt, såsom en catsuit, et par frække strømpebukser, selvsiddende strømper eller måske et kostume, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Hos os kan du købe frækt lingeri til enhver lejlighed. Skulle du have nogen spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Befinder du dig i nærheden af vores fysiske butik i Aarhus, så kom ind forbi og se og rør ved vores produkter. Du har naturligvis også altid muligheden for at ringe, og vores søde medarbejer sidder klar tl at hjælpe dig. 

Frækt lingeri til swingere

Er du swinger eller kunne du måske tænke dig at prøve swinger miljøet, så er frækt lingeri et absolut must. Du som erfaren swinger ved hvor stor en betydning beklædning har. Det er meget forskelligt hvor meget eller for lidt ’tøj’ en swinger har på. Nogle foretrækker at være næsten nøgen, kun iført et par strømpebukser eller selvsiddende. 
Andre er mere til frækt lingeri eller kostumer. Lige meget om det er det ene eller det andet, kan du trygt købe det her. Vi leverer lynhurtigt så du har det med det samme – pakken er selvfølgelig helt diskret.

Frække selvsiddende strømper og et par håndjern

Har du først kastet dig ud i frækt lingeri og har lyst til lidt mere, så prøv sexlegetøj. Der findes et hav af forskellige stykker sexlegetøj. Både forholdsvis uskyldige og mere hardcore - der findes noget til enhver smag.

Vi oplever tit, at et par håndjern er et godt føste køb, hvis man ønsker at pifte ens forhold op. De kan bruges drillende og pirrende, men de kan også holde til, at man bliver bundet og ligger og bevæger sig. 

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tag et kig rundt på siden og du falder garanteret over noget, der vil tænde dig. 

Tilføjet til indkøbskurven