Viser alle 10 resultater

Silikone glidecreme er elsket af mange på grund af den silkebløde konsistens og vedvarende glidende effekt. En glidecreme med silikone tørrer nemlig ikke ud lige som en vandbaseret glidecreme, og kan derfor blive ved med at give den perfekte glidende effekt, du søger.

Glidecreme er din bedste ven i soveværelset, da den vil få det hele til at glide lettere, og mindske den modstand du kan opleve ved brug af sexlegetøj. Det kan også være en god hjælp, hvis du oplever tørhed. Der findes forskellige glidecreme, og de har alle forskellige egenskaber, der gør, at de er gode til forskellige ting.

En silikone glidecreme kan ikke bruges sammen med sexlegetøj af silikone, hvorfor den ikke kan bruges sammen med meget sexlegetøj. Den er dog perfekt til for eksempel en glas dildo eller andet metal sexlegetøj.

Hos Altertystys.dk giver vi dig en glidecreme til enhver anledning. En silikone glidecreme er perfekt til forspil, en sensuel massage eller noget helt tredje. Der er altså god grund til at have denne slags glidecreme liggende i skuffen. Læs mere


Vedvarende glideevne med en silikone glidecreme

En silikone glidecreme absorberes ikke af huden på samme måde, som du vil opleve det med en vandbaseret glidecreme. Den bliver i stedet liggende på huden, og bliver derfor også ved med at give den glidende effekt. Du behøver derfor heller ikke at påføre igen og igen, da effekten af langvarig. Du kan derfor være sikker på, at der ikke opstår nogen friktion, når du bruger denne type glidecreme.

Den vedvarende glideevne gør dog også, at glidecremen kan være lidt mere besværlig efterfølgende. Det kræver nemlig varm vand og sæbe, før du kan fjerne den. Men du får virkelig også en fræk og silkeblød følelse, når du bruger den glatte glidecreme. Mange er derfor også glade for silikone glidecreme til anal sex.

Hvad er silikone glidecreme?

Mens vandbaseret glidecreme er vandopløselig, og trænger ind i huden efter noget tid, består silikone glidecreme af en flydende silikone, der ligger sig oven på huden. Det er også derfor, at silikone glidecreme giver en glidende effekt, der bliver ved. Den tørrer ikke ud, hvilket også gør, at en flaske holder i rigtig lang tid. Du kommer derfor rigtig langt med en lille flaske glidecreme, når det er med silikone.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan bruge denne type glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone. Det vil simpelthen ødelægge silikone materialet og gøre dit legetøj ubrugeligt. Sørg derfor for, at du læser, på den glidecreme du har, inden du bruger den med sexlegetøjet. Du kan også bruge en olie-fri silikone glidecreme sammen med latexkondomer.

Hvad er forskellen på vandbaseret og silikonebaseret?

Det kan måske virke ligegyldigt, om du bruger den ene form for glidecreme frem for den anden. Men det har faktisk rigtig stor betydning. Både i forhold til den effekt du får, samt hvad glidecremen bedst kan bruges til. En vandbaseret glidecreme er alsidig, og kan sikkert bruges sammen med dit silikone sexlegetøj.

En silikone glidecreme kan du godt nok ikke bruge sammen med dette legetøj, men du kan bruge den på alle mulige andre måder. Og den kan også bruges med sexlegetøj af metal eller glas. Derudover giver silikone glidecreme også en bedre glidende effekt. Den tørrer nemlig ikke ind, og du kan derfor komme rigtig langt med en lille mængde glidecreme på det intime område.

Hvad kan jeg bruge silikone glidecreme til?

En silikone glidecreme er perfekt til det meste udover, når du bruger sexlegetøj af silikone. Den silkebløde konsistens føles lækker på kroppen og bliver ved med at være glat. Den absorberes nemlig ikke af huden, og du behøver derfor ikke at påføre mere løbende. Det kan være en dejlig egenskab, når det for eksempel kommer til en sensuel massage eller anal sex.

Du kan også bruge silikone glidecreme sammen med latexkondomer. Så længe at glidecremen er uden olie, kan du bruge den sammen med kondom. Så er du nemlig sikker på, at glidecremen ikke opløser gummiet i kondomet. Husk altid at læse grundigt på den glidecreme du vælger. Så er du helt sikker på, at den kan bruges til det du ønsker.

