Viser alle 14 resultater

Når du har sagt A, må du også sige B. Sådan er det også lidt med sexlegetøj. Det fungerer ligesom bare ikke lige så godt uden en god glidecreme. Derfor kan du også finde et godt udvalg af glidecreme til sexlegetøj lige her, så du kan få den bedste oplevelse med dit frække legetøj.

En glidecreme til sexlegetøj giver en glidende effekt, der fjerner den friktion og modstand, der kan opstå ved brug af sexlegetøj. Glidecreme er derfor vigtig at bruge både ved udvendig og indvendig stimulering. Sexlegetøj er ofte lavet med en blød og glat overflade, der kun vil føles endnu mere glat og blød med en glidecreme til sexlegetøj.

Det meste sexlegetøj er lavet af silikone eller et silikonelignende materiale af plastik. Disse materialer skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Og da størstedelen af alt sexlegetøj er lavet i disse materialer, får du også mest ud af at købe en vandopløselig glidecreme til dit sexlegetøj.

Hos Altertystys.dk kan du finde en række forskellige glidecreme, så du kan finde den, der er perfekt til dig og dine behov. Bestil din glidecreme allerede i dag og modtag den med hurtig og ikke mindst diskret levering. Læs mere


Glidecreme – noget for alle

Uanset hvem du er, og hvilken form for sexlegetøj du bruger, kan du få glæde af en glidecreme. Det vil gøre din nydelse endnu større, hvad end du bruger en vibrator, en dildo, en butt-plug eller noget helt andet. Derfor kan du også få mange forskellige glidecreme til sexlegetøj. Så kan du nemt vælge den, du synes bedst om.

Det kan være, du ønsker, at din glidecreme er vegansk, eller at den er uden parfume, eller at den kan bruges sammen med kondom. Heldigvis kan du få alle disse ønsker opfyldt, når du handler hos Altertystys.dk. Faktisk kan du finde alle egenskaber i et og samme produkt, hvis du vælger en glidecreme til sexlegetøj fra Just Glide.

Hvad er glidecreme til sexlegetøj?

Glidecreme til sexlegetøj er glidecreme, der kan bruges sammen med det sexlegetøj, du har liggende derhjemme i natbordsskuffen. Og som giver dig en større nydelse, når du bruger det, uanset om du bruger dit sexlegetøj alene eller sammen med en partner.

Det meste sexlegetøj er lavet af silikone eller et silikonelignende materiale. Med dette sexlegetøj er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Der findes også silikonebaseret glidecreme, men disse ødelægger det hårde silikone materiale på sexlegetøjet. Vandbaseret er heldigvis en alsidig form for glidecreme, der kan bruges med sexlegetøj såvel som uden samt til forspil og onani.

Et simpelt men vigtigt tilbehør

Glidecreme til sexlegetøj er et simpelt tilbehør, men det er også yderst vigtigt tilbehør altid at have ved hånden, når du skal nyde dig selv eller din partner. Uden glidecreme kan det faktisk være direkte ubehageligt at bruge nogle former for sexlegetøj. Særlig sexlegetøj til anal stimulering kræver en god glidecreme.

Men også penetrerende sexlegetøj til kvinder kræver en god sexlegetøj. Selvom du er våd og parat, har sexlegetøjet ikke den smørelse, du normalt oplever ved en rigtig penis. Derfor er glidecreme til sexlegetøj altså en vigtig ting, hvis du vil have den bedste oplevelse, når du bruger dit sexlegetøj.

Derfor skal du bruge glidecreme til sexlegetøj

Du kan måske undre dig over, hvorfor glidecreme til sexlegetøj er så vigtigt. Men det er altså bare helt essentielt for, at du får den bedste og mest nydelsesfulde oplevelse med dit sexlegetøj. Uanset om du bruger dit sexlegetøj analt, vaginalt eller blot til udvendig stimulering, kan en glidecreme være med til at optimere oplevelsen.

En glidecreme giver en glat og lækker følelse, når du bruger den, og fornemmelsen er bare helt fantastisk. Dertil kan du selvfølgelig vælge en ekstra stimulerende glidecreme til sexlegetøj. Det kan for eksempel være en glidecreme med varmende eller kølende effekt samt en glidecreme med vibrerende virkning. Der er altså nok pirrende muligheder, når det kommer til glidecreme.

Hvilken glidecreme skal du vælge?

