Viser alle 13 resultater


Vi kvinder, er vilde med noget der vibrerer! Har du det på samme måde, så er det helt sikkert en vibrerende dildo, som du skal fat i. Vibrerende dildoer findes mange afskygninger. Der findes blandt andet realistiske dildoer med vibrator, den berømte Rabbit dildo eller bare en helt klassisk vandtæt dildo med vibrator.

Derudover findes de i et hav af forskellige farver og former. Der findes med garanti også én eller flere, der passer lige til dig.
Her hos AltErTysTys.dk har vi samlet et bredt udvalg til dig. Læs mere

-64%
DKK 265,00 DKK 95,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-42%
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-38%
-23%
DKK 450,00 DKK 345,00
-38%
DKK 265,00 DKK 165,00
-49%
DKK 245,00 DKK 125,00
-61%
DKK 245,00 DKK 95,00
-49%
DKK 245,00 DKK 125,00
-38%

Den bedste dildo er en der vibrer

Findes der noget mere lækkert end vibrationerne fra en dildo? Nej vel. En vibrerende dildo er præcis ligesom en almindelig dildo, blot med vibrator i. Det gør det endnu nemmere for dig, som kvinde, at få en orgasme. 

Vi taler med rigtig mange kvinder, der har utrolig svært ved at få en orgasme ved penetrering. Det gælder både ved penetrering med en penis og med en almindelig dildo. Her foreslår vi altid, at du bør prøve med en vibrerende dildo, og de fleste kvinder vil mærke en forskel med det samme.

Realistisk eller udseende eller ej

Som vi kom ind på tidligere, findes der utrolig mange forskellige vibrerende dildoer. En af vores populære dildoer er en dildo med et realistisk udseende. Det ligner den ægte varer, med både fyldte blodårer op af skaftet og et vellignende penishoved. De findes naturligvis både i lyse og mørkere hudfarver. De findes også i et hav af  sjove og funky farver.

En realistisk dildo med vibrator er en rigtig god begynder dildo, fordi den oftest hverken er for stor eller for lille. Der findes også den helt klassiske glatte vibrerende dildo, den er billig og derfor meget SU venlig. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme Rabbit dildoen! Den vibrerende dildo der både stimulerer dig indeni og udenpå, på samme tid, er både berømt og berygtede. Og der er ikke noget at sige til, at den er blandt favoritterne hos os kvinder.

Uanset hvilken type orgasme du er på jagt efter, er en vibrerende dildo altid et godt første valg. Du kan både få en skede orgasme, G-punkts orgasme og klitoris orgasme. Ja du kan sågar kan du bruge den analt, men alt dette skal vi nok komme ind på i de næste afsnit.

Få de bedste orgasmer

Få dit livs bedste orgasmer med en dildo der vibrerer! Der er masser af muligheder med en vibrerende dildo. Ikke nok med at du kan lege med den på forskellige vis. Der er også mange forskellige former for orgasmer, som du kan få. 

En kvinde kan faktisk få 12 forskellige former for orgasmer – 5 af dem kan du i hvert fald snildt opnå med en dildo der vibrerer. 5 forskellige orgasmer, det lyder da ellers ret så lækkert, synes du ikke? Lad os se lidt nærmere på hvilke det er:

De tre første orgasmer kender du nok, har hørt om og muligvis selv opnået at få.

  1. Skede orgasmen – Du kender den nok godt, selvom den kan være svær at få. Men en skede orgasme er en orgasme der kommer ved stimulering inde i skeden, som nemt kan forekomme med en vibrerende dildo. Du kan også få en skede orgasme ved penetrering alene. Det kan dog være svært for mange kvinder, at opnå en skede orgasme med en dildo der ikke vibrerer eller med klør fem.
  2. G-punkts orgasmen – en G-punkts orgasme kan komme ved leg med fingrene eller blot en enkelt finger der laver ’kom her’ bevægelsen. Endnu bedre er en G-punkts vibrator eller en Rabbit dildo.
  3. Klitoris orgasmen – Du kan få en klitoris orgasme på mange måder. Der findes deciderede klitoris vibratorer og de er meget populære, og det er ikke uden grund. En magic Wand er en form for en vibrerende dildo. Den stimulerer klitoris med blide eller kraftige vibrationer og du får helt fantastiske klitoris orgasmer med den. Du kan også bruge den helt klassiske glatte dildo vibrator og stimulere din følsomme klitoris.

Lidt mere avancerede orgasmer

De to sidste orgasmer er en smule mere avancerede. Især sprøjteorgasmen skal man ofte træne lidt for at opnå. 

  1. Sprøjte orgasmen – Ja, det er lækkert! Og de færreste kvinder kan faktisk få en eller har prøvet det. Det er i bund og grund også en G-punkts orgasme. Det er blot en kraftigere en af slagsen som omtales sprøjte orgasme, fordi kvinden sprøjter. Det føles faktisk næsten som om du tisser, så våd bliver du.
  2. Sidst men ikke mindst er der en anal orgasme. En anal orgasme er faktisk også en G-punkts orgasme, blot G-punktet i anus. Hvis du ikke er vant til anal leg, kan vi anbefale en mindre vibrerende dildo

Udforsk nye steder alene eller med en partner

Her hos AltErTysTys.dk er næsten alle vores vibrerende dildoer vandtætte. Men hvilken forskel gør det lige, tænker du måske?Det gør en stor forskel, da det betyder at det åbner mange flere muligheder for leg.

Tag din dildo med i bad, i badekar eller i boblebad sammen med din partner. Det er nemlig ikke kun alene, at du kan bruge den vibrerende dildo. Inviter din partner med i bad og lad ham eller hende bruge den på dig og hør fuglene synge.

Det er dermed slut med at bruge brusehovedet i badet. Tag f.eks. en helt klassisk glat dildo vibrator eller måske en Rabbit dildo med i badet og mærk hvordan en stressende hverdag pludselig forsvinder.

Den er også oplagt til et frækt forspil eller f.eks. til anal stimulering alt i mens din partner har sex med dig vaginalt- hvis I har mod på det vel og mærke.

Det helt oplagte valg er selvfølgelig at bruge dildoen under onani enten vaginalt eller analt. 

Uanset hvordan du bruger din vibrerende dildo, er vi ret sikre på vi har dildoen til dig. Er du i tvivl om hvilken vibrerende dildo du skal vælge, skal du ikke være nervøs for at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tilføjet til indkøbskurven