Viser 1–16 af 43 resultater

En god vandbaseret glidecreme til kvinder kan gøre hele forskellen. Den er uundværlig, når du bruger sexlegetøj, og gør både forspil og samleje mere behageligt og lækkert. Du kan derfor med fordel have en vandbaseret glidecreme liggende fast i natbordsskuffen.

Når først du har prøvet en vandbaseret glidecreme, vil du ikke kunne være foruden igen. Med glidecreme kan du undgå rifter eller ømhed ved sex. Og bruger du sexlegetøj, vil den få det hele til at glide meget lettere. Glidecreme er derfor ikke blot til kvinder, der lider af tørhed. Det kan også være med til at øge nydelsen for begge parter, eller når du hygger dig alene.

Hos Altertystys.dk har vi et bredt udvalg af vandbaseret glidecreme. De forskellige produkter varierer i størrelse, du kan vælge en praktisk rejsestørrelse. Du kan også selv bestemme om den skal være vegansk eller med smag.

Brug din vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj eller ved anal sex. Du kan også bruge den til onani for en endnu mere glidende og behagelig oplevelse. Læs mere


Vandbaseret glidecreme – din bedste ven

Vandbaseret glidecreme vil uden tvivl hurtigt blive din nye bedste ven. Den kan bruges alene ved samleje eller forspil, og er selvfølgelig også utrolig brugbar sammen med sexlegetøj af silikone. Vandbaseret glidecreme er silkeblød, og har en dejlig glidende effekt. Du kan få den som både parfumefri, økologisk og vegansk hos Altertystys.dk

Det er en god alsidig glidecreme, der kan bruges til det meste og burde være et fast element i din natbordsskuffe. Glidecreme er langt fra kun til kvinder, der har problemer med tørhed. Den kan give en større nydelse for både kvinder og mænd og gøre den seksuelle tilfredsstillelse endnu bedre. Der er altså ingen grund til at springe glidecremen over, hvad end du skal bruge den til forspil, samleje eller onani.

Hvad er vandbaseret glidecreme?

En vandbaseret glidecreme kan opløses af vand. Det vil sige, at du kan vaske den væk igen med vand. Det gør den både praktisk og mild at bruge. Denne slags glidecreme vil også blive absorberet af huden, og der vil derfor ikke være lige så meget at rengøre, som hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme.

Da den vandopløselige glidecreme absorberes af huden, kan det også være nødvendigt at påføre mere løbende. Det gør nemlig at den glidende effekt kan forsvinde, jo længere tid du bruger sexlegetøjet, eller har samleje. Du kan dog bruge så meget glidecreme du har brug for så den glidende effekt bevares. Både ved forspil, samleje og onani kan glidecremen påføres løbende efter behov.

Hvordan bruger jeg vandbaseret glidecreme?

Du bruger en vandbaseret glidecreme, ligesom du bruger alle andre slags glidecreme. Alt efter hvilket produkt du køber, er der forskellige indpakninger. Det betyder, at noget glidecreme kommer i en smart sprøjteflaske, mens andre er i en tube. Du kan med fordel vælge den indpakning, du synes bedst om.

Der er ikke nogen rigtig eller forkert mængde af glidecreme, du kan bruge. Det vigtigste er, at du opnår den glidende effekt, du har brug for, og afhjælper den gnidningsmodstand, der kan opstå i forbindelse med onani, forspil eller samleje. Du kan med fordel påføre mere glidecreme løbende, hvis det bliver nødvendigt. Du kan bruge glidecremen vaginalt eller analt samt på andre dele af kroppen til en intim massage.

Hvorfor skal jeg bruge vandbaseret glidecreme?

Uanset om du skal gøre forspillet mere pirrende eller gøre dine solostunder mere stimulerende, er vandbaseret glidecreme helt perfekt. Glidecremen gør, at den modstand der kan opstå mellem dig og din partner, eller mellem dig og sexlegetøjet forsvinder. Det gør alt andet lige din oplevelse meget mere behagelig og erotisk. En glidecreme er perfekt til forspillet, så du hurtigere kan komme i den helt rette stemning.

Særlig når du bruger sexlegetøj, er glidecreme en nødvendighed. Her er det dog vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme. Vandbaseret glidecreme er den glidecreme, du skal bruge, når du bruger sexlegetøj af silikone. Den går nemlig ikke ind, og påvirker materialet. Husk derfor også altid at tjekke hvilken glidecreme du bruger, inden du hiver sexlegetøjet frem fra skuffen.