Hvad kan jeg IKKE bruge en silikone glidecreme til?

Det er altid vigtigt at være opmærksom på, hvad din glidecreme ikke kan bruges til. Det er nemlig uheldigt og virkelig ubelejligt at få ødelagt et godt stykke sexlegetøj, fordi man bruger den forkerte glidecreme. Det kan være, du vælger en silikone glidecreme, fordi du ønsker at nyde den vedvarende glidende effekt. Men i så fald skal du være opmærksom på, hvad du bruger den sammen med.

Meget sexlegetøj er nemlig lavet af silikone. Den flydende silikone i glidecreme går ind, og påvirker det faste silikonemateriale på sexlegetøj, så det opløses. Det lyder måske lidt underligt at silikone og silikone, ikke kan bruges med hinanden. Men det er netop på grund af, at deres molekylestruktur er den samme, at de ikke kan arbejde sammen.

Glidecreme mod tørhed

Glidecreme kan selvfølgelig øge din nydelse, hvad end du lider af tørhed eller ej. Men hvis du har problemer med at blive våd nok ved samleje, kan glidecreme være en god hjælp. Har du i forvejen problemer med intim tørhed, kløe eller irritation, kan det være en god ide at bruge en mild glidecreme uden parfume og andre tilsætningsstoffer.

Den vil hjælpe dig med at bevare en sund pH-balance og gøre, at du kan undgå flere problemer fremadrettet. Intim tørhed opstår ofte ved kvinder, når der sker hormonelle forandringer. Derfor kan du også opleve det igennem hele livet. Det er særligt i forbindelse med graviditet eller overgangsalder, at kvinder oplever problemer med tørhed.

Brug silikone glidecreme i badet

Skal den frække leg ske i nye omgivelser, er badet altid en oplagt mulighed. Her har du det varme vand, og uanset om du har en bruser eller et badekar, er der masser af sjove legemuligheder. Silikone glidecreme er ideel at bruge under bruseren, da den netop ikke skylles væk ligesom en vandbaseret glidecreme ville blive.

Du kan altså opretholde den glidende effekt selvom vandet, skyller ned over dig. Det er altså den perfekte makker i bruseren, hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Eller hvis du og din partner skal have et langt vådt bad sammen. Husk, at du ikke kan bruge den sammen med dit silikone legetøj, heller ikke når det forgår under vand.

Sensuel massage med silikone glidecreme

Er der noget mere lækkert end at starte den erotiske aften med en sensuel massage? Det synes vi hvert fald ikke. Derfor kan vi også kun anbefale, at du eller din partner lægger sig i selen, og giver en massage, der virkelig får temperaturen i soveværelset til at stige. Her er silikone glidecreme også en god følgesvend. Da den ikke absorberes af huden, vil du kunne give massage, så længe du ønsker.

Der vil ikke være nogen irriterende eller ubehagelig friktion. I stedet vil dine hænder glide let og elegant, og du kan forkæle hele kroppen fra top til tå. Det er vigtigt, at du ikke efterfølgende hiver dit silikone sexlegetøj frem, da glidecremen fra kroppen vil overføres til legetøjet. Brug i stedet dine hænder eller et legetøj af glas eller metal.

Silikone glidecreme og sexlegetøj

Du har nok hørt det før. Men det kan heller ikke siges mange gange nok. Det er nemlig yderst vigtigt, at du ikke bruger en silikone glidecreme sammen med dit sexlegetøj i silikone. De to ting er og bliver bare et no-go. Men bare rolig. Der er stadig mange gode grunde til at bruge en silikone glidecreme. Du kan nemlig både bruge den alene eller sammen med sexlegetøj af andre materialer.

Dildoer eller andet sexlegetøj findes nemlig også i glas og metal. Disse har en lækker kølig og fast form, der virker ekstra godt, når de kombineres med den ultra-glatte effekt, du får med silikone glidecreme. Du kan naturligvis også bruge glidecremen alene. Vi er sikre på, at den silkebløde og glidende fornemmelse vil være perfekt til at få dig op og ringe på ingen tid.

Brug glidecreme ved forspil eller samleje

Glidecreme er bare en god følgesvend at have med sig i soveværelset. Det er også altid en fordel at have flere forskellige slags i skuffen. Med en silikone glidecreme har du et godt produkt, der kan bruges til forspil og samleje. Det vil få enhver aktivitet til at glide let og elegant afsted. Det vil med garanti gøre din oplevelse endnu mere stimulerende og pirrende.

