Viser alle 9 resultater

Skal din glidecreme kunne mere og andet end blot give en glidende effekt? Så er en varmende glidecreme det helt rette for dig. Med denne type glidecreme får du ikke blot den glatte følelse, men også ekstra stimulering på grund af den varmende effekt. Så kan du rigtig sætte gang i de erotiske lege, hvad end du er alene eller sammen med din partner.

Den varmende effekt giver en ekstra intens stimulering, og kan give dig endnu bedre orgasmer. Du kan bruge den som en almindelige glidecreme og benytte den alene eller sammen med sexlegetøj – så længe den er vandbaseret.

Søger du en anden effekt end den varmende, kan du ligeledes finde gels og glidecreme med vibrerende egenskaber. Derudover finder du også produkter, der giver en enten kølende eller både varm og kølende effekt.

Hos Altertystys.dk kan du altså finde, præcis den stimulering du ønsker, og som kan give dig det lille ekstra skub mod en intens og dyb orgasme. Find den varmende glidecreme eller orgasme gel som du har brug for allerede i dag og nyd et mere stimulerende sexliv. Læs mere


Varmende glidecreme – hvad er det?

En varmende glidecreme giver ikke blot den lækre glatte effekt, som du normalt oplever med en glidecreme. Den giver også en ekstra pirrende effekt på grund af den varmende egenskab. Glidecremen er hurtigvirkende, og du vil umiddelbart efter påføring kunne mærke en effekt. Du fordeler derfor blot den rette mængde på det ønskede område, og lader glidecremen gøre sit.

Efterfølgende kan du nyde et sexlegetøj eller blot din partners fingre på det følsomme område. Den varmende effekt vil både føles skønt i sig selv, men vil også gøre dig endnu mere sensitiv over for stimulering og berøring. Brug den når du skal forkæle dig selv lidt ekstra, eller når du er sammen med din partner.

Ekstra stimulering med varmende glidecreme

Du kan naturligvis bruge den varmende glidecreme, som du gør enhver anden glidecreme. Men du får meget mere, end du gør ved en almindelige glidecreme. Du vil nemlig opleve en ekstra stimulering af det område, du bruger glidecremen. Den er derfor også perfekt, når der skal skrues en smule op for intensiteten i soveværelset, eller der blot skal ske lidt nyt.

En glidecreme med ekstra stimulerende egenskaber er højst sandsynligvis ikke nok i sig selv, hvis du ønsker at opnå klimaks. Men den er en god hjælp på vejen. Den vil nemlig gøre, at den stimulering du bruger, blot føles endnu mere dejligt. Det kan derfor være en god hjælp, hvis du har problemer med at få orgasme, eller bare ønsker at komme hurtigere, bedre eller mere intenst.

Hvordan bruger jeg en varmende glidecreme?

Hvis du har prøvet at bruge en glidecreme før, så ved du hvordan det fungerer. Den valgte glidecreme påføres det område, du ønsker at forkæle, og så er det ellers bare med at komme i gang. Mængden af glidecreme kan være forskellig, og du kan påføre mere, hvis du synes, det er nødvendigt. Hvis du har en glidecreme eller en gel, kan det være, der går lidt tid, før virkningen starter.

Særlig med orgasmegel kan det være, du skal vente et par minutter før den fulde effekt begynder. Her er det vigtigt, at du lige giver produktet lidt tid til at virke, inden du smører mere på. Du kan altid begynde med den mængde du synes eller den, der anbefales af produktet, og se om det er nok til dig.

Pirrende glidecreme til fræk leg

Der findes mange forskellige glidecreme og gels, der kan give dig en ekstra pirrende effekt, der helt sikkert vil gøre jeres leg endnu mere fræk og stimulerende. En varmende glidecreme eller andre former for stimulerende gels kan være en nem og simpel måde, hvorpå du og din partner kan få endnu mere nydelse ud af jeres intime stunder sammen.

Det er naturligvis også en dejlig tilføjelse, når du skal nyde dit eget selskab lidt. Det vil kun give dig en bedre oplevelse, uanset om du helt simpelt bare bruger fingrene, eller om du får lidt hjælp af diverse sexlegetøj. Bruger du sexlegetøj skal du blot være opmærksom på, at den glidecreme du bruger er vandbaseret, og ikke har silikone i.