Når vi nu har overbevist dig om vigtigheden af en god glidecreme, kommer det næste spørgsmål. Hvilken glidecreme skal du vælge? Det kan nemlig komme an på flere ting. Skal du bruge den med sexlegetøj eller uden? Skal du bruge den alene eller sammen med en partner? Og sidst men ikke mindst; ønsker du stimulerende egenskaber eller ej?

Heldigvis kan du få det hele, når du handler på Altertystys.dk. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af glidecreme, så du altid kan finde en, der matcher dine behov og præferencer. Skal du bruge en glidecreme til sexlegetøj, har vi et udvalg af vandbaseret glidecreme, der er perfekte til netop denne anvendelse. Du kan også tjekke vores mange andre glidecreme til kvinder ud.

Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Når du skal bruge glidecreme til sexlegetøj, er der én grundregel, du altid skal huske, når det kommer til sexlegetøj af silikone og plastik. Husk altid at bruge vandbaseret glidecreme. Der findes også silikonebaseret glidecreme på markedet, og denne type glidecreme kan altså ikke bruges til det meste sexlegetøj.

Størstedelen af sexlegetøj både til kvinder, mænd og par samt til vaginal og anal brug er lavet af en eller anden form for silikone eller plastik belægning. Du er derfor sikrest ved altid at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Der er få materialer inden for sexlegetøj, der er undtagelsen, men dem kommer vi ind på senere.

Hvorfor ikke silikone glidecreme til sexlegetøj

Det lyder måske mærkeligt, at en silikone glidecreme og silikone sexlegetøj ikke kan bruges sammen. Men det er faktisk netop på grund af deres ensartethed, de to materialer ikke kan sammen. Den flydende silikone går ind, og nedbryder det hårde silikone materiale, og dit sexlegetøj vil blive helt ubrugeligt. Så det er altså vigtigt, at du tjekker en ekstra gang, om det er den rigtige glidecreme til sexlegetøj, du har fat i.

En silikone glidecreme kan være rar at have liggende i skuffen, så længe du ikke griber den ved en fejl, når du også har sexlegetøjet fremme. En silikone glidecreme bliver ikke absorberet af huden, og har derfor en glideeffekt, der bliver ved, og som ikke tørrer ind, som det er tilfældet med vandbaseret.

Glidecreme til anal sexlegetøj

Hvis glidecreme til sexlegetøj der bruges vaginalt, er vigtigt, så er glidecreme til anal sexlegetøj måske dobbelt så vigtigt. Du producerer ikke nogen form for naturlig smørelse bagtil, hvorfor det vil være utrolig ubehageligt at prøve at bruge en anal dildo eller anal plug uden glidecreme. Det er simpelthen nødvendigt for at gøre indførelsen mulig, samt at gøre oplevelsen så lækker og behagelig som den jo gerne skulle være.

Anal sexlegetøj er som meget andet sexlegetøj for det meste lavet af silikone. Derfor skal din glidecreme til anal sexlegetøj også være vandbaseret. Derudover findes der en række anal glidecreme, der er lavet specielt til formålet. Disse har ofte en mere tyk konsistens, og er mere drøj i brug. Det vil sige, at de holder den glidende effekt bedre og i længere tid. En vigtig egenskab når det kommer til anal stimulering.

Glidecreme til par

Skal du og din partner hygge jer ekstra godt i den kommende tid, er det altid en god ide at sikre jer, at I har det nødvendige udstyr. Her er glidecreme til sexlegetøj naturligvis en vigtig del. I kan med fordel vælge en vandbaseret glidecreme til jeres frække eventyr, da det er en virkelig alsidig glidecreme, som I uden bekymringer kan bruge alene til forspil eller samleje samt sammen med jeres udvalgte sexlegetøj.

En vandbaseret glidecreme er vandopløselig. Det vil sige, at den absorberes af huden, og derfor tørrer ind med tiden. Det gør den let at bruge, da der ikke er nogen omstændig rengøring efterfølgende, som der kan være med en silikonebaseret glidecreme. I skal blot huske at tilføje mere glidecreme, når I synes den begynder at tørre ind.

Hvad med sexlegetøj af glas eller metal?

Sexlegetøj er for det meste lavet af silikone eller plastik af den ene eller anden type. Derfor råder vi også altid vores kunder til at købe en vandbaseret glidecreme til sexlegetøj, da den giver dem flest muligheder, og kan bruges sikkert sammen med størstedelen af det sexlegetøj, der findes på markedet. Men som med alt andet i livet findes der naturligvis også undtagelser til denne regel.