Forskellen på vandbaseret og silikonebaseret

Der er flere forskelle på silikonebaseret og vandbaseret glidecreme. De to slags glidecreme har forskellige egenskaber, og kan bruges til forskellige ting. Du kan derfor med fordel have begge slags som en fast del af dit sexlegetøjssortiment. Bruger du en silikonebaseret glidecreme, må du ikke bruge den sammen med dit sexlegetøj lavet af silikone.

Man skulle tro at de to ting fungerede godt sammen, men det er faktisk lige modsat. Silikone glidecremen går nemlig ind, og ødelægger silikonematerialet, hvilket i sidste ende gør, at du slet ikke kan bruge dit sexlegetøj. Med silikonebaseret glidecreme får du til gengæld en glidende effekt, der bare bliver ved. Den bliver nemlig ikke absorberet af huden på samme måde, som vandbaseret glidecreme gør det.

Problemer med tørhed?

Glidecreme kan bruges til at gøre dine intime stunder alene eller i godt selskab endnu sjovere og mere stimulerende. Men glidecreme kan også være en nødvendighed for mange kvinder. Kvinder i alle aldre kan nemlig lide af en tør skede, der kan gøre samleje både ubehageligt og smertefuldt. Det kan ofte være i forbindelse med hormonelle forandringer som graviditet eller overgangsalderen, at kvinder oplever et problem.

Lider du af tørhed kan en god vandbaseret glidecreme være din redning. Den kan give dig den nødvendige smørelse, du ikke kan producere naturligt og gøre sex og onani til en sjov og behagelig oplevelse igen. Du kan med fordel vælge en dermatologisk testet glidecreme, der ligeledes er uden parfume. Det vil bevare en sund intim balance.

Glidecreme for ekstra sjov

Hvis du ikke lider af intim tørhed, kan vandbaseret glidecreme ligeledes bruges. Det gør nemlig samleje, forspil og onani meget sjovere. Alting glider lettere, og det kan øge din nydelse betydeligt. Særligt med sexlegetøj er nydelsen endnu større med en god glidecreme. Husk at tjekke, at du bruger den rigtige glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

Er du i tvivl om, hvilken glidecreme er den rigtige, kan du læse vores guide til hvilken glidecreme du skal vælge. Skal det være ekstra sjovt, kan du også lege med glidecreme med smag. Der er også andre gels og creme, du kan bruge, der har en pirrende og stimulerende effekt på det følsomme intim område. 

Vegansk vandbaseret glidecreme

Der er mange forskellige slags vandbaserede glidecreme på markedet, men det er ikke alle, der er veganske. Er du veganer, er du dog kommet til det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk kan vi tilbyde en vegansk vandbaseret glidecreme. På den måde kan du undgå animalske produkter også, når det kommer til seksuel nydelse.

Glidecremen er naturligvis uden animalske ingredienser, og er heller ikke testet på dyr. Du kan med god samvittighed optimere din nydelse med en vegansk glidecreme. Du kan bruge en vegansk og vandbaseret glidecreme, ligesom du kan en almindelig vandopløselige glidecreme. Flere veganske glidecreme er ligeledes økologiske, og er i en miljøvenlig indpakning.

Vandbaseret glidecreme med smag

En glidecreme med smag kan sætte ekstra gang i legen. Den lette smag kan gøre et blowjob ekstra lækkert og gøre den orale leg ekstra pirrende. Når du bruger en glidecreme med smag, kan du gøre legen mellem lagnerne sjov, spændende og stimulerende. Vælger du en glidecreme med for eksempel jordbær smag, vil du helt sikkert også kunne dufte den.

Alle dine sanser påvirkes derfor af den stimulerende glidecreme, og kan gøre dit sexliv endnu mere legende og glat. Brug en vandbaseret glidecreme med smag til dit sexlegetøj eller sammen med din partner. Det vil helt sikkert fungere som en glædelig overraskelse.

Glidecreme til enhver anledning

Når det kommer til vandbaseret glidecreme, får du en alsidig glidecreme, der kan bruges til enhver anledning. Anal sex såvel som vaginal penetrering vil kun blive bedre ved at bruge en god glidecreme. Du kan optimere din nydelse, såvel som din partners, når du bruger den glidende creme enten til forspil eller under samleje.