Forspillet er som bekendt lige så vigtigt som selve samlejet. Det er derfor en god ide at bruge lidt ekstra tid på forspillet. Her er silikone glidecreme helt klart en god ven at have med. Den tørrer ikke ind, og der er derfor ingen grund til at stoppe den sjove, bløde og lækre oplevelse. Der er altid en grund til at vælge silikone glidecreme, når du og din partner skal have en ekstra stimulerende aften sammen.

Onani med silikone glidecreme

Det er ikke kun, når du og din partner skal hygge jer, at glidecreme er en god partner. Det er også en god ide, når du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Med en silikone glidecreme er du garanteret en ekstra våd og glat oplevelse. Den lækre fornemmelse vil hurtigt få dig helt op og ringe. Lige så snart du smører glidecremen ud på det intim område, vil du mærke den pirrende fornemmelse. 

Da glidecremen ikke tørrer ind, kan du fortsætte den stimulerende leg, lige så længe du ønsker det, uden at skulle tilføje mere. Husk kun at bruge sexlegetøj af glas eller metal sammen med din silikone glidecreme. Når du har hygget dig længe nok, kan du rense glidecremen af med varmt vand og sæbe.

Har du en dildo af glas eller metal?

Sexlegetøj af glas eller metal er en af de få stykker sexlegetøj, som du kan bruge sammen med din silikone glidecreme. Materialet bliver ikke påvirket af silikonen, og du er sikret en utrolig god glidningsevne, der bare bliver ved og ved. Har du for eksempel aldrig prøvet en dildo af glas, kan du med fordel finde en lige her på Altertystys.dk.

En glas dildo er stilren, flot og utrolig stimulerende. Derudover giver det dig mulighed for at lege med temperaturer. En glas dildo kan nemlig både køles og varmes. Det kan give en ekstra stimulerende oplevelse, når den bruges intimt. Det er vigtigt, at du tester temperaturen på et andet sted på kroppen, inden du bruger den på de følsomme intim dele.

Få et bedre sexliv med den rigtige glidecreme

Alle par oplever på et tidspunkt i forholdet en lille nedgang i sexlysten. Eller måske er de intime stunder i soveværelset bare blevet rutine. Men faktisk skal der ikke meget til for at sætte lidt skub i tingene igen. En god silikone glidecreme kan være nok. Den giver nemlig en lækker glat effekt, der helt sikkert vil få blodet til at strømme igen.

Du kan også kombinere glidecremen med en flot dildo i glas. Det vil helt sikkert give nye og spændende oplevelser, der forhåbentlig vil gøre at I oftere ender mellem lagnerne. Du kan også altid finde inspiration til bedre sex på Altertystys.dk. Vi er sat i verden for at gøre dit sexliv bedre, spændende og ikke mindst mere stimulerende.

Brug en glidecreme der er kondomsikker

Sikker sex er god sex. Derfor er det også altid vigtigt, at du har styr på dine kondomer, og ikke mindst hvilken glidecreme du kan bruges sammen med kondomet. Når du bruger en glidecreme med silikone, kan du som hovedregel bruge den sammen med kondomer i latex. Det der ødelægger kondomer, er oliebaseret glidecreme. 

Der findes dog også nogle silikone glidecreme, der også har olierede ingredienser. Det er derfor altid vigtigt, at du læser grundigt, bag på den glidecreme du vælger, hvis du skal bruge den sammen med kondomer. Oftest vil det fremgå, hvis glidecremen er olie-fri, eller også står der direkte, om den er kondomsikker.

En glidecreme med neutral lugt og smag

Når du vælger en glidecreme med silikone, får du ofte en hel neutral duft og smag. Det betyder, at du ikke vil kunne lugte eller smage den, når du bruger den. Det kan være rart, hvis du bruger den til oral sex. Du kan også få glidecreme med smag, men med silikone glidecreme er det ofte uden smag eller duft.

Du kan altid finde en sjov glidecreme, når du shopper på Altertystys.dk. Vi sender din bestilling i en diskret pakke, så du uden bekymringer kan få de produkter hjem, du ønsker. Har du spørgsmål til et eller flere produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

X