Der er nemlig også sexlegetøj, der er lavet af glas eller metal. Det kan for eksempel være en glas dildo eller en butt plug af metal. Disse materialer kan godt tåle at blive brugt sammen med en silikone glidecreme. Derfor kan du med fordel skifte den vandbaseret glidecreme ud med en silikonebaseret i disse tilfælde. Med en silikone glidecreme til sexlegetøj af metal eller glas kan du nyde godt af den vedvarende glidende effekt.

Stimulerende glidecreme til sexlegetøj

Skal der ske lidt mere end blot en glattere følelse, når du bruger en glidecreme til sexlegetøj? Så er det helt sikkert en stimulerende glidecreme, du skal have fat i. Du er heldigvis kommet til det rette sted, da du i vores webshop kan finde et bredt udvalg af forskellige glidecreme, der har en ekstra dejlig effekt på kroppens mest følsomme område.

Du kan finde varmende glidecreme såvel som glidecreme med en både kølende og varmende virkning. Dertil kan du selvfølgelig også vælge mellem forskellige orgasme gels og dråber, der er skabt til at øge din følsomhed samt give ekstra stimulering. Du kan altså med få hjælpemidler gøre din orgasme endnu bedre og mere intens, end du har oplevet før.

Økologisk glidecreme til dig der vil beskytte miljøet

Hos Altertystys.dk gør vi vores bedste for at kunne tilbyde et bredt udvalg af vare inden for glidecreme til sexlegetøj samt i resten af vores sortiment. Derfor har vi også sørget for, at der er et produkt til dig, der ikke bare ønsker et produkt, der passer på dig og din krop, men som også har tanke for deres produkts miljømæssige påvirkning.

Derfor har vi en række økologiske glidecreme, der ikke blot er milde mod kroppen men også mod miljøet. Vores økologiske glidecreme er vegansk, parfumefri samt fri for parabener. Derudover kommer den i en biologisk nedbrydelig tube, der faktisk kan komme direkte på kompostbunken i haven, når du er færdig med den. Med en økologisk glidecreme til sexlegetøj kan du få god sex med god samvittighed.

Større nydelse med den rigtige glidecreme

Når du bruger lidt ekstra tid og kræfter på at finde den rigtige glidecreme til sexlegetøj, er du med til at sørge for, at du får den optimale nydelse ud af dit frække legetøj. Der er ingen grund til at gøre tingene halvt, og med glidecreme kan du opleve til fulde, hvad dit sexlegetøj kan gøre for dig eller din partner.

Der er altså ingen grund til at springe glidecremen over. Det er nemlig et relativt billigt produkt, der i sidste ende gør en kæmpe forskel for din nydelse. På grund af at glidecreme til sexlegetøj sjældent er en stor udgift, kan du med fordel prøve flere forskellige typer. På den måde kan du finde frem til den helt rigtige.

Find det rigtige sexlegetøj

Det nytter selvfølgelig ikke noget at bruge tid på at finde glidecreme til sexlegetøj, hvis du endnu ikke har fundet det rette sexlegetøj. På Altertystys.dk kan du dog finde et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder. Du kan også finde sexlegetøj til mænd og par, så du kan få dækket alle dine baser.

Du kan med fordel bruge lidt ekstra tid på at undersøge, hvilke slags sexlegetøj, der findes, og se om der er noget, der vækker din interesse, og ikke mindst lyst, mere end noget andet. Skal det være en realistisk dildo eller måske en lille klitorisvibrator? Det kan også være, du skal kigge under anal sexlegetøj for at finde noget, der falder i din smag.

Find den rigtige glidecreme

Har du fundet det rigtige sexlegetøj, eller har du allerede det perfekte udstyr liggende derhjemme, er du klar til at finde den rigtige glidecreme til sexlegetøj. Dit sexlegetøj er højst sandsynligvis lavet af silikone, eller har en form for plastik belægning. Hvis det er tilfældet, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Er du i tvivl om, hvilket materiale dit sexlegetøj er lavet af, anbefaler vi også altid en vandbaseret glidecreme.

Du går nemlig aldrig galt i byen med denne type glidecreme til sexlegetøj, og du får samtidig en dejlig glidende effekt, der varer ved længe. Hvis du synes produktet begynder at tørre ind, kan du blot tilføje mere. Du kan bruge så meget glidecreme til sexlegetøj, som du har brug for, indtil du oplever den ønskede effekt.

 

0
Indkøbskurv
  • No products in the cart.