Du kan derudover også få glidecreme, der er lavet specifikt til anal sex eller oral sex. Disse glidecreme vil give dig den bedste oplevelse og gøre din nydelse endnu større. En glidecreme er altså et let og billigt produkt, der giver dig en masse sjov. Det bliver ikke meget lettere at få sat ekstra gang i sexlivet.

Vandbaseret glidecreme til anal sex

Du kan sagtens bruge en vandbaseret glidecreme til anal sex. Det vil give en glidende effekt uden at svine så meget som en silikonebaseret glidecreme. De fleste glidecreme der er lavet specifikt til anal sex, er dog silikonebaseret. Det vil sige, at de har en vedvarende glidende effekt, der ikke hører op. Der er dog den ulempe, at du ikke kan bruge dem sammen med dit anal sexlegetøj af silikone.

Skal du bruge sexlegetøj til anal stimulering, skal du altså bruge en vandbaseret glidecreme, der ikke påvirker silikone materialet. Du har heldigvis en række forskellige produkter at vælge imellem, når det kommer hertil. Hos Altertystys.dk kan du finde sexlegetøj samt tilbehør til din anale leg, så du opnår den bedste stimulering. 

Glidecreme til forspil og samleje

Når det kommer til forspil og samleje, er glidecreme nærmest uundværligt. Det vil helt sikkert gøre både din og din partners oplevelse endnu bedre. Bruger i et sexlegetøj, er glidecreme helt sikkert jeres bedste ven. Skal sexlegetøjet bruges til penetrering, er det særlig vigtigt med en god mængde vandbaseret glidecreme. Men også ved udvendig stimulering kan glidecreme være en god ide.

Sexlegetøjet glider lettere over den intime og følsomme hud, hvis du bruger en god glidecreme. Du kan selvfølgelig også få stor glæde ud af produktet uden sexlegetøj. Skal den erotiske aften starte med en intim og sensuel massage, er glidecreme helt klart også din ven. Hvis du ikke allerede har prøvet en vandbaseret glidecreme, er der ingen grund til at holde dig tilbage.

Brug en glidecreme uden parfume

Uanset om du er overfølsom eller ej over for parfume, kan det altid være en god ide at vælge en vandbaseret glidecreme uden parfume. Da glidecremen højst sandsynligvis skal bruges intimt, er det et særlig følsomt område, der hurtigt kan påvirkes af udefrakommende kemikalier og andet. En parfumeret glidecreme kan i værste fald give dig gener i underlivet, som kan være svære at komme af med igen.

Vagina har en følsom pH-balance, som kan give problemer, hvis den kommer i ubalance. Vil du være sikker på at undgå problemer som tørhed, generende lugt eller kløe og irritation, kan du bruge en glidecreme uden parfume. Så er du sikker på, at du kan bruge glidecremen uden, at der opstår problemer, og at du ikke får nogen unødvendig eksponering til parfume.

En glidecreme der er kondomsikker

Du kan med fordel bruge en vandopløselig glidecreme sammen med kondomer. De udtørrer nemlig ikke kondomet på samme måde som andre glidecreme. Det hjælper i stedet med at øge kondomet elasticitet, hvilket sørger for at holdbarheden bevares. Faktisk kan både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme bruges sammen med latex kondomer.

Det du skal være forsigtig med, når det kommer til latex kondomer, er oliebaseret glidecreme. En oliebaseret glidecreme kan nemlig opløse det latexgummi, som kondomet består af. Det vil ødelægge kondomet og gøre, at det ikke kan give den beskyttelse, du har brug for. Du kan dog godt få kondomer, der kan bruges sammen med alle slags glidecreme.

Tjek hvilken glidecreme du har

Glidecreme er en dejlig tilføjelse til dine seksuelle oplevelser, men det er vigtigt at du bruger den rigtige. Både i forhold til den effekt du ønsker samt den måde du skal bruge den på. Skal du bruge kondom sammen med glidecremen? Eller skal du bruge et sexlegetøj sammen med? Og hvilket materiale er dit sexlegetøj lavet af?

Hvis du har en glidecreme liggende derhjemme, kan det sagtens være, at du kan bruge den til det, du har tænkt dig. Men husk at tjekke hvilken glidecreme det er, du har. Er det en vandbaseret glidecreme, eller er den silikonebaseret glidecreme. Mangler du den rigtige glidecreme, kan du naturligvis finde den lige her på Altertystys.dk. Søg efter en specifik glidecreme eller kig vores store udvalg igennem og find den perfekte.

 

X