En ny og spændende oplevelse

Det kan være rart med lidt nyt til den frække leg i soveværelset af og til. Særligt par der har været sammen i længere tid, kan opleve, at lagengymnastikken bliver kørt på rutinen, og måske ikke er lige så spændende, og stimulerende som den var engang. Men bare rolig. Det er der en masse at gøre ved, og den måske mest simple måde er, at introducere en varmende glidecreme eller stimulerende gel til legen.

I kan bruge produkterne, præcis som I ønsker, uanset om det er ved forspil eller under samleje. Derudover kan det måske også vække interessen for at kombinere den lækre glidecreme med et stimulerende sexlegetøj til par. Når først I har fået øjne op for den verden af nydelse, der gemmer sig hos Altertystys.dk, vil I aldrig kede jer mellem lagnerne igen.

Leg med dine sanser

Du kan for alvor lege med sanserne, når du bruger en varmende glidecreme eller en stimulerende gel. Det er derfor også oplagt at tage sanselegen et skridt videre. Derfor finder du også et bredt udvalg af blindfolds og masker. Det er det perfekte udstyr til jer, der vil udforske og eksperimentere med sanseberøvelse. Når du ikke kan se, hvad der forgår, bliver alle dine andre sanser forhøjet.

Det betyder, at alle berøringer vil føles endnu mere intense og gøre legen pirrende og spændende. Du kan selv bestemme, hvor intens legen skal være, og hvor meget eller hvor lidt du kan se. Det er derfor også perfekt at bruge en stimulerende glidecreme eller gel sammen med et blindfold eller en maske.

Varmende glidecreme til sololeg

Det er ikke kun, når du skal lege med din partner, at en varmende glidecreme til sololeg er den perfekte tilføjelse. Det er naturligvis også en god ven, når du skal hygge dig alene. Den varmende effekt vil gøre, at dine egne berøringer føles endnu mere stimulerende. Eller også vil de skønne vibrationer, du mærker fra dit sexlegetøj virke endnu bedre.

Ønsker du en glidecreme eller gel, der har en både varmende og kølende virkning, kan du også finde det lige her. Denne kombination kan være ekstra stimulerende og hjælpe dig med hurtigt at ramme helt plet. Dertil kommer den lækre glidende effekt, du får med i købet, når du vælger en varmende glidecreme. 

Når forspillet skal være intenst

Det er vigtigt at give sig god tid til forspillet. Det er nemlig her lysten og spændingen, for alvor kan opbygges. Brug derfor tiden til virkelig at komme tæt på hinanden og lær din partners krop at kende. Forspillet bliver kun bedre, hvis I udnytter og nyder det i stedet for blot at skynde jer igennem det for at komme til næste del.

I kan måske nyde legen med forspil endnu mere, hvis I bruger en varmende glidecreme. I kan også benytte jer af en af de mange andre stimulerende gels, vi kan tilbyde. Ved at bruge en af disse produkter kan du som både kvinde og mænd opnå en større følsomhed. På den måde vil hver en berøring blive endnu mere intens og stimulerende.

Hjælp til et ekstra stimulerende samleje

Bruger du en kølende eller varmende glidecreme under samleje, vil den virke som en lille ekstra hjælp. Som kvinde kan du smøre den på klitoris og derved få en dobbelt effekt med både udvendig og indvendig stimulering. Bruger I et sexlegetøj samtidig, vil effekten naturligvis være endnu bedre.

Der findes mange forskellige gels og glidecreme med stimulerende egenskaber. Så det kan godt betale sig at prøve flere forskellige. Det gør nemlig, at I kan se hvilke nogle, der passer bedst til jer. Nyder I mest den kølende eller den varmende effekt? Eller er det en vibrerende virkning, der fungerer bedst for jer. Der er kun en måde at finde ud af det på.

Varmende glidecreme og sexlegetøj

Varmende glidecreme er ideel at bruge sammen med et sexlegetøj. Kroppen føles allerede varm, når du rører ved den, hvorfor den varmende effekt ikke vil føles lige så intens, når du er sammen med din partner. Men med et sexlegetøj vil følelsen være ret effektiv. Du skal blot være opmærksom på, at den gel eller glidecreme du bruger, er vandbaseret.

