Viser alle 24 resultater


Glidecreme til kvinder er næsten uundværligt, når vi taler om sexlegetøj. Det er et must at have liggende i sin natskuffe. Især vandbaseret glidemiddel er absolut nødvendig, når det gælder leg med silikonebaseret sexlegetøj, hvilket det meste er. Ligegyldigt om det er til sololeg, sex med en partner eller sammen med dit yndlings sexlegetøj.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge glidemiddel til. Det handler blot om at finde den helt rigtige til dig. Hos AltErTysTys.dk har vi en stor variation af glidemidler til at dække alle formål. Du kan bl.a. finde glidecreme der er silikonebaseret, vandbaseret eller en med varmeeffekt. Læs mere

-14%
DKK 150,00 DKK 129,00
-21%
DKK 150,00 DKK 119,00
-24%
DKK 130,00 DKK 99,00
-34%
-23%
-38%
DKK 95,00 DKK 59,00
-38%
DKK 95,00 DKK 59,00
-43%
-30%
DKK 56,00 DKK 39,00

Glidecreme til kvinder giver en bedre sexoplevelse

Der er stadig alt for mange, som stadig går i den tro at glidemiddel kun er for kvinder i overgangsalderen. Eller kvinder der har problemer med at blive våde nok. Det er bare slet ikke tilfældet, langt fra faktisk. Det er i virkeligheden et produkt til alle kvinder, som vil øge nydelsen af deres intime oplevelser, alene eller sammen med sin partner.

De kvinder der er vant til at bruge forskellige typer glidemiddel under sex ved, hvor lækker en følelse det kan give og hvor afhængig man bliver af det. Når man først har prøvet fordelene ved at bruge den, så kan man næsten ikke uden.

Du finder dem i forskellige udgaver, bl.a. vandbaseret, silikonebaseret, oliebaseret, varmebaseret, kølebaseret og dem med smag.Der er utrolig mange fordele i at bruge smørelse når man skal have sex. Særligt ved en silikonebaseret gavner kvinder af den lækreste konsistens og den holder længere end en vandbaseret.

Brug glidecreme som massageolie

Har I planlagt en hed aften eller nat i lagnerne, vil du hurtigt opdage, hvilken fordel det er at benytte glidecreme til kvinder. Forstil dig optakten til en lækker aften med masser af intimitet og sex. Først begynder du roligt med en massage. Måske er det kæresten, der giver dig en massage.

I stedet for at bruge en massage olie bruger I et silikonebaseret glidemiddel for at give massagen et spændende twist. Du mærker hurtigt hvor lækker den føles på kroppen, mens han masserer dig op ad benet og på dine kønsdele. Lige som du bedst kan li'.

Massage med glidemiddel vil gøre forspillet langt mere sensuelt og meget lettere som mand at glide op i sin kvinde. Hvis du ønsker en bedre sexoplevelse som kvinde, skal en glidecreme være fast inventar på natbordet. Den kan give mere tryghed i alle dine seksuelle oplevelser og en vandbaseret kan skåne dit sexlegetøj.

Et must til sexlegetøj

Du har måske prøvet det? Du sidder alene hjemme og slapper af, måske i stuen og ser noget ligegyldigt TV. Pludselig får du tankerne hen på din vibrator som ligger i øverste skuffe i kommoden i soveværelset. Det er egentlig længe siden du har haft den fremme, måske det var på tide den så dagens lys.

Du går ind i soveværelset og lægger dig til rette på sengen. Du finder hurtigt glidecremen frem og går ellers direkte i gang. Mens du er i gang, tænker du på hvor meget lækrere det egentlig er. Altså, at du huskede at bruge smørelse før onani med din vibrator.

Derfor er glidecreme til kvinder en vigtig bestanddel i natskuffen. Glidecreme til sexlegetøj er et absolut must, hvis du spørger os. På den måde bliver onanioplevelsen altid et behageligt eventyr og understøtter din lystfølelse. Du kan gå i gang med det samme, og det gør generelt bare hele oplevelsen meget mere lækker. 

Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj

Det er slet ikke ligegyldigt hvilken en du bruger sammen med dit sexlegetøj. Når du skal bruge en glidecreme sammen med dit sexlegetøj, er det meget vigtigt, at den er vandbaseret. Da glidecremen ellers vil ødelægge dit legetøj. Ødelægge, tænker du nok, hvordan det?

Jo, ser du, en silikonebaseret glidecreme til kvinder kan for det første ikke bare fjernes fra dit sexlegetøj med vand. Derfor vil det danne en overflade på dit sexlegetøj, der med tiden vil klistre. Det vil slet ikke kunne glide sammen med dit sexlegetøj ligesom under sex. Materialet vil med tiden blive opløst af brug med en silikonebaseret glidemiddel, hvorfor en vandbaseret er et must. 

Som tommelfingerregel rådgiver vi altid vores kunder til at vælge en vandbaseret, når vi taler om legetøj. Der er dog et men! Har du et stykke sexlegetøj lavet i glas, plastik eller metal, kan du sagtens benytte dig af en silikonebaseret glidecreme. Du kan altid finde den rigtige creme til dit formål her. Der er altså ingen tvivl om, at smørelse for kvinder allerede er en stor nydelsesfaktor i brugen af sexlegetøj.

Har du problemer med at blive våd nok?

Har du oplevet en aften, hvor dig og din partner skulle have sex. I er begge vildt tændt, du kan bare ikke blive våd nok. Eller du er måske sammen med en ny partner for første gang og føler dig endnu ikke helt tryg. Så vil du måske opleve følelsen af ikke at kunne blive våd nok.

Glidemiddel kan i sådan en situation gøre forskellen til at det alligevel bliver en behagelig og tryg oplevelse. Der kan være mange årsager til du ikke bliver våd nok, og der behøver slet ikke at være noget galt. Men en af dem er tryghed. Tankevækkende ikke? Hvis du som kvinde har prøvet det før, ved du også hvor stor en udfordring sex kan være. Det er nærmest opgivende og luften går lidt af ballonen. 

Hvad der skulle være den helt perfekte aften, ender hurtigt med at blive en stemningsdræber. Det er her glidecreme til kvinder kommer ind i billedet. For med den skal du aldrig mere bekymre dig om ikke at blive våd nok, fordi den gør det for dig. Bekymringerne forsvinder sammen med presset af ikke at være våd nok. Når alle bekymringer er væk, bliver nydelsen også større og du kan koncentrere dig på din oplevelse.

Den helt rigtige glidecreme til kvinder

Den rigtige glidecreme til kvinder - findes den? Det svar er ganske kort. JA. Det kommer helt an på hvilket formål, den skal bruges til. Er det til sololeg sammen med dit yndlings sexlegetøj skal du bruge en vandbaseret glidecreme, da det vil beskytte dit legetøj og er nem at rengøre efter.

Skal du nyde sex med din partner, er det en silikonebaseret glidecreme du skal have fat i. Den har længere holdbarhed, den har en fantastisk glideevne, den er god som massageolie og så beskytter den mod rifter og ømhed. 

Hvis du skal dyrke analsex, har vi også en specielt rettet til anal brug. Du kan læse mere om forskellige typer og tests af glidemiddel i den artikel her. Uanset hvilken glidecreme du vælger, er du altid sikret den højeste kvalitet af glidemiddel, når du handler hos www.AltErTysTys.dk

 

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.