Viser alle 16 resultater


Glidecreme til kvinder er næsten helt uundværligt når vi taler om sexlegetøj. Ligegyldigt om det er til sololeg, sex med en partner eller sammen med dit yndlings sexlegetøj.

Hos AltErTysTys.dk har vi et bredt udvalg af forskellige glidecremer til dig som kvinde. F.eks. kan du få en der er silikonebaseret, vandbaseret eller en med varmeeffekt. Læs mere


Bedre sexoplevelse med glidecremer

Der er stadig alt for mange, som stadig går i den tro at glidecreme kun er for kvinder i overgangsalderen. Eller kvinder der har problemer med at blive våde nok.

Det er bare slet ikke tilfældet, langt fra faktisk. De kvinder der er vant til at bruge forskellige typer glidecremer under sex, ved hvor lækker en følelse det kan give og hvor afhængig man bliver af det. For afhængig af glidecreme, det bliver man!

Der er utrolig mange fordele ved at have sex med glidecreme, især en silikonebaseret. konsistensen er noget af det lækreste, den holder længere. Har i planlagt en hed aften eller nat i lagnerne, vil du som kvinde hurtigt opdage hvilken fordel det er at benytte glidecreme.

Forstil dig optakten til en lækker aften med masser sex. Først starter du roligt ud med en massage, måske er det kæresten der giver dig en massage. I stedet for at bruge en massage olie bruger i en silikonebaseret glidecreme. Du mærker hurtigt hvor lækker den føles på kroppen, mens han masserer dig op ad benet og på dine kønsdele. Massage med glidecremer vil gøre forspillet langt mere sensuelt og meget lettere som mand at glide op i sin kvinde.

Hvis du ønsker en bedre sexoplevelse som kvinde skal en glidecreme være fast inventar på natbordet.

Et must til sexlegetøj

Du har måske prøvet det? Du sidder alene hjemme og slapper af, måske i stuen og ser noget ligegyldigt TV. Pludselig får du tankerne hen på din vibrator som ligger i øverste skuffe i kommoden i soveværelset. Det er egentlig længe siden du har haft den fremme, måske det var på tide den så dagens lys. Du går ind i soveværelset og lægger dig til rette på sengen. Du finder hurtigt glidecremen frem og går ellers i gang. Mens du er i gang tænker du på hvor meget lækrere det egentlig er. Altså at du huskede at bruge glidecreme før onani med din vibrator.

Glidecreme til sexlegetøj er et absolut must hvis du spørger os. På den måde bliver onanioplevelsen aldrig ubehagelig. Du kan gå i gang med det samme og det gør generelt bare hele oplevelsen meget mere lækker.

Hvilken type glidemiddel skal du bruge sammen med sexlegetøj?

Det er slet ikke lige gyldigt hvilken en du bruge sammen med dit sexlegetøj. Når du skal bruge en glidecreme sammen med dit sexlegetøj, er det meget vigtigt glidecremen er vandbaseret. Da glidecremen ellers vil ødelægge dit legetøj.

Ødelægge tænker du nok, hvordan det? Jo ser du en silikonebaseret glidecreme kan for det første ikke rengøres ’væk’ med vand. Derfor vil det danne en overflade på dit sexlegetøj der med tiden vil klistre, det vil slet ikke kunne glide sammen med dit sexlegetøj ligesom under sex. Materialet vil med tiden blive opløst af brug med en silikonebaseret glidecreme, hvorfor en vandbaseret er et must. 

Som tommelfingerregel rådgiver vi altid vores kunder til at vælge en vandbaseret når vi taler om legetøj. Der er dog et men! Har du et stykke sexlegetøj i glas eller metal, kan du sagtens benytte glidecremer af en silikone kvalitet.

Har du problemer med at blive våd nok?

Har du oplevet en aften dig og din partner skulle have sex. I er begge vildt tændt, du kan bare ikke blive våd nok. Eller du er måske sammen med en ny partner for første gang og føler dig endnu ikke helt tryg. Så vil du måske opleve følelsen af ikke at kunne blive våd nok. Det har nemlig intet at gøre med om du er tændt eller tænder på din partner.

Der kan være mange årsager til du ikke bliver våd nok, en af dem er tryghed. Tankevækkende ikke?

Hvis du som kvinde har prøvet det før, ved du også hvor stor en udfordring sex kan være. Det er nærmest opgivende og luften går lidt af ballonen. Hvad der skulle være den helt perfekte aften, ender hurtigt med at blive en stemningsdræber.

Det er her glidecremen kommer ind i billedet. For med en glidecreme skal du aldrig mere bekymre dig om ikke at blive våd nok. Når alle bekymringer er væk, bliver nydelsen også større. Du kan slappe mere af og nyde at være intim med din partner.

Silikonebaseret, hvornår?

Til sex anbefaler vi altid en silikonebaseret glidecreme, da holdbarheden er en del længere end en vandbaseret. Foretrækker du en vandbaseret kan du sagtens bruge den til under sex også.

Er du til analsex? Har vi hos AltErTysTys.dk en glidecreme specielt lavet til anal brug. Den er også silikonebaseret, men en smule tykkere i konsistensen, således den glider endnu mere og har en endnu længere holdbarhed. Det er nemlig nødvendigt, da der ikke bliver produceret naturligt glidemiddel i anus.

Som vi kom ind på før kan du bruge glidecremer der er silikonebaseret sammen med sexlegetøj af metal eller glas. Det kunne være en glas dildo eller måske en analplug i metal. Vidste du at med legetøj i metal eller glas kan du enten køle eller varme det inden brug, for en anderledes og mere intens orgasme.

Den helt rigtige glidecreme til kvinder

Den rigtige glidecreme til kvinder, findes den? Det svar er ganske kort. Alle glidecremer er i bund og grund gode til kvinder, det kommer helt an på formålet.

Er det til sololeg sammen med dit yndlings sexlegetøj skal du bruge en vandbaseret glidecreme, da det vil beskytte dit legetøj og er nem at rengøre efter. Det kom vi også ind på i de tidligere afsnit.

Skal du nyde sex med din partner er det en silikonebaseret glidecreme du skal have fat i, her er et par af fordelene:

  • Længere holdbarhed
  • Fantastisk glideevne
  • God som massageolie
  • Beskytter mod rifter og ømhed

Skal det være lidt sjovere? Prøv en glidecreme med smag eller måske en glidecreme der giver en varme følelse. Hvis du skal dyrke analsex har vi en specielt til anal brug.

Uanset hvilken glidecreme du vælger, er du altid sikret den højeste kvalitet når du handler hos www.AltErTysTys.dk. Er du stadig i tvivl om hvilken glidecreme der passer til dig? Kontakt gerne vores kundeservice, de sidder altid klar til at hjælpe dig.

Tilføjet til indkøbskurven