Vandbaseret glidecreme fungerer nemlig sammen med sexlegetøj af silikone. Dette er modsat silikone glidecreme. Silikonen i glidecremen nedbryder silikonen i sexlegetøj. Det samme gælder med sexlegetøj af plastik. Det er derfor det meste sexlegetøj, der tager skade af at blive brugt sammen med silikonebaseret glidecreme.

Vibrerende gel til bedre orgasmer

Hos Altertystys.dk gør vi vores bedste for at kunne tilbyde dig de nyeste og mest smarte produkter til din nydelse. Derfor kan vi også præsentere et udvalg af orgasmegel med vibrerende egenskaber. Skulle dette ikke være nok har flere af de forskellige gels også en både varmende og kølende effekt. Der skulle altså være nok stimulering til at få dig helt op og ringe på ingen tid.

Nogle af de forskellige vibrerende gels er lavet specifikt til kvinder, mens andre kan bruges af både mænd og kvinder. Du kan læse mere om de enkelte produkter og deres egenskaber, når du klikker på dem. Vi er sikre på, at du kan finde en, der matcher dine behov og lyster, så du kan få en endnu mere stimulerende oplevelse, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Hvad kan orgasmegel?

En orgasmegel er en gel til kvinder, der har til formål at give en større følsomhed og intensivere orgasmen. Den er oplagt at bruge på den allerede følsomme klitoris, hvor berøring og stimulering nu vil føles endnu bedre og mere intenst. Men du kan bruge en orgasmegel lige præcis der, hvor du ønsker en større følsomhed.

En orgasmegel er den perfekte følgesvend til dit yndlings sexlegetøj, da den blot vil gøre stimuleringen endnu bedre. Du kan anvende den, når du bruger dit sexlegetøj på dig selv, eller når det er din partner, der har kontrollen over legetøjet. Den kan naturligvis også bruges alene uden sexlegetøj.

Skab en forførende aften

En forførende aften i selskab med din partner starter ofte med tændte stearinlys, frækt lingeri og naturligvis også det rette tilbehør i form af varmende glidecreme eller orgasmegel. Så er I parat til en aften med en masse nydelse for begge parter. Tilføjer i frækt udstyr i form af bondage eller blindfold eller et stimulerende stykke sexlegetøj, er der rigtig mange glæder i vente.

Med en varmende glidecreme kan du få en mere stimulerende oplevelse, end du har prøvet før. Den pirrende effekt fra glidecremen eller gelen vil hurtigt få dig i den rette stemning samtidig med, at den vil gøre dig endnu mere sensitiv overfor berøring. Det er rent win-win.

Glidecreme til alle

Glidecreme kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til at opleve en større nydelse, hvad end der er tale om samleje med eller uden sexlegetøj. Også ved onani kan glidecreme have en stor betydning da alt bare glider lettere med en god glidecreme. Hvilken glidecreme du så skal vælge, er et helt andet spørgsmål.

Måske er en varmende glidecreme det helt rigtige, eller måske skal du have en almindelig vandbaseret glidecreme. Det kan også være, at du har et krav om, at din glidecreme skal være økologisk. Lige meget hvad kan du finde det lige her. Hos Altertystys.dk har vi nemlig udvalgt et bredt sortiment af glidecreme til ethvert behov.

Har du spørgsmål til varmende glidecreme?

Det kan være svært at finde frem til den helt rigtige glidecreme. Også selvom du har indsnævret din søgning til en varmende glidecreme. Derfor står vi også altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til, hvilken varmende glidecreme du skal vælge eller andre spørgsmål til et produkt.

Vi har mange års erfaring i branchen, og kan guide dig til de produkter, der virker bedst i forhold til netop dine ønsker og præferencer. Har du lyst til at se nærmer på de lækre vare selv, kan du med fordel besøge vores lille shop i Aarhus. Her kan du se vores produkter helt tæt på. Samtidig kan du få personlig betjening og vejledning, i det du står og mangler.

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.